22 Mart 2016, Salı 10:35:22

İşte Brüksel'deki patlama anı!

Belçika'nın başkenti Brüksel Havalimanı'nda bu sabah yaşanan patlama anı ortaya çıktı.
  • DHKPC den PKK ya her türlü destek sağlıyan Brüksel politikasın da tabiri caizse bugün beslediği it sahibini ısırdı. Özdemir Sabancı'nın katili Fevziye Erkal'ı Belçika pasaportu veren ülkedir Belçika. Ne yazık ki her terör saldırısında ki gibi yine ölen ve yaralananlar masum insanlar oluyor.Filler tepişiyor,çimenler eziliyor.
  • Saldiriyi kiniyorum teror hic bir yerde hos karsilanmamali fakat pkk lara kamp kurmak icin izin veren belcika hukumetine hic acımadım dönüp dolaşıp sizi bulur o teror..
  • Brükselde saldırıda vefat edenlere rahmet dileriz, mekanları cennet olsun. Lakin bunun kimse için son olmayacağı ortada, sonumuz hayrolsun..
  • airport haber yalan haber sallamasyon haber yapmayı sever fred :D
  • Ortadoğu ve Türkiye'de terör eylemleri sonucu ölen masumlara ne kadar üzüldülerse, o kadar üzüldüm... O kadarda kınadım...
  • Ankaradaki patlamayi yazmazsiniz nerede olursa olsun ama bunu yazarsiniz yaziklar olsun
  • Teror teror al sana iki yuzlu belcika daha dun belcika parlementosunda bir dk saygiya dahi tahamulun yokdu turkiye olen vatandaslarina yas tutarken sizlerse gobek attiniz bence al sana bunun bir ornegi daha avrupa parlementosunun tam arkasinda kocaman cadir actirip pkk yada nasil desztek verdiginiz belli oldu fransadan kacan isid teroristleri belcikada yuvalarini kurdular sizlerse hukumet olarak her zaman iki yuzlulukle terore destek verdiniz bunu size cumhurbaskanimizda izaht etti ama ne yazikki bir kulakdan girmis tekinden cikmis ne olduysa o masum insanlara oldu aynen turkiyede oldugu gibi saygilarimla
  • Video is fake. Russian bombing in 2013
  • Besleyin daha besleyin...
  • hayırsever iş adamımız abd de tutuklanmış!!!

Belçika'nın başkenti Brüksel Havalimanı'nda bu sabah yaşanan patlama anı havalimanı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Terminal içinde her iki tarafa da normal bir düzende hareket eden yolcular aniden meydana gelen patlama sonrasında kaçışmaya başlıyor. Patlamanın yakındakilerin ise savrulduğu görülüyor.

İşte patlama anı:

İşte Brüksel'deki patlama anı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Cargo ~ 8 yıl önce
DHKPC den PKK ya her türlü destek sağlıyan Brüksel politikasın da tabiri caizse bugün beslediği it sahibini ısırdı. Özdemir Sabancı'nın katili Fevziye Erkal'ı Belçika pasaportu veren ülkedir Belçika. Ne yazık ki her terör saldırısında ki gibi yine ölen ve yaralananlar masum insanlar oluyor.Filler tepişiyor,çimenler eziliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kınıyorum! ~ 8 yıl önce
Saldiriyi kiniyorum teror hic bir yerde hos karsilanmamali fakat pkk lara kamp kurmak icin izin veren belcika hukumetine hic acımadım dönüp dolaşıp sizi bulur o teror..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Brükselde saldırıda vefat edenlere rahmet dileriz, mekanları cennet olsun. Lakin bunun kimse için son olmayacağı ortada, sonumuz hayrolsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 8 yıl önce
airport haber yalan haber sallamasyon haber yapmayı sever fred :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Ortadoğu ve Türkiye'de terör eylemleri sonucu ölen masumlara ne kadar üzüldülerse, o kadar üzüldüm... O kadarda kınadım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne bicim is ~ 8 yıl önce
Ankaradaki patlamayi yazmazsiniz nerede olursa olsun ama bunu yazarsiniz yaziklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havalimanı ~ 8 yıl önce
brüksel'de patlama sokakta mı oldu?
Sanirim ~ 8 yıl önce
Sanirim haberlerin devamini ve yeni haberleri okuyunca sadece havaalaninda olanlari degil her olsyi ayrintisina kadar yazdiklarini gorursun
Hasan keskin ~ 8 yıl önce
Teror teror al sana iki yuzlu belcika daha dun belcika parlementosunda bir dk saygiya dahi tahamulun yokdu turkiye olen vatandaslarina yas tutarken sizlerse gobek attiniz bence al sana bunun bir ornegi daha avrupa parlementosunun tam arkasinda kocaman cadir actirip pkk yada nasil desztek verdiginiz belli oldu fransadan kacan isid teroristleri belcikada yuvalarini kurdular sizlerse hukumet olarak her zaman iki yuzlulukle terore destek verdiniz bunu size cumhurbaskanimizda izaht etti ama ne yazikki bir kulakdan girmis tekinden cikmis ne olduysa o masum insanlara oldu aynen turkiyede oldugu gibi saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yas ! ~ 8 yıl önce
arap kralı öldüğünde türkiyede 3 gün ulusal yas ilan edenler kendi insanı katledildiğinde neden ulusal yas ilan etmediler sen önce bunu sorgula sonra belçikanın parlamentosuna laf söyle !
Fred ~ 8 yıl önce
Video is fake. Russian bombing in 2013

Yanıtla

Kalan karakter 1000
faik ~ 8 yıl önce
you are faik
... ~ 8 yıl önce
Besleyin daha besleyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırsevr ~ 8 yıl önce
hayırsever iş adamımız abd de tutuklanmış!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000