31 Ocak 2023, Salı 15:36:22

ITA Airways resmen BARIG üyesi oldu

Avrupa'nın en genç havayollarından biri olan ITA Airways, Almanya'daki Havayolu Temsilcileri Kurulu'na (BARIG) katıldı.

Avrupa'nın en genç havayollarından biri olan ITA Airways, Almanya'daki Havayolu Temsilcileri Kurulu'na (BARIG) katıldı.

BARIG Başkanı ve İcra Direktörü Michael Hoppe, “ITA Airways, genç ve modern bir havayolu şirketi ve 'Made in Italy'nin dünyadaki elçisidir” dedi. Hoppe,"100'den fazla diğer havayolu şirketi gibi ITA Airways'in de BARIG üyeliğini seçmesinden çok memnunuz" ifadelerini kullandı.

“Almanya, ITA Airways için stratejik bir pazar ve BARIG üyesi olmaktan gurur duyuyoruz" şeklinde konuşan ITA Airways Almanya Ülke Müdürü Rodney Cali, "Sürdürülebilirlikten adil rekabete kadar BARIG, havacılık endüstrisindeki havayolumuz için gerekli olan temel konuları ileriye taşıyor. ITA Airways, Almanya ve İtalya arasında bağlantıyı sağlamak için Frankfurt, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf'tan İtalya'daki iki merkezine (Roma Fiumicino ve Milano Linate) haftalık 94 uçuşun yanı sıra tüm İtalyan ağına ve büyük havayollarına daha fazla bağlantı sunuyor” dedi.

ITA Airways, 15 Ekim 2021'de 52 uçaklık bir filo ile faaliyete geçtiğinden bu yana, net bir büyüme stratejisi izliyor. 2023 yılında 39 yeni uçağın filoya katılması planlanırken, kıtalararası uçuş menzili Roma Fiumicino'dan San Francisco, Washington ve Rio de Janeiro'ya Kuzey ve Güney Amerika'ya yeni rotalarla genişletilecek. 

ITA Airways resmen BARIG üyesi oldu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000