15 Aralık 2016, Perşembe 16:01:01

İstanbul'dan kalkan uçak Malatya'ya inemedi

Malatya'da dün akşam saatlerinden itibaren başlayan ve yer yer etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle İstanbul-Malatya seferi yapan uçak iniş yapamadı.
  • uçağın inmesini bırak kalkması mucize
  • El kemal fo olursa olucağına bak
  • Niye ankara yakında Sivas kayseri varken ordada yakıt ikmali yapabilirdi ama hava şartları ordada uygun değilse olabilir
  • alaattin abinin askerleriyiz(alafanclub)
  • Ben 2014 de onur la geldim İst den Malatya ya uçak biraz eski modeldi ama hizmet süperdi
  • Otobüsle taşısaydı misafirlerini...
  • Yolcuyu gectim ! Gecmiyorum aslında ama durum şu ki kişi akıllı ise kendini öldürmez dah akıllı ise alternatif meydana iner önce emniyet sonra hareket bravo hocam ellerinize sağlık sağlıklı karar sağlıklı uçuştun
  • Safety comes first. Emeğinize sağlık Hocam
  • Onur Air yillardir Ankara yolcusunu kaale almayip hicbir sefer koymazdi. Isine gelince nasil tipis tipis gelmis Ankara'ya.
  • Özel havayolu pilotları THY pilotlarına göre daha tecrübesiz ve acemi oluyorlar.Adeta inmemek için neden arıyorlarlar.Ondan sonrada çıkıp biz bu kadar ucuzuz diye reklam yapıyorlar.Siz adam gibi iniş yapmadıktan sonra ucuza taşımışsınız neye yarar.Ben şimdiye kadar THY ile uçtum.Özel havayolları pilotlarının uçağı indiremediği alanlara sorunsuz iniş yaptılar.Bu yüzden paranızla rezil olmak istemiyorsanız THY şaşmayın derim.

Malatya'da dün akşam saatlerinden itibaren başlayan ve yer yer etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle İstanbul-Malatya seferi yapan uçak iniş yapamadı.

Edinilen bilgilere göre, Onur Havayolları'na ait İstanbul-Malatya seferini yapan uçak, hava muhalefeti nedeniyle Malatya Erhaç Havalimanı'na iniş yapamadı. Saat 17:25'de Atatürk Havalimanı'ndan kalkarak Malatya'ya doğru hareket eden uçak, hava muhalefeti nedeniyle iniş yapamayınca rotayı Ankara'ya çevirdi.

Ankara Esenboğa Havalimanı'na  inen uçaktan yolcuların indirilmesine izin verilmezken, yakıt ikmalini de yapan uçağın tekrar Malatya'ya döndüğü öğrenildi.

İstanbul'dan kalkan uçak Malatya'ya inemedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

ayarsız ~ 7 yıl önce
uçağın inmesini bırak kalkması mucize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El kemal ~ 7 yıl önce
El kemal fo olursa olucağına bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin ~ 7 yıl önce
Niye ankara yakında Sivas kayseri varken ordada yakıt ikmali yapabilirdi ama hava şartları ordada uygun değilse olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alaattin abi ~ 7 yıl önce
alaattin abinin askerleriyiz(alafanclub)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 7 yıl önce
Ben 2014 de onur la geldim İst den Malatya ya uçak biraz eski modeldi ama hizmet süperdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bus ~ 7 yıl önce
Otobüsle taşısaydı misafirlerini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maydanoz ~ 7 yıl önce
Sanane
Safety ~ 7 yıl önce
Yolcuyu gectim ! Gecmiyorum aslında ama durum şu ki kişi akıllı ise kendini öldürmez dah akıllı ise alternatif meydana iner önce emniyet sonra hareket bravo hocam ellerinize sağlık sağlıklı karar sağlıklı uçuştun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Combuster ~ 7 yıl önce
Safety comes first. Emeğinize sağlık Hocam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaa Onur ~ 7 yıl önce
Onur Air yillardir Ankara yolcusunu kaale almayip hicbir sefer koymazdi. Isine gelince nasil tipis tipis gelmis Ankara'ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slot ~ 7 yıl önce
Esenboğa'dan slot alabilmiş olsa neden gitmesin Ankara'ya.Ayrıca her sefer için en az bir adet yedek meydan belirlenir acil bir durum olursa diye.Yaptığınız yorum çok gereksiz.
Maydono ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Makita ~ 7 yıl önce
Acaba tk paylaşmak istmediği için devlet slot vermiyor olmasın.Onur uzakları yakınlaştırır.
Bora Balkan ~ 7 yıl önce
Özel havayolu pilotları THY pilotlarına göre daha tecrübesiz ve acemi oluyorlar.Adeta inmemek için neden arıyorlarlar.Ondan sonrada çıkıp biz bu kadar ucuzuz diye reklam yapıyorlar.Siz adam gibi iniş yapmadıktan sonra ucuza taşımışsınız neye yarar.Ben şimdiye kadar THY ile uçtum.Özel havayolları pilotlarının uçağı indiremediği alanlara sorunsuz iniş yaptılar.Bu yüzden paranızla rezil olmak istemiyorsanız THY şaşmayın derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
bora abi naaptın sen hiç öyle şey olurmu. kim divert etmek ister. ayrıca meydanın minimumu neyse odur şirkete göre değişmez. tabi sen yinede thy den şaşma derim sonuçta bizim şirket:)
E ~ 7 yıl önce
Ya arkadaş havacılıkla uzaktan yakından bir alakan olmadığı halde böyle yorum yapıyorsun ya.. sen aynı zamanda teknik direktörsündür de.. ekonomist,politikacı, herşeyden anlayan tipik Türk insanı..
Cehalet ~ 7 yıl önce
Biraz kitap oku kendini geliştir bukadar cehalet kötüü
Cahillere ~ 7 yıl önce
Cooook cahilsinizzz cooooooook sağsalim inen kaptanı tebrik ederim. Önce emniyet...luzumsuz yorumları engelleyin lütfen. Oksijen israfı
Balkanlı bora ~ 7 yıl önce
Kardeşim sen rahat ol. Paranla rezil olma hatta o paranı dolara euroya yatır. Yada feto abine yatır! O çek başka yere yatır dersede git oraya yatır.
:)) ~ 7 yıl önce
Allahın cahili hahahaaa çok güldüm ya
Bişi diyemedim ~ 7 yıl önce
Şakasın ya şakasıın bu kadar ... olamazsınnn :)
Sahi gm ~ 7 yıl önce
Şimdi tam gülemedim ayağa kalkınca güleceğim yahu bari devletin adını karıştırmayın :( duyanda gerçekten birşey yapıyorsunuz sansacak
X flight ~ 7 yıl önce
Bu Konuda bilgin olmadığın gerçekten açık THY pilotları bile sana gülüyorlar
By ~ 7 yıl önce
Nasa marsa ilk seni gondermeli.
cahil ~ 7 yıl önce
Bunlari gercekten dusunerekmi yazdin? :D yahu kac gram beyin tasiyosun acaba? Su anda bu yorumu okuyan havacilik calisnlari su yoruma haykirdi emin ol.Thy pilotlari dahil.oksijen israfisiniz yemin ederim
ey akilsiz insan ~ 7 yıl önce
Beynin yok fikrin var (anlayana) :D
Balkanarin Bora ~ 7 yıl önce
Ulan hic bukadar gulmemistim ya ahahahahhh:D
bora bora ~ 7 yıl önce
Yorumunu okuyunca bir kez daha ulken icinde bulundugu cehaletten korktum! Hakkaten korkunc!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000