27 Nisan 2010, Salı 08:07:56

İt dalaşına kriz molası!

Yunan Hava Kuvvetleri kriz nedeniyle iş bırakma eylemine gitti...
  • şöööle 100-150 uçakla egede bir gezinti düzenleseydik keşkem.
  • emin olunuz ki bu grevdeki pilotlar türk hava kuvvetlerindeki pilotlardan 2 kat daha fazla maaş alıyorlardır...
  • bence Türk Hava Kuvvetleri de Yunanlı meslektaşlarını desteklemek adına Ege denizindeki uçuşlarına ara versinler. Hem böylece fırsattan istifade tasarruf etmiş oluruz:)))
  • Parasizliktan Ege deki it dalasina katilamaz oldular vah vah.... Yakinda el kol salliya salliya Atinaya kadar ucariz gibi görünüyo F 16 larimizla

Ağır borç yükü altındaki Yunanistan'da, yeni yardım planı çerçevesinde uygulanacak tasarruf önlemlerine protesto uygulamasına Yunan Hava Kuvvetleri'ne mensup pilotlar da katıldı.

Yunanistan Savunma Bakanlığı açıklamasına göre, yeni önlemler çerçevesinde, vergi durumlarının aleyhlerine bir şekilde revize edilmesini protesto ederek, ''psikolojik yetersizlik'' sebebiyle eğitim uçuşlarına katılmadılar.

Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Venizelos ise yaptığı açıklamada, Yunan Hava Kuvvetleri pilotlarının davranışından dolayı ''derin bir hayal kırıklığı içinde'' bulunduğunu bildirdi.

(HaberTürk)

İt dalaşına kriz molası!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
şöööle 100-150 uçakla egede bir gezinti düzenleseydik keşkem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
emin olunuz ki bu grevdeki pilotlar türk hava kuvvetlerindeki pilotlardan 2 kat daha fazla maaş alıyorlardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence Türk Hava Kuvvetleri de Yunanlı meslektaşlarını desteklemek adına Ege denizindeki uçuşlarına ara versinler. Hem böylece fırsattan istifade tasarruf etmiş oluruz:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Parasizliktan Ege deki it dalasina katilamaz oldular vah vah.... Yakinda el kol salliya salliya Atinaya kadar ucariz gibi görünüyo F 16 larimizla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000