26 Temmuz 2009, Pazar 07:44:16

İstanbul'u üs seçtiler

Birleşik Arap Emirlikleri'nin low cost havayolu firması Air Arabia, İstanbul'u üs seçti...
  • sizin tuzunuz kuru herhalde begenmediginiz araplar yuzbinlerce Turk vatandasinin ekmek kapisi ozelikle UAE Turk vatandaslarina kapilari acsin bakalim ne oluyor arabistan muhabbeti eskidi artik millet nerede karni doyuyorsa oraya gidiyor yoksa cok sevdigi icin orada yasamaya degil
  • Ne kadar arap meraklısı var... Hayret ettim. Hadi gidin desek gider misiniz arabistana.:))
  • araplar kadar basina tas dussun
  • thy bu meydanı kullanmasını bilemedi şimdi yabncı şirketler burayı üst yapmaya başladılar.easjet buradan 6 yeni nota daha açaçak.germanwings zaten 6 nottaya uçyo thy halen uyuyo.
  • Nedense araplarda bir Türkiye sevdası başladı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin low cost havayolu firması Air Arabia, İstanbul'u üs seçti. Yeni uçuşlarla Fas ve Sharjah'tan iki ayrı hattı İstanbul'da buluşturan havayolu şirketinin Türkiye'deki yeni partneri Mercan Turizm oldu.

Ortadoğu ve Afrika'da ilk kurulan ve halen en büyük olma özelliğini koruyan ucuz maliyetli havayolu, Türkiye'deki iş hacini artırdı. Sharjah'tan İstanbul'a olan seferler, ikiden dörde çıktı. Ayrıca Air Arabia Maroc, 15 Temmuz itibariyle Fas'tan İstanbul'a haftada üç gün sefer başlattı.

Türkiye'nin kendileri için en uygun destinasyon olduğunu düşünen Air Arabia yetkilileri, ülkemize gelerek yeni ortaklıklara imza attı. Öncelikle havayolu, özellikle Ortadoğu'ya yönelik başarılı çalışmalarıyla tanınan Mercan Turizm ile yeni bir partnerlik anlaşmasına imza attı.

TÜRKİYE, POPÜLER BİR TATİL MERKEZİ

Air Arabia'nın Regional Manager'ı Shalini Rajan, Mercan Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Mengü ile birlikte havayolunun yeni projelerini anlattı.
İstanbul'un Körfez ülkeleri içinde popüler bir tatil merkezi olduğunu belirten Rajan, "Yaptığımız araştırmada bizim için en uygun destinasyon İstanbul seçildi. Bu nedenle İstanbul'a büyük önem veriyoruz. Zaten uçaklarımızın full olması da bizi haklı çıkarıyor" dedi.

SHARJAH ÜZERİNDEN TURİST GETİREBİLİRİZ

Cüneyt Mengü de, tek bir havayolunun ilk kez iki ayrı ülkeden İstanbul'a birer buçuk saat arayla yolcu taşımaya başladığına dikkat çekti. Mengü, "İlk kez Air Arabia Maroc ve Air Arabia Sharjah aynı anda uçaklarını İstanbul'a indiriyorlar. Aralarında sadece 1.5 saat fark var. İki uçak yolcuları arasında da bağlantı imkanı sağlıyoruz.. Sharjah üzerinden Türkiye'ye turist getirebiliriz. Buradan da bu ülkelere turist gönderebiliriz" diye konuştu.

Turizmdebusabah

İstanbul'u üs seçtiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
sizin tuzunuz kuru herhalde begenmediginiz araplar yuzbinlerce Turk vatandasinin ekmek kapisi ozelikle UAE Turk vatandaslarina kapilari acsin bakalim ne oluyor arabistan muhabbeti eskidi artik millet nerede karni doyuyorsa oraya gidiyor yoksa cok sevdigi icin orada yasamaya degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne kadar arap meraklısı var... Hayret ettim. Hadi gidin desek gider misiniz arabistana.:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
araplar kadar basina tas dussun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy bu meydanı kullanmasını bilemedi şimdi yabncı şirketler burayı üst yapmaya başladılar.easjet buradan 6 yeni nota daha açaçak.germanwings zaten 6 nottaya uçyo thy halen uyuyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nedense araplarda bir Türkiye sevdası başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000