30 Ocak 2022, Pazar 16:26:24

İstanbul-Erivan uçuşları için geri sayım

Türkiye-Ermenistan arasında doğrudan uçuşlar başlıyor. İlk sefer, 2 Şubat Salı günü yapılacak.
  • Araplardan iyidirler gelsinler tabii
  • yahu kimin umrunda pegasus flyone falan. kendi çaplarında 3-5 yolcu alacaklar anca. Asıl THY Erivan-LAX hattından kendisine pay çıkarabilecek mi?
  • Cok dikkat ermenistana guven olmaz.
  • once azerbaycana baslasaydiniz ya. bu adamlar bu kadar dusuneniyormu
  • Uzun süredir hasretle bekler gibi geri sayım diye başlık atılıyor,uçak geldiğinde de törenle karşılarsınız, lokum,çiçek falan verirsiniz, davul,zurna çalarsınız artık!!! Adamlar aleyhimize ne varsa yaptı hala yapıyor,bir sürü devlet görevlimizi şehit ettiler, onlarca insanımızı yaraladılar, bir özür dahi dilemediler, uçak,silah vs ne almak istesek lobileri engelliyor, dünyanın birçok ülkesinde soykırım yalanları kabul edilsin diye propragandalar yapıyor,gösteriler düzenliyorlar, yüz bin den fazla vatandaşlarının ülkemizde kaçak kalmasına izin veriyoruz, Bursa'da maçta Azerbaycan bayraklarıyla şehirde gezmeyi,stada sokulmasını yasaklıyoruz, orayla uçuş başlatıyoruz sonra da bu ülkeyi yöneten iktidar da vatan,millet edebiyatı yapıp,şöyle yerliyiz böyle milliyiz diye masal anlatıyor !
  • İlk uçuş ilk uçuş diye ortalığı ayağa kaldırdınız… Atlasjet hayattayken Atatürk-Erivan uçuşları düzenli olarak yapılıyordu. Defalarca gidip gelmişliğim var. Bunun nesi ilk uçuş anlamadım !!
  • Bir bunlar eksikti...
  • köy gibi olan ülke için güzel bir gelişme bizim için bir anlamı yok.
  • Düşmanlıklar sona ermeli,insanlar dünün hayaletiyle bugün birbirini kesmemeli.

Türkiye-Ermenistan arasında doğrudan uçuşlar başlıyor. İlk sefer, 2 Şubat Salı günü yapılacak.

Türkiye-Ermenistan normalleşme süreci kapsamında yeni haftada önemli bir adım atılacak. İki ülke arasında doğrudan uçuşlar başlıyor. İlk sefer, 2 Şubat Salı günü yapılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Pegasus Havayolları’na Sabiha Gökçen-Erivan hattında haftada 3 uçuş izni verdi.

Ermenistan tarafından da İstanbul'a haftada 3 uçuş yapılacak. İlk olarak, FlyOne havayolları uçağı salı günü saat 19.50’de İstanbul Havalimanına iniş yapacak.

Pegasus uçağı ise aynı gün 23.35’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak.

İstanbul-Erivan uçuşları için geri sayım

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Gelsinler ~ 2 yıl önce
Araplardan iyidirler gelsinler tabii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 2 yıl önce
yahu kimin umrunda pegasus flyone falan. kendi çaplarında 3-5 yolcu alacaklar anca. Asıl THY Erivan-LAX hattından kendisine pay çıkarabilecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı yazana ~ 2 yıl önce
Bunlar Thy Lax'a uçmaya başlayacağı zaman orada aleyhimize propaganda,lobicilik ne varsa yaptılar,reklamlarda oynayan Kobe Bryant'a bile ciddi tepkiler verdiler,başaramadılar ama vazgeçmediler hala bizimle uğraşıyorlar,Lax uçuşlarında da ermeni kökenli yolcu bulmak zordur,fazla para verirler Thy ile uçmazlar,uçarlarsa diasporalarından büyük tepki görürler,dışlanırlar bunu da istemezler.
X ~ 2 yıl önce
Cok dikkat ermenistana guven olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
once ~ 2 yıl önce
once azerbaycana baslasaydiniz ya. bu adamlar bu kadar dusuneniyormu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh be ! ~ 2 yıl önce
Uzun süredir hasretle bekler gibi geri sayım diye başlık atılıyor,uçak geldiğinde de törenle karşılarsınız, lokum,çiçek falan verirsiniz, davul,zurna çalarsınız artık!!! Adamlar aleyhimize ne varsa yaptı hala yapıyor,bir sürü devlet görevlimizi şehit ettiler, onlarca insanımızı yaraladılar, bir özür dahi dilemediler, uçak,silah vs ne almak istesek lobileri engelliyor, dünyanın birçok ülkesinde soykırım yalanları kabul edilsin diye propragandalar yapıyor,gösteriler düzenliyorlar, yüz bin den fazla vatandaşlarının ülkemizde kaçak kalmasına izin veriyoruz, Bursa'da maçta Azerbaycan bayraklarıyla şehirde gezmeyi,stada sokulmasını yasaklıyoruz, orayla uçuş başlatıyoruz sonra da bu ülkeyi yöneten iktidar da vatan,millet edebiyatı yapıp,şöyle yerliyiz böyle milliyiz diye masal anlatıyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 2 yıl önce
İlk uçuş ilk uçuş diye ortalığı ayağa kaldırdınız… Atlasjet hayattayken Atatürk-Erivan uçuşları düzenli olarak yapılıyordu. Defalarca gidip gelmişliğim var. Bunun nesi ilk uçuş anlamadım !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
Bir bunlar eksikti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 2 yıl önce
köy gibi olan ülke için güzel bir gelişme bizim için bir anlamı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Barış ~ 2 yıl önce
Düşmanlıklar sona ermeli,insanlar dünün hayaletiyle bugün birbirini kesmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000