29 Ocak 2020, Çarşamba 12:56:06

İşte çıkarılan DO&CO şeflerine kabin memurluğu daveti

Turkish DO&CO'da işten çıkarılan kısa dış hat uçuşlarının servis şefleri, Türk Hava Yolları kabin memurluğu için işe alım ve mülakat sürecine dahil edildi.
  • Fclere neden bu hak verilmedi acaba
  • Hatırlarsanız, Doco once kazık sokar sonra bir görev verip kazığı çıkartmakla mükafatlandırırdı,amaç kazığı sokmaktı. THY istedi ve işinize son verildi. Ya burada bir oyun var yada bir şef için ödediği paranın %50 sini doco alırken %50 sini şeflere ödüyordu. THY'de bu meblağa dur diyerek size kapılarını açmış olabilir. Dava için süreniz dolduğunda umarım kapıdışarı etmez. İllaki mezuniyet boy kilo vs kural koyacaktır.ikilemde olan hiç düşünmeden avukatlarına gitmeye başlasın. Docodan önce havacılık geçmişi olanlar bir nebze daha şanslı sayılacaktır.THY de akrabası yakını olan direkt olarak red yiyecektir.
  • ThY de bazı birimler kapatıldığında personeli diğer birimlere aktarilirdi. Bu insanlara kabin memurluğu için sınav hakkı verildiyse , işe iade gibi davalar acmasinlar diye birşeyler imzalattirmislardir. Bence sadece oyun.İyi niyet olsaydı eminim binlerce kişilik personeli olan şirket bu 190 kişiyi sınava tabi tutmadan başka birimlere alabilirdi.
  • Bu insanlara yaş ve boy-kiloda kolaylık sağlamak sizin göreviniz. 2000’li hayatında hiç çalışmadan tepeden düşme çocuk alacağınıza aslan gibi işini bilen kalifiye insanları alın. İnşallah hepiniz girersiniz de sizi her defasında yüzüstü bırakan fcler... neyse şimdi o konulara girmeyelim. İniallah hiçbiriniz mağdur olmayacaksınız.
  • Bu dava sürecini etkilemek amaçlı kafa karıstırmak amaçlı bir tutumdur haberiniz olsun!!!!
  • Superbowl da saniyesi 1 milyon dolara ( yazı ile BİR MİLYON DOLAR ) reklam veren firma tüm bu personeli çıkartarak ne kadar kar ediyor acaba
  • Guzel haber,sadece turkce lisani yeterli sanirim,cunku turkceyi bile bilmeyen kabin memurlari var,hepinize basarilar.
  • şeflik ten garsonluğa down olacaksınız ama olsun işsizlikten iyidir kardeşlerim
  • umarım yanılıyorumdur ama bence sadece isi sulandırıp sogutmaya calısıyorlar ((( insanların ekmekleri ıle oynadılar .. simdı de sıra umutlarında ....(( yazıklar olsun ...
  • Çok yerinde bir karar olmuş.İnşallah hepsi kabul edilir

Turkish DO&CO'da işten çıkarılan kısa dış hat uçuşlarının servis şefleri, Türk Hava Yolları kabin memurluğu için işe alım ve mülakat sürecine dahil edildi.

İşten çıkarılan 190 uçan şef için yeni bir iş imkanı doğdu. Türk Hava Yolları'nın aldığı kararla kısa dış hat uçuşlarındaki uçan şef uygulaması sona ermiş ve 190 şef dün itibariyle işten çıkarılmıştı. 

İşten çıkarılan personellere bilgilendirme yapan Türk Hava Yolları, son verilen kabin memurluğu ilanı için başvuru yapabileceklerini bildirdi. Sürece dahil olmak için 30 Ocak (yarın) son gün olarak belirlenirken, yapılan bilgilendirmede özgeçmiş oluşturulması istendiği öğrenildi.

Geçtiğimiz Ekim ayında kabin memuru alımı için ilan yayınlayan THY'nin eğitim süreci, aradan 4 ay gibi bir zaman geçmesine rağmen henüz başlamadı.

©AirportHaber

İşte çıkarılan DO&CO şeflerine kabin memurluğu daveti

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

Fclerin başı kel mi???? ~ 4 yıl önce
Fclere neden bu hak verilmedi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fc lere ~ 4 yıl önce
Purser lari gecgin maas aliyorsunuz
Fc ye ~ 4 yıl önce
Sen sadece galley de takıldı biz her işe koştuk
İş arkadaşı ~ 4 yıl önce
Daha iyi bir seçeneği fark edince nasılda sesin çıkmaya başladı. İnsanlığından utan da sesini çıkarma!
FC'ye ~ 4 yıl önce
Sen işten mi çıkarıldın söylesene! Evli misin çocuğun var mı sevgili FC!
Eski Çağ Taktiği ~ 4 yıl önce
Hatırlarsanız, Doco once kazık sokar sonra bir görev verip kazığı çıkartmakla mükafatlandırırdı,amaç kazığı sokmaktı. THY istedi ve işinize son verildi. Ya burada bir oyun var yada bir şef için ödediği paranın %50 sini doco alırken %50 sini şeflere ödüyordu. THY'de bu meblağa dur diyerek size kapılarını açmış olabilir. Dava için süreniz dolduğunda umarım kapıdışarı etmez. İllaki mezuniyet boy kilo vs kural koyacaktır.ikilemde olan hiç düşünmeden avukatlarına gitmeye başlasın. Docodan önce havacılık geçmişi olanlar bir nebze daha şanslı sayılacaktır.THY de akrabası yakını olan direkt olarak red yiyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kötü niyetli yonetim ~ 4 yıl önce
ThY de bazı birimler kapatıldığında personeli diğer birimlere aktarilirdi. Bu insanlara kabin memurluğu için sınav hakkı verildiyse , işe iade gibi davalar acmasinlar diye birşeyler imzalattirmislardir. Bence sadece oyun.İyi niyet olsaydı eminim binlerce kişilik personeli olan şirket bu 190 kişiyi sınava tabi tutmadan başka birimlere alabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağdursuzluk Özlemi ~ 4 yıl önce
Bu insanlara yaş ve boy-kiloda kolaylık sağlamak sizin göreviniz. 2000’li hayatında hiç çalışmadan tepeden düşme çocuk alacağınıza aslan gibi işini bilen kalifiye insanları alın. İnşallah hepiniz girersiniz de sizi her defasında yüzüstü bırakan fcler... neyse şimdi o konulara girmeyelim. İniallah hiçbiriniz mağdur olmayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 4 yıl önce
Bu dava sürecini etkilemek amaçlı kafa karıstırmak amaçlı bir tutumdur haberiniz olsun!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Outlawyer ~ 4 yıl önce
Superbowl da saniyesi 1 milyon dolara ( yazı ile BİR MİLYON DOLAR ) reklam veren firma tüm bu personeli çıkartarak ne kadar kar ediyor acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
Guzel haber,sadece turkce lisani yeterli sanirim,cunku turkceyi bile bilmeyen kabin memurlari var,hepinize basarilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlısı olsun ~ 4 yıl önce
şeflik ten garsonluğa down olacaksınız ama olsun işsizlikten iyidir kardeşlerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memuru ~ 4 yıl önce
Kalbini bu kadar temiz ve güzel tutmayı nasıl başardın?
Vasıfsız eleman! ~ 4 yıl önce
Bizim garsonluğa, mimar,mühendis,öğretmen ve daha nice meslek gruplarından, bilmem kaç dil bilen,üniversitenin gayet iyi bölümlerinden mezun kalifiye insanlar geliyor, isteyen bi çoğu da pilot olabiliyor çalışıp, kendini geliştiriyor.Sence neden?
kabin amiri ~ 4 yıl önce
yine kedi-ciğer ilişkisi.
isi sulandırma cabası ~ 4 yıl önce
umarım yanılıyorumdur ama bence sadece isi sulandırıp sogutmaya calısıyorlar ((( insanların ekmekleri ıle oynadılar .. simdı de sıra umutlarında ....(( yazıklar olsun ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lider ~ 4 yıl önce
Çok yerinde bir karar olmuş.İnşallah hepsi kabul edilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000