29 Haziran 2016, Çarşamba 22:17:52

İşte Atatürk Havalimanı saldırganları

Atatürk Havalimanı’nda saldırı düzenleyen canlı bombaların görüntüleri ortaya çıktı.
  • Eh be kaptan kimse dikkat etmedi hadi sende mi dikkat etmedin? Bu mevsimde kışlık mont mu giyilir? Eğitimlerde hep öğretilir ' farklı davranan, kat kat giyinen , aşırı terleyen....' kişileri takibe alıp bildirin diye.... Yere bakacağına bi önüne sağına soluna baksaydın keşke ....
  • seytan gorsun yuzlerini
  • Buradaki tek guvenlik acigi, bu derece silahli catismanin goze alinabilecegi gerceginin es gecilmesi ve kapi girislerine (dis mekan) silahli guvenlik guclerinin konmamasidir. Hatirlayanlar vardir, bir zamanlar bu uygulama yapiliyordu, sonra nedense kaldirildi. Kirmizi alarm seviyesine cikiyorsan kapiya silahli adami koyacaksin, metal dedektorunun hassasiyet derecesini artirmakla olmaz bu isler.
  • Herkes kafasına göre uyduruyor. Xray den gecmemisler arkadaşlar Xray e milleti tarayarak girmişler. Ki ilk başta farkedilmisler polisler kimlik sormak için yaklasinca bunlar baslamislar taramaya
  • bu katiler fatih kentinde oturuyorlarmis
  • Herkez kisa kollu giyerken adam ustundeki montla hicbir guvenlik gorevlisinde suphe uyandirmadan okadar yol gitmis, ilginc!!!!
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • İnşallah şimdi kabir azabının en ağırı çekiyorlardır cehennemin en dibinde yansınlar onlar vede destekçileri
  • Bunları toprak bile kabul etmez.Ondan dolayı bunların parçalarını köpeklere versinler.Bunlar ve bunlar gibilerin bunun yanında bunları yönlendirenlerin yeri doğrudan cehennemdir.Sözde kendilerini Müslüman diye gösteren Mekkeli müşriklerdir bunlar.Bunların dinle alakası yoktur.
  • Allahın cezaları

Atatürk Havalimanı’nda saldırı düzenleyen canlı bombaların görüntüleri ortaya çıktı. Kışlık mont giyen ve belini tutan teröristin, cesetleri Adli Tıp Kurumu’na getirilen 3 teröristten biri olduğu belirtiliyor. Diğer canlı bomba ise ateş ederken kameralara yakalandı

Görüntülerde kışlık mont giyen ve belini tutan teröristin, cesetleri Adli Tıp Kurumu’na getirilen 3 teröristten biri olduğu belirtiliyor.Vücut  bütünlüğü bozulan ve belinden yukarısı olmayan terörist ayakkabısından teşhis edildi.

Polis, Atatürk Havalimanı’nı kana bulayan teröristlerin kimlik tespiti için güvenlik kameralarını saniye saniye inceliyor. Teröristlerin havalimanında güvenlik kamerası ile yolcu kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

SİLAHI TUTUKLUK YAPINCA YERE ATTI

Güvenlik kamerası görüntüleri Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinden. Elinde uzun namlulu silah bulunan siyah giyimli terörist içeride dolaşırken kameralara yansıyor. Terörist bir kaç defa hedef alıp silahı doğrultuyor ancak silah tutukluk yapıyor. Terörist bunun üzerine birkaç defa yere atıyor. İçeride bir süre dolaşan terörist daha sonra geliş katına iniyor.

Geliş katındaki bir terörist de yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüdeki teröristin güvenlik kamerasında silahı tutukluk yapan terörist olup olmadığı bilinmiyor. Siyah giyimli canlı bomba korkuyla saklanan yolcu ve çalışanların yanından geçerek hızla ilerliyor. Hemen arkasından bir polis geliyor. Kolonların ve duvar kenarlarına çömelerek bekleyenler canlı bombanın gittiği yönü gösteriyor. Bunun üzerine polis, belirtilen yöne doğru koşuyor. (Hürriyet)





İşte Atatürk Havalimanı saldırganları

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

? ~ 8 yıl önce
Eh be kaptan kimse dikkat etmedi hadi sende mi dikkat etmedin? Bu mevsimde kışlık mont mu giyilir? Eğitimlerde hep öğretilir ' farklı davranan, kat kat giyinen , aşırı terleyen....' kişileri takibe alıp bildirin diye.... Yere bakacağına bi önüne sağına soluna baksaydın keşke ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o ~ 8 yıl önce
seytan gorsun yuzlerini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guvenlik acigi ~ 8 yıl önce
Buradaki tek guvenlik acigi, bu derece silahli catismanin goze alinabilecegi gerceginin es gecilmesi ve kapi girislerine (dis mekan) silahli guvenlik guclerinin konmamasidir. Hatirlayanlar vardir, bir zamanlar bu uygulama yapiliyordu, sonra nedense kaldirildi. Kirmizi alarm seviyesine cikiyorsan kapiya silahli adami koyacaksin, metal dedektorunun hassasiyet derecesini artirmakla olmaz bu isler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin attandent ~ 8 yıl önce
Herkes kafasına göre uyduruyor. Xray den gecmemisler arkadaşlar Xray e milleti tarayarak girmişler. Ki ilk başta farkedilmisler polisler kimlik sormak için yaklasinca bunlar baslamislar taramaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
y. ~ 8 yıl önce
bu katiler fatih kentinde oturuyorlarmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amacin ne derdin ne ~ 8 yıl önce
alakasi yokken fatih kenti diyorsun ki fatih kent degil ayri mesele! ikitelli olarak geciyor 6 temmuz itibariyle, yorumu yazdigin tarihte bu bilgiyi nereden aldin, bu nasil bir akil tutulmasidir anlayamiyorum, bu yorumu yazan ya ileri derecede mental problemleri olan birisi, ya ahmak otesi yada ahlaksizin dibidir dorduncu bir ihtimal yok!
35derece ~ 8 yıl önce
Herkez kisa kollu giyerken adam ustundeki montla hicbir guvenlik gorevlisinde suphe uyandirmadan okadar yol gitmis, ilginc!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakışır ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İğrenç yaratıklar ~ 8 yıl önce
İnşallah şimdi kabir azabının en ağırı çekiyorlardır cehennemin en dibinde yansınlar onlar vede destekçileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÖRÜŞ ~ 8 yıl önce
Bunları toprak bile kabul etmez.Ondan dolayı bunların parçalarını köpeklere versinler.Bunlar ve bunlar gibilerin bunun yanında bunları yönlendirenlerin yeri doğrudan cehennemdir.Sözde kendilerini Müslüman diye gösteren Mekkeli müşriklerdir bunlar.Bunların dinle alakası yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
Toprak kabul etse ne olur zaten parca parça olmuş serefsizler
kevser ~ 8 yıl önce
Allahın cezaları

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000