22 Mayıs 2012, Salı 09:12:04

İŞTE O DAKİKALAR

Dün TAM Havayolları'na ait yolcu uçağının havalanırken motor kapağı kopmuş uçak kalkış yaptığı meydana geri dönmüştü. İşte saniye saniye o dakikalar...
  • Hatırlartsanız bir fabrikanın gece bekçisi patrona ; aman patron dün gece bineceğiniz uçağın düşeceğini ve herkesin öleceğini gördüm , demiş. Patronuında içini bir sıkıntı kaplamış ve uçağa binmemiş. Ve uçak düşmüş , patron bunu duyunca gece bekçisini işten çıkarmış. Bu tip görüntüyü almak çok güzel ama uçak kalkmadan yapılan anonslarda tüm elektronik aletlerin kapanması istenir. Elektronik alet ile yapılan bu tip çekimler de " gece bekçisi " ile benzeşmesin de. saygılarımla.

Brezilya'lı havayolu şirketi TAM Airlines'a ait Airbus A320 tipi uçağın, Natal - Sao Paulo seferini yapmak üzere havalandığı sırada motor kapağı açılmıştı.

HABERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE BİR YOLCUNUN KAMERASINDAN O SANİYELER

İŞTE O DAKİKALAR

Yorumlar

ilginç bir şey,, ~ 12 yıl önce
Hatırlartsanız bir fabrikanın gece bekçisi patrona ; aman patron dün gece bineceğiniz uçağın düşeceğini ve herkesin öleceğini gördüm , demiş. Patronuında içini bir sıkıntı kaplamış ve uçağa binmemiş. Ve uçak düşmüş , patron bunu duyunca gece bekçisini işten çıkarmış. Bu tip görüntüyü almak çok güzel ama uçak kalkmadan yapılan anonslarda tüm elektronik aletlerin kapanması istenir. Elektronik alet ile yapılan bu tip çekimler de " gece bekçisi " ile benzeşmesin de. saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000