25 Mart 2020, Çarşamba 23:09:24

İşte Türkiye'deki uçaklar ve yerdeki uçak sayısı

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle havacılık sektörü de sekteye uğradı. İşte Türkiye'deki uçaklara virüsün etkisi...
  • Kargo uçan şirketlerde yerde uçak yok bilgi...
  • Kargo'ya girmeli
  • Allah siyasal islamcılar yüzünden belamızı verdi tetikçi hocalar hala sela peşinde. Daha ne olsun da bu düzenden vazgeçin acaba??
  • Bu durum Buzdaginin daha ucu...

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle havacılık sektörü de sekteye uğradı. 

Dünyadaki hemen her havayolu Covid-19 salgını nedeniyle özellikle yurtdışı yolcu taşımacılığını minimum seviyeye indirdi. Türkiye'deki tarifeli ve charter havayolu şirketleri de uçuşlarını minimum seviyeye çekti. 

THY yerde kalan uçaklarının bir kısmını Atatürk Havalimanı'nda park etti. 

Twitter'da havacılık paylaşımları yapan AnalystTK hesabı Türkiye'deki şirketlere ait toplam uçak sayılarını ve yere indirilen uçakların sayılarını paylaştı. Bir başka havacılık paylaşımı yapan Murat Salaidinovich ise bilgileri infografik olarak derledi. 

İşte Türkiye'deki toplam uçak ve yerdeki uçak sayıları;

İşte Türkiye'deki uçaklar ve yerdeki uçak sayısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

... ~ 4 yıl önce
Kargo uçan şirketlerde yerde uçak yok bilgi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 4 yıl önce
Kargo'ya girmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo pegasusa girmesin ~ 4 yıl önce
Dikkat edin
Siyasal islamcılık ~ 4 yıl önce
Allah siyasal islamcılar yüzünden belamızı verdi tetikçi hocalar hala sela peşinde. Daha ne olsun da bu düzenden vazgeçin acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Virüs ~ 4 yıl önce
Genetik sende galiba doğuştan, Airport haber seninde işine geliyor değülmi böyle yorumlar sırf ortalık şenlensin diye
Bla ~ 4 yıl önce
Siyasal islamcılardan gram haz etmem ama bunun siyasal İslamcılık ile ne alakası var? Bazen o kadar farklı konuları birbirine bağlamaya çalışıyorsunuz ki...
siyasal islamcı ~ 4 yıl önce
siyasal islamcı ne demek ? İnsanları neden kategorize etmeye çalışıyorsunuz hala, covid 20 hastalığı var sende ancak hiçbir şekilde tedaviniz yok.
Kaptan pilotunuz konusuyor ~ 4 yıl önce
Elde degil. Bakin siyasal islamci ummetinin liderine! Millet can derdinde nevi sahsi kanal istanbul gibi deli sacmasi bir ihalenin derdinde. Bakin sozde bizi kiskanan devletlerin liderlerine. Her gun ekran karsisinda toplumla birlikte hatta yakinlari hastalanma riskiyle karsilassalar dahi. Bide kendi ummetinizin liderine bir bakin hele. Kefenini giyip geldigini iddia eden lider, resmen kendisini ve ahalisini saraya kapatti. Bu nasil bir korkaklik ise? Simdi biz bu din istismarcilarina siyasal islamci demeyelim de dunya lideri mi diyelim? Yine propaganda kanallarinda soylendigi gibi, tum dunya devletleri coroma ile mucadelede yardim icin bizim kapimiza mi geldiler diyelim. Allah akil fikir versin boyle dusunen siyasal islamci beyni yikanmislara. Sizleri koronada paklamayacak bu gidisle.
Selah ~ 4 yıl önce
Siyasal İslamla Kanal İstanbul ihalesinin bağını çözemedim Gaptanım! .....Ülkede Krono'dan dolayı her gün 5-10-15 kişi vefat ediyor, onların selası umuma veriliyor bundan etkilenen bazı virütik kafalar da Ürtiker geçiriyor, gayet doğal bir reaksiyon!
XX ~ 4 yıl önce
Bu durum Buzdaginin daha ucu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karamsar ~ 4 yıl önce
karamsar olmaya gerek yok bence dünya genelinde durulma dönemi başladı. Çoğu ülke gerekli tedbirleri aldı ve insanlar bu tedbirlere gayet olumlu yaklaşarak uyuyorlar. iç karartmanın kimseye faydası yok.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000