29 Ağustos 2011, Pazartesi 09:29:38

İŞTE KADDAFİ'NİN ÖZEL UÇAĞI (VİDEO HABER)

Libya'da bu kez devrik lider Kaddafi'nin özel uçağı basına yansıdı. Kaddafi'nin karargahında olduğu gibi uçağında da lüksü ihmal etmediği kameraya yansıdı. Kaddafi'nin uçağı şimdi isyancıların elinde...
  • kaddafinin halkı sefaletten ve açlıktan bitmiş durumda kaddafi ise a340 alıyor
  • bende vuram tarafi sevmiyorum ama bir insan 50 sene diktator olursa hertur sapiklik olur. Insanlarin bu sapikliklara maruz kalmasi sapiklik halkasinin buyumesine yol olar. Bakin bugun Afrika'da kol kesenler var. Adam gelip seni oldurmuyor kolunu kesiyor ceza vermek icin. Sevsekte sevmekte bu operasyon gerekliydi. Daha mi iyi olacak? hayir! Ama Kaddafinin sapikligi sona erecek yerine muhtemelenbaska bir karisiklik baslayacak. Ama yinede bu adamin ve ailesinin ve daha sonra cevresinin yaptigi sapikliklar kadar kotu olmaz.
  • Bizim liderlerimizin uçaklarının içini görüntüleyen bir haber yapmaya var mısın Airport Haber?
  • Bu çapulcu oraya hiç yakismamis. Tripoli sokaklari ellerinden kelepçelenmis ve infaz edilmis Kaddafinin askerlerinin cesetleri ile dolmus. Bu çapulculari Avrupa insan haklari mahkemesi ne zaman yargiliyacak.
  • bir zamanlar ortadogu Türklere hainlik etti,ıraklılar amerikalılar la Saddam ın resimlerine tükürdüler şimdide Kaddafiye aynı şeyleri yapıyorlar, amerika Allah razı olsun dünyanın heryerine adalet ve eşitlik getirdi ki her işgal ettikleri ülkeye öyle giriyorlar,yakında libyalı hainlerde bunu ögrenicek hiçbir diktatör amerikadan yada avrupa birliğinden daha kötü değildir. Ara Güler fotograf makinası için şöyle der: Tek yalan söylemeyen batılı!
Deri koltuklar, konforlu bir yatak, özel mutfak...

Kaddafi'nin Trablus'taki karargahını ele geçiren Libyalı muhalifler, devrik liderin özel yaşamını da gözler önüne seriyor.

Kaddafi'nin karargahının altındaki yeraltı sığınaklarından yansıyan görüntülere bir yenisi daha eklendi.

İsyancılar bu kez kontrol altına aldıkları Trablus havalimanında bulunan Kaddafi'nin özel uçağını basına açtı. İsyancıların uçaktaki görüntüleri de kameraya yansıdı.

Özel uçak aslında Kaddafi'nin uçak filosunun bir parçası. Havalimanında birçok uçaksa artık enkaz halinde.

3 uçak tamamen tahrip edildi. Bu uçaklardan biri çok üst düzey insanlar için, diğer ikisi Libya havayolları için kullanılıyordu. Uçaklar genellikle kurşunların hedefi ve bombaların hedefi oldu.

İsyancılar, Trablus havalimanının yaklaşık bir hafta önce kontrol altına almışlardı.

Havalimanı, isyancılarla hükümet güçleri arasındaki çatışmalar sırasında muhaliflere destek olan NATO uçakları tarafından bombalandı.

Son olarak, Kaddafi güçleri de muhaliflerin kontrolündeki havalimanını hedef almıştı.



(CnnTürk)
İŞTE KADDAFİ'NİN ÖZEL UÇAĞI (VİDEO HABER)

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
kaddafinin halkı sefaletten ve açlıktan bitmiş durumda kaddafi ise a340 alıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bende vuram tarafi sevmiyorum ama bir insan 50 sene diktator olursa hertur sapiklik olur. Insanlarin bu sapikliklara maruz kalmasi sapiklik halkasinin buyumesine yol olar. Bakin bugun Afrika'da kol kesenler var. Adam gelip seni oldurmuyor kolunu kesiyor ceza vermek icin. Sevsekte sevmekte bu operasyon gerekliydi. Daha mi iyi olacak? hayir! Ama Kaddafinin sapikligi sona erecek yerine muhtemelenbaska bir karisiklik baslayacak. Ama yinede bu adamin ve ailesinin ve daha sonra cevresinin yaptigi sapikliklar kadar kotu olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizim liderlerimizin uçaklarının içini görüntüleyen bir haber yapmaya var mısın Airport Haber?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu çapulcu oraya hiç yakismamis. Tripoli sokaklari ellerinden kelepçelenmis ve infaz edilmis Kaddafinin askerlerinin cesetleri ile dolmus. Bu çapulculari Avrupa insan haklari mahkemesi ne zaman yargiliyacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir zamanlar ortadogu Türklere hainlik etti,ıraklılar amerikalılar la Saddam ın resimlerine tükürdüler şimdide Kaddafiye aynı şeyleri yapıyorlar, amerika Allah razı olsun dünyanın heryerine adalet ve eşitlik getirdi ki her işgal ettikleri ülkeye öyle giriyorlar,yakında libyalı hainlerde bunu ögrenicek hiçbir diktatör amerikadan yada avrupa birliğinden daha kötü değildir. Ara Güler fotograf makinası için şöyle der: Tek yalan söylemeyen batılı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000