16 Ağustos 2018, Perşembe 14:10:28

İşte yeni havalimanının yeni kontrolörleri

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, İstanbul yeni havalimanında görev yapacak 26 yeni kontrolörün eğitimlerinin tamamlanarak diplomalarını aldığını duyurdu.
  • Gideceğimiz yer bir avuç toprak bizi de istemediğimiz hareketler yapmak zorunda bırakmayın biz de sahipsiz değiliz saha kursu almayan adam sahada çalışıyor. Kulede yaklaşmada çalışacak adamı sahada bırakıyorsunuz artık yeter şu işi ya düzeltin ya da sizinde canınız yanar bedeli ne olursa olsun.
  • Gökhan umarım bir tane değildir yoksa bir çok şey başlamadan bitti. Yazık. Arkadaş faktörü önemli.
  • Meydan teoride çalışacaklara da meydan teori kursu verseydiniz keşke. İnsanın aklıyla dalga geçmeyin kursun adını değiştirmek çözüm değil. Hesap vereceksiniz...
  • Oncelikle tebrikler... Ama sertifika alma gibi onemli bir torende o yaka acik, kravat 10cm sarkmis resim cektirmek nedir? Ya takma ya da duzgunce bagla.
  • İstanbul harici kontrolörlerin eğitimi 15-18 ay arası sürerken istanbul için alınan bu arkadaşlarımızın eğitimi 8 ayda tamamlanıyor. Bu farklı uygulama neden ?
  • hayırlı ugurlu olsun . bir alman kontroloru gibi hızlı ve bilgili olmanız temennisiyle 35 nm de surat 160 a dusurulmez :) memlekete hayırlı olmanız dilegiyle kazasız belasız...
  • Yolunuz açık olsun, yeni görevinize başarılar dilerim
  • Hayirli olsun arkadaşlar,umarim meslegimizi iyi yerlere ulastirirsiniz..gelecek sizlerde
  • Arkadaşları tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.
  • Bizde de ilana meydan kontrolde çalıştırılmak üzere diye çıkılmıştı. Biz neden Temel ATC eğitimi adı altında 3 modül aldık sormak gerek? 2 arkadaşımızı neden Saha ve Yaklaşma da kaybettik? Üstelik meydan kontrolde kayıp da yaşamadık .Kimbilir ne haldeler şimdi.Hayatları boyunca 2 trilyondan fazla kayıpları var. Manevi boyutu zaten ölçülemez.Acaba gerçekten bunu hak ettiler mi?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, İstanbul yeni havalimanında görev yapacak 26 yeni kontrolörün eğitimlerinin tamamlanarak diplomalarını aldığını duyurdu.

Funda Ocak şu açıklamaları yaptı:

Ülkemizin en büyük havacılık projesi İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışına yönelik hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Burada görev yapacak personelin eğitimi, bu çalışmaların önemli bir parçası.

Bugün Atatürk Havalimanı eğitim salonunda yapılan törenle, asrın projesinde görev yapmak üzere "Meydan Kontrol Yaklaşma Kursu"nu bitiren 26 arkadaşımıza diplomaları verildi.

25.12.2017’de eğitime başlayan bu arkadaşlarımız, bugün gerçekleştirilen törenle hava trafik kontrolörü ordumuza katıldılar, gücümüze güç kattılar. Böylece Yeni Havalimanı için istihdam edilen kontrolör sayımız 335'e, ülke genelinde hizmet veren kontrolör sayımız 1502'ye yükseldi.

Yeni Havalimanı için ilk açılışta saatte 70, takiben 80 ve günde ortalama 1600 iniş-kalkış trafiğine hizmet verecek hava trafik kontrol personelimizi yetiştiren değerli hocalarına, bilgi ve tecrübelerini aktaran diğer personelimize ve yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.








İşte yeni havalimanının yeni kontrolörleri

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Allah Büyük ~ 6 yıl önce
Gideceğimiz yer bir avuç toprak bizi de istemediğimiz hareketler yapmak zorunda bırakmayın biz de sahipsiz değiliz saha kursu almayan adam sahada çalışıyor. Kulede yaklaşmada çalışacak adamı sahada bırakıyorsunuz artık yeter şu işi ya düzeltin ya da sizinde canınız yanar bedeli ne olursa olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"gardaşı.m" ~ 6 yıl önce
Gökhan umarım bir tane değildir yoksa bir çok şey başlamadan bitti. Yazık. Arkadaş faktörü önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dat-co ~ 6 yıl önce
Meydan teoride çalışacaklara da meydan teori kursu verseydiniz keşke. İnsanın aklıyla dalga geçmeyin kursun adını değiştirmek çözüm değil. Hesap vereceksiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kiyafet ~ 6 yıl önce
Oncelikle tebrikler... Ama sertifika alma gibi onemli bir torende o yaka acik, kravat 10cm sarkmis resim cektirmek nedir? Ya takma ya da duzgunce bagla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 6 yıl önce
İstanbul harici kontrolörlerin eğitimi 15-18 ay arası sürerken istanbul için alınan bu arkadaşlarımızın eğitimi 8 ayda tamamlanıyor. Bu farklı uygulama neden ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jako ~ 6 yıl önce
hayırlı ugurlu olsun . bir alman kontroloru gibi hızlı ve bilgili olmanız temennisiyle 35 nm de surat 160 a dusurulmez :) memlekete hayırlı olmanız dilegiyle kazasız belasız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nilgün Tüfekçi ~ 6 yıl önce
Yolunuz açık olsun, yeni görevinize başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hug the atcos ~ 6 yıl önce
Hayirli olsun arkadaşlar,umarim meslegimizi iyi yerlere ulastirirsiniz..gelecek sizlerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erhan ~ 6 yıl önce
Arkadaşları tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kul-Hakkı ~ 6 yıl önce
Bizde de ilana meydan kontrolde çalıştırılmak üzere diye çıkılmıştı. Biz neden Temel ATC eğitimi adı altında 3 modül aldık sormak gerek? 2 arkadaşımızı neden Saha ve Yaklaşma da kaybettik? Üstelik meydan kontrolde kayıp da yaşamadık .Kimbilir ne haldeler şimdi.Hayatları boyunca 2 trilyondan fazla kayıpları var. Manevi boyutu zaten ölçülemez.Acaba gerçekten bunu hak ettiler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000