24 Haziran 2020, Çarşamba 09:34:24

İstanbul-Bakü arasında charter uçuş hazırlığı

AZAL ve Türk Hava Yolları Bakü-İstanbul-Bakü hattında charter seferler düzenleyecek.
  • Cok iy cok iyde azal az dan
  • Lutfen kolaylık saglayin ulkemize donmemiz icin ben azeri vatandasiyim ama oglum turk vatandasidir sorun olmaz diymi bilgisi olan varmi?
  • Turk vatandaş olup orda işleri olanlarda gidebilecekmi
  • Bileti nasl alcaz ? Ne zaman alcaz ?sltelerde yok bilef insaf edin allah ruzasi icin siri acin da normal sekilde gidey vatanimiza coocugumm 4 yasinda 5 aydi gormuyoyorum artik sabrim kalmadi intihar edecem
  • charter . gelsin yolcu havalimanına , uçuş saati belli olmadan beklesin saatlerce. hepi topu haftada 2 uçuş . biriniz hafta sonu , öbürünüz hafta içi belli saatlerde yapsanız olmaz değil mi ? lafa gelince tek millet iki devlet , iş yapmaya gelince eziyet . yakışır !.

AZAL ve Türk Hava Yolları Bakü-İstanbul-Bakü hattında charter seferler düzenleyecek.

Azerbaycan Hava Yolları (AZAL) ve Türk Hava Yolları, 29 Haziran'dan başlayarak haftada iki kez Bakü-İstanbul-Bakü ve İstanbul-Bakü-İstanbul hatlarında charter seferler için karşılıklı anlaşmaya vardılar.

Charter uçuş anlaşması, Türkiye'de kalan Azerbaycan vatandaşlarının ülkelerine geri dönebilmeleri kolaylaştırmak için yapıldığı belirtildi.

Ayrıca diğer ülkelerde kalan ve Azerbaycan'a dönmek isteyen öğrenciler de dahil olmak üzere tüm Azerbaycan vatandaşları, İstanbul Havalimanı üzerinden transit olarak ülkelerine ulaşım sağlayabilecek.

Uçuş tarihleri, bilet fiyatları ve diğer koşullar hakkında daha sonra açıklama yapılacağı belirtildi.

©️AirportHaber

İstanbul-Bakü arasında charter uçuş hazırlığı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Yusuf ~ 4 yıl önce
Cok iy cok iyde azal az dan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gunay ~ 4 yıl önce
Lutfen kolaylık saglayin ulkemize donmemiz icin ben azeri vatandasiyim ama oglum turk vatandasidir sorun olmaz diymi bilgisi olan varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engin yılmaz ~ 4 yıl önce
Turk vatandaş olup orda işleri olanlarda gidebilecekmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zulfuye ~ 4 yıl önce
Bileti nasl alcaz ? Ne zaman alcaz ?sltelerde yok bilef insaf edin allah ruzasi icin siri acin da normal sekilde gidey vatanimiza coocugumm 4 yasinda 5 aydi gormuyoyorum artik sabrim kalmadi intihar edecem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 4 yıl önce
charter . gelsin yolcu havalimanına , uçuş saati belli olmadan beklesin saatlerce. hepi topu haftada 2 uçuş . biriniz hafta sonu , öbürünüz hafta içi belli saatlerde yapsanız olmaz değil mi ? lafa gelince tek millet iki devlet , iş yapmaya gelince eziyet . yakışır !.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gönül ~ 4 yıl önce
Cok güzel olur milet perişan oldu
aygün ~ 4 yıl önce
arkadaşlar annem 4 ayi geçti izmirde tedavi için gelmişti simdi baküye dönemiyir ben burda ölücem deyip ağliyor noolur lütfen yardım edin nasıl yapicaz bileti nasıl nerden alicaz
Azize Deniz ~ 4 yıl önce
Ben Mart ayında Bakuya geldim dönüş biletim 5nisana idi bu zamankadar hiç bir melumat verilmir ne yapacağımı bilmirem.
VCFJK ~ 4 yıl önce
Esim ve çocuklarım Türkiye vatandaşı ben Azerbaycan peki onlarda Azerbaycana gide bilir mi benimle birlikte

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000