03 Nisan 2020, Cuma 13:20:42

İşte yerde yatan uçaklardan manzaralar

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını havacılık sektörünü durdurdu.
  • Devletin önlem alın demesini geçiştiren iga bunda payın yok mu? Çin’de virüs tehlikesi başladıgında kredi derdine düştün oralardan kim geldi gitti belli değil,Çin’e gönderdiğin malzemeleri Türkiye için yapmadın ya..bu millette seni unutmaz kadri..
  • Havacilik buyuk ah aldi maaslar esitlenmeden duzelmez pilotla
  • Kusura kalmayın bu virüsü dünyaya havayolu şirketleri yaymadı mı
  • 2005 yılında yayınlanan bir raporda çin devletinin dünyanın en fakir ülkesi olacağı söylenmiş. Acaba bu yaşananlar böyle bir sonucun ön aşamaları mı??
  • İşte böyle mahçup olmadınız mı şimdi.Ey İGA Niye burada konaklatmıyorsunuz uçakları.ATATÜRK HAVALİMANI nı bitirdiniz.SAW a da kanca takıyorsunuz.Şimdi ne oldu.Nasılmış muhtaç olmak ATAÜRK HAVALİMANI na.Uçak çöplüğümü orası.? İnşallah burası kapanacak.Ve ATATÜRK HAVALİMANI yeniden açılacak.
  • Dünya da havacılık, hiçbir zaman bu kadar büyük olamadığı için olabilir mi ?
  • Eee bu ucaklar böyle yerde yatarsa bazıları rakı masalarında at hırsızları ile takılamayacak mı? Sortie ve publara gidemeyecek mi? Finalde ise saf temiz sessiz bi FO bulup mutlu aile kuramayacak mı? :)
  • Açık açık söylüyorum kimse bilet milet almasin kimse bilet alanlar iadesini istesin değiştirme yapmayın değiştirme yapan yanar

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını havacılık sektörünü durdurdu.

Dünyada neredeyse uluslararası uçuşun olmadığı ve binlerce uçağın yere indirildiiği sektörde, ortaya çıkan manzara eşine daha önce rastlanmadı. Dünya havacılığı daha önce böyle bir krizi aynı anda yaşamazken, etkisinin ne kadar süreceği ise henüz bilinmiyor.

İşte yerde yatan uçakların bazı görüntüleri:

İşte yerde yatan uçaklardan manzaralar

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

devletin önlemini uygulamayan iga ~ 4 yıl önce
Devletin önlem alın demesini geçiştiren iga bunda payın yok mu? Çin’de virüs tehlikesi başladıgında kredi derdine düştün oralardan kim geldi gitti belli değil,Çin’e gönderdiğin malzemeleri Türkiye için yapmadın ya..bu millette seni unutmaz kadri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 4 yıl önce
Havacilik buyuk ah aldi maaslar esitlenmeden duzelmez pilotla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
açık söz ~ 4 yıl önce
Kusura kalmayın bu virüsü dünyaya havayolu şirketleri yaymadı mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He he ~ 4 yıl önce
Biliyordu herkes bilerek yaydi. Te allam ya
akdenizli ~ 4 yıl önce
2005 yılında yayınlanan bir raporda çin devletinin dünyanın en fakir ülkesi olacağı söylenmiş. Acaba bu yaşananlar böyle bir sonucun ön aşamaları mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyfiddin ~ 4 yıl önce
Şu anda kullanılan malzeme çoğu Çin malı Çin olmasa dünya aç kalır bunu herkes böyle bilsin her şey üretiyor üretemediği hıç bı şey yok
ÇLŞ ~ 4 yıl önce
İşte böyle mahçup olmadınız mı şimdi.Ey İGA Niye burada konaklatmıyorsunuz uçakları.ATATÜRK HAVALİMANI nı bitirdiniz.SAW a da kanca takıyorsunuz.Şimdi ne oldu.Nasılmış muhtaç olmak ATAÜRK HAVALİMANI na.Uçak çöplüğümü orası.? İnşallah burası kapanacak.Ve ATATÜRK HAVALİMANI yeniden açılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoaydaaa ~ 4 yıl önce
İga neden konaklatmasin yahu? Ataturk’e ucuza parkliyirlar, stokluyorlar iste.
güldürdü ~ 4 yıl önce
Bu laikçiler niye böyle gerici oluyor?
AHL ~ 4 yıl önce
İnşallah tekrar açılacak olrasi dostum. Her yerde görüyoruz Büyük Taşınma sonrası THYnin zararlarını.. 90 milyon yolcu hedefi olan IGAda yolcu sayısı 90 milyonun çok altında kaldı.. Bilmem kaç milyon ağaç heba oldu.. AHLye geri dönüşü olsun diye dua ettiğimiz THY
W ~ 4 yıl önce
Haydi o zaman iga park parası ucuz yapsın ucaklar ıga da dursun
Çünkü ~ 4 yıl önce
Dünya da havacılık, hiçbir zaman bu kadar büyük olamadığı için olabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyingman35 ~ 4 yıl önce
Eee bu ucaklar böyle yerde yatarsa bazıları rakı masalarında at hırsızları ile takılamayacak mı? Sortie ve publara gidemeyecek mi? Finalde ise saf temiz sessiz bi FO bulup mutlu aile kuramayacak mı? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 4 yıl önce
Acaba burda kimden bahsediliyor ?
Super ~ 4 yıl önce
Tesbitler, kutluyorum dostum, ama artık fo lar akillandi, yemiyorlar saf temiz ayaklarını:)
Bakın ~ 4 yıl önce
Açık açık söylüyorum kimse bilet milet almasin kimse bilet alanlar iadesini istesin değiştirme yapmayın değiştirme yapan yanar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000