30 Haziran 2011, Perşembe 17:00:39

İŞTE PİLOT İLE KULE ARASINDAKİ O KONUŞMA (SES KAYDI)

Kuveyt Hava Yolları'na ait yolcu uçağı İstanbul'a indikten sonra teknik arıza nedeniyle pisti terk edemedi...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • tam sizlik... size yakışan budur!!!! yazık yazıkkk...
  • Rezalet.Aylardır bitirilemeyen pist çalışmaları bu havaalanını çekilmez hale getirmiştir.Koca alan iniş ve kalkışlar için tek piste mahkum edilmiştir.Geciken uçaklar ve boşuna harcanan milyonlarca litre yakıt.Boşa giden bu paralarla birkaç havalimanı rahat yapılırdı.Ayrıca çevreye saldığı carbon emisyonuda cabası.Tam bize göre bir iş.Terminaller güzelmiş.Ne yapayım terminali.Terminal dışı tarla,arazi,dağ taş.Ölçüler kriterlere uygun değil.Apronda bile bir uçak problem yaşasa, diğerlerini bloke ediyor.Bu ne saçma bir yapı.Alternatifler yok ya da çok kısıtlı.
  • Yunanlilar halen grev yapar bizimker rekor ustune rekor kirar. TK pilotlari isine gelince 5 kt ile taksi yapar o yanan milli servet degildir, iki tur holdinge alirsin, siralamaya uyarsin isine gelmez yanan yakit milli servet olur. Milli servet dusmani olursunuz. Bu durumda pilotlar herseyi hak ediyorlar 10 katini isteseler haklari ve isteseler alirlarda. Antalya'da İstanbul'da rekor kirmak paha bicilemez.
  • Ltbatc Zaten hepiniz ailecek çok meşhursunuz. Hepinizle Gurur Duyuyoruz... Etkin...
  • pilotun durumu önceden farkına varması da önemli tebrik ederim...
  • aile boyu meşhur olduk

Kuveyt Hava Yolları'na ait yolcu uçağının arıza nedeniyle pisti terk edemeyebileceğini belirten pilot, kuleye durumu bildirerek yardım istedi.

Uçağın arızası ile ilgili bilgi veren kaptan pilot ile kule arasındaki konuşma internete düştü. Ses kaydında uçağın pisti terk edemeyeceğinin söylenmesinin yanı sıra, pisti pas geçme ihtimalinden de söz edilerek gerekli tedbirlerin alınması isteniyor..

İşte o uçak:



©AirportHaber Özel

Pilot ile kule arasındaki ses kaydı:


İŞTE PİLOT İLE KULE ARASINDAKİ O KONUŞMA (SES KAYDI)

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tam sizlik... size yakışan budur!!!! yazık yazıkkk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Rezalet.Aylardır bitirilemeyen pist çalışmaları bu havaalanını çekilmez hale getirmiştir.Koca alan iniş ve kalkışlar için tek piste mahkum edilmiştir.Geciken uçaklar ve boşuna harcanan milyonlarca litre yakıt.Boşa giden bu paralarla birkaç havalimanı rahat yapılırdı.Ayrıca çevreye saldığı carbon emisyonuda cabası.Tam bize göre bir iş.Terminaller güzelmiş.Ne yapayım terminali.Terminal dışı tarla,arazi,dağ taş.Ölçüler kriterlere uygun değil.Apronda bile bir uçak problem yaşasa, diğerlerini bloke ediyor.Bu ne saçma bir yapı.Alternatifler yok ya da çok kısıtlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yunanlilar halen grev yapar bizimker rekor ustune rekor kirar. TK pilotlari isine gelince 5 kt ile taksi yapar o yanan milli servet degildir, iki tur holdinge alirsin, siralamaya uyarsin isine gelmez yanan yakit milli servet olur. Milli servet dusmani olursunuz. Bu durumda pilotlar herseyi hak ediyorlar 10 katini isteseler haklari ve isteseler alirlarda. Antalya'da İstanbul'da rekor kirmak paha bicilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ltbatc Zaten hepiniz ailecek çok meşhursunuz. Hepinizle Gurur Duyuyoruz... Etkin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pilotun durumu önceden farkına varması da önemli tebrik ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aile boyu meşhur olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000