06 Nisan 2011, Çarşamba 14:13:36

İŞTE KAZA YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Düşen helikopterin enkazına ulaşmak için Bayırköy mevkisine giden jandarma ve sivil savunma ekipleri, dağlık arazide bir kaç kilometre yürüyerek helikopterin enkazına ulaştı.
  • Hayatını kaybeden kardeşimize Allahtan rağmet dilerim. Mekanı cennet olsun. Ailesine rabbimden sabır dilerim. Başkaca elimden bir şey gelmiyor. Kazada yaralanan kardeşlerimize geçmiş olsun diler kendilerine acil şifalar dilerim. Allah tüm insanlığı beterinden korusun.
  • Vefat eden arkadaşımıza Allahtan rahmet,Diğer uçuş ekibi arkadaşlarımıza geçmiş olsun.Netice kaderden başka birşey değil.Mekanın cennet olsun arkadaşım.
  • ammada ykıdın yağladın yaaa
  • Eurocopter EC-135P2i of Austrian Ministry of Interior crashed lake nr. Pertisau, Austria Mar 30. 3 missing 1 dead. Eurocopter AS550U-3 of the Pakistan Army damaged Dhamyal Air Base, Rawalpindi, Pakistan Mar 10. 3 crew uninjured. Eurocopter Gazelle SA341G believed of Hidroplan Nord Kozlekedesi es Szolgaltato KfT crashed Cumbria, UK Mar 8. 1 killed. Eurocopter EC135T2 of the Czech Police damaged Slany Airfield, Czech Republic Mar 2. Understood crew uninjured. Eurocopter AS350B-2 of LA County Sheriff's Department crashed, March AFB, California, USA Feb 23. 2 crew uninjured. Eurocopter AS350B-2 of Heliswiss AG crashed Valais, Switzerland Feb 17. Pilot & 5 passengers survived, unknown injuries.Eurocopter EC145 of Vulcan Aircraft Inc. damaged.
  • AK-47,ne güzel özetlemişsin duygularını..tebrik ederim...Ben de camiamıza geçmiş olsun dilerim..Allah rahmet eylesin..
  • Beni defalarca ates altinda Cudiye,Gabara,cehennem deresine,Kato daglarina ,kutu deresine attiklarinda hep bunlar vardi.En ön saflarda .Evet sizler Savasci, Hava piyadeleri.Sizlere pilot derler ama bu kardesiniz yine size SEYTANLAR diyecek. Seneler önce askerligimi bitirmeme ragmen bu helikoptercileri unutamadim.Onlari unutmak,vatana ihanetin yarisi gibiydi benim icin. Bu aci haberle icimi dökmek istedim.Umarim bu kardesinize hakkinizi helal edersiniz.Benimki helal olsun. Kendisini tanimiyorum. Ama bugün onunla birlikte bende öldüm.Cudi öldü,gabar öldü.kato öldü. Kalbimi aldin gittin be dostum. Yolun acik, mekanin cennet olsun...
  • Güneydoguda komando luk yaptigim günlerden tanirim helikopter pilotlarini.inilmeyecek yere iner,kalkilmayacak yerlerden kalkarlar. Evi, barki ,ailesi yoktur bunlarin.hayatlari 2 metrelik kokpittir.Gögüs gögüse piyade gibi carpisirlar.Bir PKK linin Kobra gekiyor diye ciglik cigliga feryat kopararak kactigini telsizden duyarsiniz.Indiklerinde Sirtlarinin koltuk ve kafalarinin ve hatta tüm bedenlerinin sirilsiklam olduklarini görürsünüz,banyo yapmak gibi bir lüksleri yoktur. Terleri banyolari,sampuanlari tozlaridir. Aslinda sirtlarinda giydikleri tulumlari degil KEFENLERI dir. Ama o kefen onlarin gururudur. Aslinda bunlara pilot demek hep zoruma gitmistir. Seytan ya abi bunlar ,derdim hep. Ama ne yapalim adi pilot olmus iste.
  • asker sivil tum havaci arkadaslar.bu insanin ne yapmak istedigi belli cevap vermeyin kinamayin.acimizi yasayalim.allah rahmet eylesin
  • Bugün kaza-kırım uzmanı olmasak, asker-sivil olmasak, pilot-teknisyen olmasak, amatör-profesyonel olmasak, sadece insanlığımız kalsa da Allah'tan rahmet ve şifa dilesek. Zor mu, en azından bugünlük ve burada?
  • Öncelikle kaza da hayatını kaybeden pilota allah rahmet eylesin kederli ailesine başsağlığı diliyorum, pilotluk mesleği son derece zordur hem pilot olmak hem de pilot olarak mesleği icra etmek.. Yaralılara acil şifa dilerim.. Umarım kısa sürede neden düştüğü tespit edilir de diğer kazalar gibi soruşturma boşlukta kalmaz..

Jandarma Arama Kurtarma Birliği ve sağlık ekiplerinin karadan ve havadan çalışmaları neticesinde yaralılara ulaşıldı.

Ancak durumu ağır olarak bildirilen Ahmet Deniz'in hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bacağında kırık olan ikinci pilot İsa Işık ise, helikopterle Bursa'ya sevk edildi.

Durumunun iyi olduğu belirtilen teknisyen Ahmet Akça'ya ise ekipler ulaşmaya çalışıyorlar.

İŞTE HELİKOPTERİN DÜŞTÜĞÜ BÖLGEDEN GELEN İLK GÖRÜNTÜLER





İŞTE KAZA YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Misafir ~ 13 yıl önce
Hayatını kaybeden kardeşimize Allahtan rağmet dilerim. Mekanı cennet olsun. Ailesine rabbimden sabır dilerim. Başkaca elimden bir şey gelmiyor. Kazada yaralanan kardeşlerimize geçmiş olsun diler kendilerine acil şifalar dilerim. Allah tüm insanlığı beterinden korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vefat eden arkadaşımıza Allahtan rahmet,Diğer uçuş ekibi arkadaşlarımıza geçmiş olsun.Netice kaderden başka birşey değil.Mekanın cennet olsun arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ammada ykıdın yağladın yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eurocopter EC-135P2i of Austrian Ministry of Interior crashed lake nr. Pertisau, Austria Mar 30. 3 missing 1 dead. Eurocopter AS550U-3 of the Pakistan Army damaged Dhamyal Air Base, Rawalpindi, Pakistan Mar 10. 3 crew uninjured. Eurocopter Gazelle SA341G believed of Hidroplan Nord Kozlekedesi es Szolgaltato KfT crashed Cumbria, UK Mar 8. 1 killed. Eurocopter EC135T2 of the Czech Police damaged Slany Airfield, Czech Republic Mar 2. Understood crew uninjured. Eurocopter AS350B-2 of LA County Sheriff's Department crashed, March AFB, California, USA Feb 23. 2 crew uninjured. Eurocopter AS350B-2 of Heliswiss AG crashed Valais, Switzerland Feb 17. Pilot & 5 passengers survived, unknown injuries.Eurocopter EC145 of Vulcan Aircraft Inc. damaged.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AK-47,ne güzel özetlemişsin duygularını..tebrik ederim...Ben de camiamıza geçmiş olsun dilerim..Allah rahmet eylesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Beni defalarca ates altinda Cudiye,Gabara,cehennem deresine,Kato daglarina ,kutu deresine attiklarinda hep bunlar vardi.En ön saflarda .Evet sizler Savasci, Hava piyadeleri.Sizlere pilot derler ama bu kardesiniz yine size SEYTANLAR diyecek. Seneler önce askerligimi bitirmeme ragmen bu helikoptercileri unutamadim.Onlari unutmak,vatana ihanetin yarisi gibiydi benim icin. Bu aci haberle icimi dökmek istedim.Umarim bu kardesinize hakkinizi helal edersiniz.Benimki helal olsun. Kendisini tanimiyorum. Ama bugün onunla birlikte bende öldüm.Cudi öldü,gabar öldü.kato öldü. Kalbimi aldin gittin be dostum. Yolun acik, mekanin cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Güneydoguda komando luk yaptigim günlerden tanirim helikopter pilotlarini.inilmeyecek yere iner,kalkilmayacak yerlerden kalkarlar. Evi, barki ,ailesi yoktur bunlarin.hayatlari 2 metrelik kokpittir.Gögüs gögüse piyade gibi carpisirlar.Bir PKK linin Kobra gekiyor diye ciglik cigliga feryat kopararak kactigini telsizden duyarsiniz.Indiklerinde Sirtlarinin koltuk ve kafalarinin ve hatta tüm bedenlerinin sirilsiklam olduklarini görürsünüz,banyo yapmak gibi bir lüksleri yoktur. Terleri banyolari,sampuanlari tozlaridir. Aslinda sirtlarinda giydikleri tulumlari degil KEFENLERI dir. Ama o kefen onlarin gururudur. Aslinda bunlara pilot demek hep zoruma gitmistir. Seytan ya abi bunlar ,derdim hep. Ama ne yapalim adi pilot olmus iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
asker sivil tum havaci arkadaslar.bu insanin ne yapmak istedigi belli cevap vermeyin kinamayin.acimizi yasayalim.allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bugün kaza-kırım uzmanı olmasak, asker-sivil olmasak, pilot-teknisyen olmasak, amatör-profesyonel olmasak, sadece insanlığımız kalsa da Allah'tan rahmet ve şifa dilesek. Zor mu, en azından bugünlük ve burada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle kaza da hayatını kaybeden pilota allah rahmet eylesin kederli ailesine başsağlığı diliyorum, pilotluk mesleği son derece zordur hem pilot olmak hem de pilot olarak mesleği icra etmek.. Yaralılara acil şifa dilerim.. Umarım kısa sürede neden düştüğü tespit edilir de diğer kazalar gibi soruşturma boşlukta kalmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000