29 Temmuz 2020, Çarşamba 19:31:12

İşte sır gibi saklanan maaş teklifi

Türk Hava Yolları ile Hava-İş Sendikası arasında yürütülen görüşmelerin sır gibi saklanan maaş teklif metni ortaya çıktı.
  • hakkımı helal etmem, yok o parayı çocuğunuza nasıl yedireceksiniz vb söylemlerle tepki veriyor. Karar verenlerin umurunda değil, vicdan muhasebesi yapan yok. Hukuk herkese lazım derken bu zamanlardan bahsediliyordu.
  • Dışarıda yüzlerce type lı işsiz pilot var .Bir havayoluna girip asgari ücretle çalışıp işlerin düzelmesini bekleyebilecek olan..Herkes şartları elverdiğince işine sahip çıksın gün gelir rüzgat döner ama illede çıkmak isteyenlerin yetinede bu işsiz gençler alınsın.. İmza Bir ebeveyn
  • 10 yıllık uzman 10 bin alıyor! Hala ağlıyorlar!?
  • Pilot veya Havacılık çalışanı değilim, ama arkadaş ne kiskanmissiniz maaşlarını, adamı pazara koysan hamallık yapamaz gelmiş burda maas eleştiriyor, herkes daha çok kazansın, o da kazansın sen de kazan, onun bunun maaşını elestirecegine kendi maaşını düşünsene be cahil, zihniyete bak hey yavrum hey
  • Hala iyi para biz okadar alamiyorum!!!!
  • Sevgili thy çalışanları artık bu işte yalnızsınız çünkü vaktiyle etrafınızdaki herkes sizden yardım talep etti şimdi sizin yardıma ihtiyacınız var biliyoruz ama siz rahatınız bozulmasın diye desteği esirgerdiniz bizde belaya bulaşmamak için destek vermeyeceğiz....
  • Havacılığa talep azaldıysa fiyatı da düşer. Üzerine düşünecek bir şey yok.
  • THY, Varlık Fonuna kaç TL pompalamıştır?THY kasasının boşalmasına hastalıktan ziyade VARLIK FONUNUN etkisi nedir?Bunun Sayıştay denetimine açık olmayan THY yönetiminin hesabını nasıl verecektir?
  • Tgs personelinin 3 adet iş kıyafeti olan tişört hakkı vardı. Şimdi 2 adete düştü. Anlayana
  • Yurtdışına giden kaptanlara sayıp sövdünüz. O zaman da yazmıştım şimdi de yazayım. Bu bir ticari iş, herkes parası için çalışıyor. Kaptan 5 10 fazlasını buldu mu gider, rüzgar tersine dönünce de şirket kaptanları ezer diye. Malesef haklı çıktım. Olaylara bak.

Türk Hava Yolları ile Hava-İş Sendikası arasında yapılan görüşmelerin sonuçlandırılamamış olmasına ilişkin çalışanlarına bir açıklama yaparak ücret düzenlenmesi hususunu da sendikaya ilettiğini duyurdu.

Şirket yönetimi ile Hava-İş gerçekleştirilen görüşmelerde yazılı tekliflerin iletilmemiş olması konusunu sendikanın yanıt vermemesinden kaynaklandığını bildiren THY, konunun sendika tarafından çarptıldığını ifade etti.

İşte çalışanları yakından ilgilendiren ve sır gibi saklanan o teklif:

İşte sır gibi saklanan maaş teklifi

Yorumlar Tüm Yorumlar (267)

Herkes ~ 4 yıl önce
hakkımı helal etmem, yok o parayı çocuğunuza nasıl yedireceksiniz vb söylemlerle tepki veriyor. Karar verenlerin umurunda değil, vicdan muhasebesi yapan yok. Hukuk herkese lazım derken bu zamanlardan bahsediliyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Type ~ 4 yıl önce
Dışarıda yüzlerce type lı işsiz pilot var .Bir havayoluna girip asgari ücretle çalışıp işlerin düzelmesini bekleyebilecek olan..Herkes şartları elverdiğince işine sahip çıksın gün gelir rüzgat döner ama illede çıkmak isteyenlerin yetinede bu işsiz gençler alınsın.. İmza Bir ebeveyn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 4 yıl önce
10 yıllık uzman 10 bin alıyor! Hala ağlıyorlar!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhendis ~ 4 yıl önce
Pilot veya Havacılık çalışanı değilim, ama arkadaş ne kiskanmissiniz maaşlarını, adamı pazara koysan hamallık yapamaz gelmiş burda maas eleştiriyor, herkes daha çok kazansın, o da kazansın sen de kazan, onun bunun maaşını elestirecegine kendi maaşını düşünsene be cahil, zihniyete bak hey yavrum hey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 4 yıl önce
Hala iyi para biz okadar alamiyorum!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlaszede ~ 4 yıl önce
Sevgili thy çalışanları artık bu işte yalnızsınız çünkü vaktiyle etrafınızdaki herkes sizden yardım talep etti şimdi sizin yardıma ihtiyacınız var biliyoruz ama siz rahatınız bozulmasın diye desteği esirgerdiniz bizde belaya bulaşmamak için destek vermeyeceğiz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 4 yıl önce
Şimdiye kdr haketmeden aldıgınız 10 binlik maaşlarınız noldu eridimi... Arkadaş hanginizin vasfı var ingilizceyi cat pat öğrenip kedinin ciğere baktıgı gibi bakıyordunuz xamanında tk ya şimdi dünya ne hale gelmiş tk hak etmediğiniz o maaşlarınızı hakkkettiklerinizin üstünde ayarlamasına rağmen hala ağlıyorsunuz.. Pardon da daha düne kdr hatırlasanıza tk sınavlarından gecebilmek için şirkete girebilmek için yaptıgınız onca şeyi??? Abartmayın şükredin şükür edinnnn!!!!!
Atlaszedeye ~ 4 yıl önce
Yürü git senden yardım isteyen yok
Eski ucucu ~ 4 yıl önce
Biz hak savunduk diye atildik ki hic bir gunahi olmayan havasen kurbanlari beter olsunlar insallah ektiklerini bicsinler kimse bize acimasi
Çok ilginç ~ 4 yıl önce
Sizden yardım bekleyen mi oldu? Ne acayipsiniz eski bir atlasjet memuru olarak şaşırdım boşa üzülmüşüm size . Merak etmeyin biz bir yolunu buluruz hep bulduk!
İstanbullu ~ 4 yıl önce
Havacılığa talep azaldıysa fiyatı da düşer. Üzerine düşünecek bir şey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayıştay ~ 4 yıl önce
THY, Varlık Fonuna kaç TL pompalamıştır?THY kasasının boşalmasına hastalıktan ziyade VARLIK FONUNUN etkisi nedir?Bunun Sayıştay denetimine açık olmayan THY yönetiminin hesabını nasıl verecektir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kırk harami ~ 4 yıl önce
Keser döner sap döner kardeş kimse hesap vermeden Bi yere gidemez.
Dark ~ 4 yıl önce
Olay o zaten hocam THY Pandemiden değil varlık fonu bitirdi hesabını veremicekler
Alkisliyiorum ~ 4 yıl önce
Gercek bir bakis acisi , ama oyle bir sistem varki , cani istemis derler gecerler
Emekçi ~ 4 yıl önce
Tgs personelinin 3 adet iş kıyafeti olan tişört hakkı vardı. Şimdi 2 adete düştü. Anlayana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zamanında ~ 4 yıl önce
Yurtdışına giden kaptanlara sayıp sövdünüz. O zaman da yazmıştım şimdi de yazayım. Bu bir ticari iş, herkes parası için çalışıyor. Kaptan 5 10 fazlasını buldu mu gider, rüzgar tersine dönünce de şirket kaptanları ezer diye. Malesef haklı çıktım. Olaylara bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000