14 Mayıs 2015, Perşembe 09:42:42

İŞTE ORDU-GİRESUN'DAN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER...

Açılışı için gün sayılan Ordu-Giresun Havalimanı'nın terminal içinden görüntülerine AirportHaber ulaştı.
  • Tek bir soru: Deniz üzerine, kenarına inşa edilen bir tesisin atıkları nereye gider? Üçüncü dünya ülkeleri, az gelişmiş ülkeler, gelişmekte olan ülkeler, vs. bunların hepsinin ortak yanı gelişmiş ülkelerin gelişirken yaptıkları ve şimdi ahüvah edip zararlarını telafi etmeye uğraştıkları, başta doğa olmak üzere insan hayatını etkileyen her alana zarar veren hataları hiçbir ders almadan aynen tekrar etmeleridir. Ne yazık ki bizim ülkemiz bir istisna değil.
  • Memleketimizin her insanı uçakla yolculuğu hakeder.Hayırlı olsun.Ama Zafer hava alanı gibi boşuna milletin hakkını gömeceklerse haram olsun.İnşallah uçaklar dolar.....
  • Ekoloji kavramı anlamını yitirmiş. Elektrikli hızlı trenler yerine fosil yakıt kullanan uçaklar tercih ediliyor. Bedelini hepimiz ödemeye başladık. Farkında mıyız?
  • hayırlı olsun memleketimize halkımıza güzel yatırımlar yapılıyor. havalimanı geniş bir alann üzerine kurulmuş, terminal görüntülerden anlaşılıyor..yüksek tavanlar ferah bir hava verir, yoğun yolcu olduğunda insan oturduğunda sıkılmaz bunalmaz. çok güzel bir havalimanı olmuş açılış da güzel olur. hem thy hemde diğer özel havayolları sefer koyar ve doluluk oranı yüksek olur..
  • Acele yok yetişir yetişmez.Nihayet yapildiya mutlak biter.Emeği geçenlere teşekkürler.
  • bu havalimanın yapılmasını eleştiren vatanhainleri gitsin ermenistanda yaşasın.biz böyle hizmetlerin yapılmasından gayet gururlu ve mutluyuz
  • Umarım doğal afete dayanıklıdır ve uzun yıllar vatandaşlarımıza sorunsuz hizmet eder.
  • Ne kadar suru mentalitesi var bizim millette. Illa ecnebileri kopyalamak zorundamisiniz. Bir orijinal fikir ve kullanim cikmaz mi bu milletin beyninde? Greetings Entrance cok iyi dusunulmus. Ne oldugunu anlayamazsiniz. Ayrilik ne oldugunu bilmediginiz icin. Turkiyenin onemli bir isci ihrac eden ulke oldugunu dusunuldugunde geride kalanlarin duygulari dikkate aldiklari icin kutlarim.
  • HAYIRLI OLSUN
  • Herhalde dünyada bir ilk greeters entrance. Vay anam vay. Halimize bakın. Birileri konuşur birileri yaparmış. Yapmayın daha iyi valla.

Açılışı için gün sayılan Ordu-Giresun Havalimanı'nın terminal içinden görüntülerine AirportHaber ulaştı.

Ordu’nun Gülyalı İlçesi’nde temeli 2011 yılı Temmuz ayında atılan Avrupa ve Türkiye’nin deniz dolguyla yapılan ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nda açılışa günler kala, son durumu AirportHaber okuyucularına aktarıyor.

22 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açılışı yapılacak olan Ordu-Giresun'da heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çalışmaların durmaksızın devam ettiği meydan için bilet satışları da sürerken, açılış için son hazırlıkları yapılıyor.

Bu arada SHGM'nin de Ordu-Giresun'u incelediği ve geçerli not verdiği öğrenildi. Böylece açılış için herhangi bir engel de kalmamış oldu.

©AirportHaber Özel

İşte Ordu-Giresun Havalimanı'nın içinden görüntüler:







































İŞTE ORDU-GİRESUN'DAN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER...

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

serdar aydın ~ 9 yıl önce
Tek bir soru: Deniz üzerine, kenarına inşa edilen bir tesisin atıkları nereye gider? Üçüncü dünya ülkeleri, az gelişmiş ülkeler, gelişmekte olan ülkeler, vs. bunların hepsinin ortak yanı gelişmiş ülkelerin gelişirken yaptıkları ve şimdi ahüvah edip zararlarını telafi etmeye uğraştıkları, başta doğa olmak üzere insan hayatını etkileyen her alana zarar veren hataları hiçbir ders almadan aynen tekrar etmeleridir. Ne yazık ki bizim ülkemiz bir istisna değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun ~ 9 yıl önce
Memleketimizin her insanı uçakla yolculuğu hakeder.Hayırlı olsun.Ama Zafer hava alanı gibi boşuna milletin hakkını gömeceklerse haram olsun.İnşallah uçaklar dolar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ekoloji kavramı anlamını yitirmiş. Elektrikli hızlı trenler yerine fosil yakıt kullanan uçaklar tercih ediliyor. Bedelini hepimiz ödemeye başladık. Farkında mıyız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
hayırlı olsun memleketimize halkımıza güzel yatırımlar yapılıyor. havalimanı geniş bir alann üzerine kurulmuş, terminal görüntülerden anlaşılıyor..yüksek tavanlar ferah bir hava verir, yoğun yolcu olduğunda insan oturduğunda sıkılmaz bunalmaz. çok güzel bir havalimanı olmuş açılış da güzel olur. hem thy hemde diğer özel havayolları sefer koyar ve doluluk oranı yüksek olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Acele yok yetişir yetişmez.Nihayet yapildiya mutlak biter.Emeği geçenlere teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devletçi ~ 9 yıl önce
bu havalimanın yapılmasını eleştiren vatanhainleri gitsin ermenistanda yaşasın.biz böyle hizmetlerin yapılmasından gayet gururlu ve mutluyuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Umarım doğal afete dayanıklıdır ve uzun yıllar vatandaşlarımıza sorunsuz hizmet eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyi Fikir ~ 9 yıl önce
Ne kadar suru mentalitesi var bizim millette. Illa ecnebileri kopyalamak zorundamisiniz. Bir orijinal fikir ve kullanim cikmaz mi bu milletin beyninde? Greetings Entrance cok iyi dusunulmus. Ne oldugunu anlayamazsiniz. Ayrilik ne oldugunu bilmediginiz icin. Turkiyenin onemli bir isci ihrac eden ulke oldugunu dusunuldugunde geride kalanlarin duygulari dikkate aldiklari icin kutlarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir ilk ~ 9 yıl önce
Herhalde dünyada bir ilk greeters entrance. Vay anam vay. Halimize bakın. Birileri konuşur birileri yaparmış. Yapmayın daha iyi valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000