29 Mart 2013, Cuma 09:14:03

İSTANBUL-MADRİD UÇUŞLARI TBMM GÜNDEMİNDE

Galatasaray’ın Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile eşleşmesi, havayolu şirketleri tarafından fırsatçılığa dönüştürüldü.
  • ya bilet alirken odedigimiz hizmet bedeli ve fahis vergiler icin ne yapacaksiniz peki????
  • umudumuz muhalefete bak ya neyi dert etmiş,lüleburgazda çocuk parkı (2 salıncak bır kaydırak var) belediye tarafından paralı yapıldı 2 senedir,kime sorsan niye diye amaç ONLAR girmesin diye ONLAR dediğimiz o yörenin farklı yaşam biçimine sahip insanlar inanmayan gitsin baksın,ONLAR diyebiliyorum rencide etmemek için o insanların çocukları bizim çocuklarımızdan daha çok hakkediyor parkta oynamayı şansız doğan karkış yanılayak dolaşan çöp toplayan hurda toplayan ONLAR.ve bu belediye CHP nin,keşke milletvekilim bunu gündeme getirseydinde ne maçı ne bileti ...
  • bu chp li vekil her zamanki gibi fakir fukara zavallı edebiyatı yapıyor ticaret bakınana bir 4 yaşındaki çocuk gibi size ihbar ediyorum bana tokat attı bana şunu yaptı deyip duruyor babacım şuna bir şey söyle gel ben seni 600 euroya götürüyorumuçak bileti gidişi dömüş ve de maç bileti dahil ne kadar boş konuşuyorsunuz.. tıpkı genel başkanınız gibi etro gömlek giydi hani sen lüks karşıtıydın ne oldu işde ben anlamam arkadaşım hediye etti ben de giydim biz de yuttuk mu acaba bırakın bu edebiyatları ne çin bile artık koministliği bıraktı süflilikten bir şey olmadığını gördü..
  • KARDEŞİM UYDURMASINLAR, İSTANBUL'DA FLY EXPRESS DİYE BÜYÜK BİR TUR OPERATÖRÜ VAR, ADAMLAR TRANSFER, UÇAK BİLETİ, MAÇ BİLETİ, ŞEHİR TURU VS DAHİL CORENDON HAVAYOLLARI İLE ÇOK DELİ FİYATA PAKET OLARAK SATIŞ YAPIYORLAR. KOMPLE TUR PAKETİNİ 650€ -700€'LARA RAHATLIKLA ALABİLİYORSUN, HALEN MÜSAİTLİKLERİ DE VAR. 3000€'YA KİM BİLET SATMIŞ, KİM ALMIŞ BIRAKIN ALLAHINIZI SEVERSENİZ BÖYLE YALAN OLURMU YA..
  • Ya sen ne kadar sacma bir yorum yaziyorsun bos konusma diye. Kimin bos konustugu apacik ortada anlayamadin mi cahil kardes!!
  • Bos konusma...
  • Tuh,, Umut Oran'dan boyle bir hamle bekliyordum. CHP yine kanayan bir yaraya parmak basmis. 2560 yilinda kesin iktidar.

Taraftarın, Galatasaray- Real Madrid maçına yoğun ilgi göstermesi sonucu, özel hava yolu şirketi de 486 Euro olan İstanbul-Madrid uçak bileti fiyatını, 3 bin Euro’ya çıkardı.


CHP İstanbul milletvekili Mevlut Aslanoğlu, bu durumu TBMM gündemine getirerek, Gümrük Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’ya, özel hava yolu şirketini şikayet etti. Bakan Yazıcı’ya "Tüketiciden sorumlu br bakan olarak size ihbar ediyorum, gereğini yapın" diyen Aslanoğlu şunları söyledi: "İstanbul-Madrid uçak biletleri 400 euro civarındaydı. Ama şimdi 3 bin küsur Euro, yani 7 bin lira oldu. İstanbul’dan Madrid’e 6 bin mille gidiyordunuz, şimdi 45 bin mil istiyorlar. Böyle bir fırsatçılık olur mu ? 486 Euroluk bilet, 3 bin küsur Euro olmuş. Bunun adı kaptı-kaçtılık"

İSTANBUL-MADRİD UÇUŞLARI TBMM GÜNDEMİNDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

??? ~ 11 yıl önce
ya bilet alirken odedigimiz hizmet bedeli ve fahis vergiler icin ne yapacaksiniz peki????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güçlü muhalefet ~ 11 yıl önce
umudumuz muhalefete bak ya neyi dert etmiş,lüleburgazda çocuk parkı (2 salıncak bır kaydırak var) belediye tarafından paralı yapıldı 2 senedir,kime sorsan niye diye amaç ONLAR girmesin diye ONLAR dediğimiz o yörenin farklı yaşam biçimine sahip insanlar inanmayan gitsin baksın,ONLAR diyebiliyorum rencide etmemek için o insanların çocukları bizim çocuklarımızdan daha çok hakkediyor parkta oynamayı şansız doğan karkış yanılayak dolaşan çöp toplayan hurda toplayan ONLAR.ve bu belediye CHP nin,keşke milletvekilim bunu gündeme getirseydinde ne maçı ne bileti ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
bu chp li vekil her zamanki gibi fakir fukara zavallı edebiyatı yapıyor ticaret bakınana bir 4 yaşındaki çocuk gibi size ihbar ediyorum bana tokat attı bana şunu yaptı deyip duruyor babacım şuna bir şey söyle gel ben seni 600 euroya götürüyorumuçak bileti gidişi dömüş ve de maç bileti dahil ne kadar boş konuşuyorsunuz.. tıpkı genel başkanınız gibi etro gömlek giydi hani sen lüks karşıtıydın ne oldu işde ben anlamam arkadaşım hediye etti ben de giydim biz de yuttuk mu acaba bırakın bu edebiyatları ne çin bile artık koministliği bıraktı süflilikten bir şey olmadığını gördü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NE ALAKASI VAR!!?? ~ 11 yıl önce
KARDEŞİM UYDURMASINLAR, İSTANBUL'DA FLY EXPRESS DİYE BÜYÜK BİR TUR OPERATÖRÜ VAR, ADAMLAR TRANSFER, UÇAK BİLETİ, MAÇ BİLETİ, ŞEHİR TURU VS DAHİL CORENDON HAVAYOLLARI İLE ÇOK DELİ FİYATA PAKET OLARAK SATIŞ YAPIYORLAR. KOMPLE TUR PAKETİNİ 650€ -700€'LARA RAHATLIKLA ALABİLİYORSUN, HALEN MÜSAİTLİKLERİ DE VAR. 3000€'YA KİM BİLET SATMIŞ, KİM ALMIŞ BIRAKIN ALLAHINIZI SEVERSENİZ BÖYLE YALAN OLURMU YA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bos konusma ~ 11 yıl önce
Ya sen ne kadar sacma bir yorum yaziyorsun bos konusma diye. Kimin bos konustugu apacik ortada anlayamadin mi cahil kardes!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapma ya'ya ~ 11 yıl önce
Bos konusma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapma ya!!! ~ 11 yıl önce
Tuh,, Umut Oran'dan boyle bir hamle bekliyordum. CHP yine kanayan bir yaraya parmak basmis. 2560 yilinda kesin iktidar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000