21 Mayıs 2016, Cumartesi 15:01:30

İşte enkaza ilişkin ilk görüntüler

Mısır Silahlı Kuvvetleri'ne ait arama - kurtarma ekipleri, Paris-Kahire seferi esnasında radardan kaybolan Mısır Hava Yolları’na ait yolcu uçağının enkazına İskenderiye açıklarında ulaştı.
  • Uçak kazaları içinizi acıtıyor öylemi ? Şehitler olurken içiniz acımıyormu ? Vatan bu haldeyken içinizi acıtanlar sadece uçak kazalarımı yada buralara girip boş yorumlar yapmakmı ? Açlıktan kırılan insanlar çocuklar yokluktan işsizlikten çocuğuna bir lokma ekmek getiremeyen babaların cinnet geçirmesimi, ALOOOOOOOOO uyanın olduğumuz durumun farkına varın burada boş yere yorumlar yapılırken BİR MEHMETÇİĞİN DAHA KANI TOPRAĞIMIZA DÜŞÜYOR !
  • Turk milleti esi benzeri olmayan bi millet.Su siteyi sirf yorum okumak icin giriyorum kiraathane ortami gibi manasiz ici bos ama cok guzel.
  • Can yeleği asker kökenliymiş
  • Can yeleği açık şekilde bence hazırlıklı bir acil durum yaşanmış çünkü kendiliğinden açıldığını düşünürsek vakumlu torbasından çıkıp bukadar açık hale gelmezdi belli ki hazırlıklı kabin hazırlığı yapılmış.
  • İnşallah Karakutular bulunup inceleme sonucunda olay açıklığa kavuşturulur. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Uçak kazaları içimi çok acıtıyor. Çok üzüldüm.
  • Allah iman etmis kisilere rahmet eylesin. Alemlere rahmet icin gonderen peygambere Inanmiyan Kimselere allahutaala rahmet etmez Onlarada allah ailelerine de sabirlar versin , Bazi yorumcular Yine cahil ve gorgusuz laflar Yazmislar. Benim sabrimi. Tasirmayin. Aksi takdirde. Gelirim haaaaaaaaaa,
  • Evet bunu yaptıysa aşırı dinci radikal Hristiyan Rusya ABD Fransa yada başka bir Avrupalı sırtlan devleti yapmistir
  • Allah rahmet eylesin butun merhumlara. Sanirim ekip suya hazirlikli inis icin son gorevini icra etti.
  • Vallaha allah rahmet eylesin yakinlarina bas sagligi sabir diliyorum airbus ailesine de gecmis olsun umarim bir daha olmaz
  • parcalarda sorun yok,yangın cıkmıs olsa bile son anda cıkmıs olabilir.bazı seyleri öngörmek için erken..

Mısır Silahlı Kuvvetleri'ne ait arama - kurtarma ekipleri, Paris-Kahire seferi esnasında radardan kaybolan Mısır Hava Yolları’na ait yolcu uçağının enkazına İskenderiye açıklarında ulaştı.

Mısır Silahlı Kuvvetleri'nin servis ettiği fotoğraflarda, yolculara ait eşya ve uçak parçaları görülüyor.

Mısır Hava Yolları’na ait A320 tipi yolcu uçağı Paris-Kahire seferini yaparken, 19 Mayısta 02:45’te Akdeniz’de Mısır hava sahasında radardan kaybolmuştu.

Uçak enkaz parçaları uçağın kaybolduğu noktanın 100 deniz mili batısında, Girit Adası'na 230 deniz mili uzaklıkta görülmüştü.

Uçağın enkazına dün İskenderiye açıklarında ulaşıldığı açıklanmıştı.









İşte enkaza ilişkin ilk görüntüler

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

NE FARK EDER.! ~ 8 yıl önce
Uçak kazaları içinizi acıtıyor öylemi ? Şehitler olurken içiniz acımıyormu ? Vatan bu haldeyken içinizi acıtanlar sadece uçak kazalarımı yada buralara girip boş yorumlar yapmakmı ? Açlıktan kırılan insanlar çocuklar yokluktan işsizlikten çocuğuna bir lokma ekmek getiremeyen babaların cinnet geçirmesimi, ALOOOOOOOOO uyanın olduğumuz durumun farkına varın burada boş yere yorumlar yapılırken BİR MEHMETÇİĞİN DAHA KANI TOPRAĞIMIZA DÜŞÜYOR !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayranim ~ 8 yıl önce
Turk milleti esi benzeri olmayan bi millet.Su siteyi sirf yorum okumak icin giriyorum kiraathane ortami gibi manasiz ici bos ama cok guzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
779 fo ~ 8 yıl önce
Can yeleği asker kökenliymiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi bitmediniz ~ 8 yıl önce
Gına geldi artık sizlerde
Can yeleği ~ 8 yıl önce
Can yeleği açık şekilde bence hazırlıklı bir acil durum yaşanmış çünkü kendiliğinden açıldığını düşünürsek vakumlu torbasından çıkıp bukadar açık hale gelmezdi belli ki hazırlıklı kabin hazırlığı yapılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NTSB den jack ~ 8 yıl önce
yarın gel işbaşı yap.. detayları ofisimde konuşuruz
teknisyen ~ 8 yıl önce
bence bu life vest hosteslerin anlatım için kullandığı demo kit :)
Türkçe ~ 8 yıl önce
Ne zevk alırsınız şu şekilde yazmaktan. Özenti millet
Ama ~ 8 yıl önce
Demo kitlerin hepsinin üzerinde büyük harfle DEMO yazar...
Karakutular ~ 8 yıl önce
İnşallah Karakutular bulunup inceleme sonucunda olay açıklığa kavuşturulur. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Uçak kazaları içimi çok acıtıyor. Çok üzüldüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fanfani ~ 8 yıl önce
Allah iman etmis kisilere rahmet eylesin. Alemlere rahmet icin gonderen peygambere Inanmiyan Kimselere allahutaala rahmet etmez Onlarada allah ailelerine de sabirlar versin , Bazi yorumcular Yine cahil ve gorgusuz laflar Yazmislar. Benim sabrimi. Tasirmayin. Aksi takdirde. Gelirim haaaaaaaaaa,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaver ~ 8 yıl önce
Sen yaverimisin. Sen mi karar veriyorsun.
... ~ 8 yıl önce
densiz herif
AŞIRI DİNCİ HRİSTİYANLAR YAPMİSTİR. ~ 8 yıl önce
Evet bunu yaptıysa aşırı dinci radikal Hristiyan Rusya ABD Fransa yada başka bir Avrupalı sırtlan devleti yapmistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok uzucu. ~ 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin butun merhumlara. Sanirim ekip suya hazirlikli inis icin son gorevini icra etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yatik oldu ya ~ 8 yıl önce
Vallaha allah rahmet eylesin yakinlarina bas sagligi sabir diliyorum airbus ailesine de gecmis olsun umarim bir daha olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
STA ~ 8 yıl önce
parcalarda sorun yok,yangın cıkmıs olsa bile son anda cıkmıs olabilir.bazı seyleri öngörmek için erken..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000