13 Ağustos 2020, Perşembe 20:04:07

İşte THY’nin 6 aylık trafik verileri

Türk Hava Yolları (THY) bu yılın ilk 6 aylık dönemine ait trafik verilerini açıkladı.
  • Esenboğada VIP deki 13 adet uçak boş boş duruyor... VIP Ekibide aynı THY müdürler statüsünde tam ücret alıyor...
  • her havayolu işten çıkardı. özel şirketin olayı bu dünya yeni dünya düzenler değişti. çıkar işten taze kanlar ,tecrübeliler yine işini sevenler en iyileri gelsin, deneyimli kaliteliyim diyen yatan ego dinazorları tekrar işe alım yap bakalım girebilecekler mi? at gitsin nankörleri. birde dillerinde türkü yok biz gidersek şirket batar yahu gidin dinazorlar hepiniz korkuyorsunuz . perser de kokpitte atılsanız acaba hangi şirkette iş bulabileceksiniz?
  • Haksiz sekilde kestigin haraci ayin 8inde mi yatiracaksiniz sanirim sadece hatirlatmak istedim
  • kimse de dememiş ki ocak’ta açıklanan kâr ne kadardı? senelerdir rekor üstü rekor açıklanan kârlar ne oldu? superbowl’a, bedmington’a milyon dolarlık reklam anlaşmalarını, sponsorlukları biz mi yaptık? para boldu ki yaptık, senelerdir türkiye’nin en fazla kâr eden şirketi, hiçbir şey olmaz. sapasağlam duruyor, kasada para da vardır.
  • kargo tasima ucreti birim basina 3 3.5 katina cikti. yuzde 2.5 azalma olduysa ve 3.5 katina ucreti geciriosak ciddi karimiz var demektir.
  • Canım şirketim :(:(
  • Olur tabiiki. Iste boyle olur. Sonuc ortada.
  • kargo haberi yalan geçen yıla göre artış var. yönetim kurulu başkanı bile açıklama yapmıştı kargo yükselişte diye.
  • Kargodan para kazaniyor diyoruz burdaki arkadaslarin zoruna gidiyor. ‘’Ortaklık, son on yılı aşkın süredir kargo pazarında yürütmekte olduğu güçlü büyüme trendini bu yılda da sürdürmeyi başarmış, 2020 yılının ilk yarısında geçen yıla göre kargo gelirini %52, ikinci çeyreğinde ise %90 artırmıştır.’’ sirketin acikladigi resmi rakamda bu simdi kalkip trolluk yapanlar girin faaliyet raporlarinada okuyun biraz. Sirket eger zarar ediyorsa hantal yapisindan zarar ediyor sahadan olan herkes su an sirkete para kazandiriyor.Kacarin yok benim paramla ev kirasini verdigin yabancilarida ,yonetimsel hata yapanida, kafasina gore ucus secenide, biz yok is yapiyoruz diyip sabahtan aksama kadar benim pantalonum tuz olurken klima altinda oturanida ve bunun gibi sayamadigim bir cok insani ATACAKSIN. ya da BATACAKSIN. Yoneticiler merak etmesin sirketi toplayalim sonra yine alirsin ama en azindan bir sirket kalir.
  • Kac Avro yapiyo?

Türk Hava Yolları (THY) bu yılın ilk 6 aylık dönemine ait trafik verilerini açıkladı.

THY geçen yılın aynı dönemine göre 5 milyon yolcu kaybı yaşadı.

İşte THY'nin trafi verileri;

Ortaklığımızın Temmuz 2020 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki gibidir:

* Temmuz 2019 döneminde 7,1 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2020 yılının aynı döneminde 2 milyon olarak gerçekleşmiştir.
* Yolcu doluluk oranı Temmuz 2020 döneminde %65,3 olarak gerçekleşmiştir.
* Taşınan Kargo-Posta, Temmuz 2019 döneminde 134.580 ton iken, 2020 yılının aynı döneminde %7'lik azalışla 125.128 tona düşmüştür.

Ortaklığımızın Ocak-Temmuz 2020 dönemine ilişkin trafik sonuçları aşağıdaki gibidir:

* Ocak-Temmuz 2019 döneminde 42,2 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2020 yılının aynı döneminde 16,6 milyon olarak gerçekleşmiştir.
* Yolcu doluluk oranı 6 puanlık azalma ile %74,6 olarak gerçekleşmiştir.

* Toplam Arz Edilen Koltuk Km (AKK), Ocak - Temmuz 2019 döneminde 106 milyar iken, 2020 yılının aynı döneminde %58,1 azalarak 44,5 milyar olarak gerçekleşmiştir.

* Taşınan Kargo-Posta, Ocak-Temmuz 2019 döneminde 851.900 ton iken, 2020 yılının aynı döneminde %2,3'lük azalışla 832.202 ton olarak gerçekleşmiştir.

* 2020 Temmuz ayı sonunda filodaki uçak sayısı 363 olmuştur.

İşte THY’nin 6 aylık trafik verileri

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Rr ~ 4 yıl önce
Esenboğada VIP deki 13 adet uçak boş boş duruyor... VIP Ekibide aynı THY müdürler statüsünde tam ücret alıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
at gitsin ~ 4 yıl önce
her havayolu işten çıkardı. özel şirketin olayı bu dünya yeni dünya düzenler değişti. çıkar işten taze kanlar ,tecrübeliler yine işini sevenler en iyileri gelsin, deneyimli kaliteliyim diyen yatan ego dinazorları tekrar işe alım yap bakalım girebilecekler mi? at gitsin nankörleri. birde dillerinde türkü yok biz gidersek şirket batar yahu gidin dinazorlar hepiniz korkuyorsunuz . perser de kokpitte atılsanız acaba hangi şirkette iş bulabileceksiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 4 yıl önce
Haksiz sekilde kestigin haraci ayin 8inde mi yatiracaksiniz sanirim sadece hatirlatmak istedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimse ~ 4 yıl önce
kimse de dememiş ki ocak’ta açıklanan kâr ne kadardı? senelerdir rekor üstü rekor açıklanan kârlar ne oldu? superbowl’a, bedmington’a milyon dolarlık reklam anlaşmalarını, sponsorlukları biz mi yaptık? para boldu ki yaptık, senelerdir türkiye’nin en fazla kâr eden şirketi, hiçbir şey olmaz. sapasağlam duruyor, kasada para da vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ciddi kar var ~ 4 yıl önce
kargo tasima ucreti birim basina 3 3.5 katina cikti. yuzde 2.5 azalma olduysa ve 3.5 katina ucreti geciriosak ciddi karimiz var demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzüldüm ~ 4 yıl önce
Canım şirketim :(:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Imamdan yonetici olur mu? ~ 4 yıl önce
Olur tabiiki. Iste boyle olur. Sonuc ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kargo ~ 4 yıl önce
kargo haberi yalan geçen yıla göre artış var. yönetim kurulu başkanı bile açıklama yapmıştı kargo yükselişte diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 4 yıl önce
Kargodan para kazaniyor diyoruz burdaki arkadaslarin zoruna gidiyor. ‘’Ortaklık, son on yılı aşkın süredir kargo pazarında yürütmekte olduğu güçlü büyüme trendini bu yılda da sürdürmeyi başarmış, 2020 yılının ilk yarısında geçen yıla göre kargo gelirini %52, ikinci çeyreğinde ise %90 artırmıştır.’’ sirketin acikladigi resmi rakamda bu simdi kalkip trolluk yapanlar girin faaliyet raporlarinada okuyun biraz. Sirket eger zarar ediyorsa hantal yapisindan zarar ediyor sahadan olan herkes su an sirkete para kazandiriyor.Kacarin yok benim paramla ev kirasini verdigin yabancilarida ,yonetimsel hata yapanida, kafasina gore ucus secenide, biz yok is yapiyoruz diyip sabahtan aksama kadar benim pantalonum tuz olurken klima altinda oturanida ve bunun gibi sayamadigim bir cok insani ATACAKSIN. ya da BATACAKSIN. Yoneticiler merak etmesin sirketi toplayalim sonra yine alirsin ama en azindan bir sirket kalir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avro ~ 4 yıl önce
Kac Avro yapiyo?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000