19 Eylül 2018, Çarşamba 10:45:30

İstanbul Yeni Havalimanı olaylarıyla ilgili şok iddialar!

İstanbul Yeni Havalimanı’nda geçtiğimiz hafta yaşanan olaylarla ilgili şok iddialar ortaya atıldı. Emniyet birimlerine gelen ihbarlar doğrultusunda olayların perde arkasında “organize işler” olduğu iddia edildi.
  • Amariganın oyunu bunlar yhaa reisi indirmeye çalışıyorlar. avrupa da bizi gısganıyor hüloo
  • Hdppkk lı ve onların uzantısı Chp li provakatörlerin sabotesi apaçık belli.Sizi geziciler sizi
  • Örgüt olduğu kesin. Tutuklananın babası, biz kurulduğundan beri ailece AKP’ye oy verdik demiş. Örgütün adını deşifre etmiş adam.
  • Dört senedir çalıştırdığı elemanlara tek kuruş vermeden kapı dışarı atmak için kasıtlı yapılan bir senaryodan başka bir şey değil.
  • Madem öyle iga yöneticileri işçiler ile görüştüklerini onların barınma, temizlik, sağlık, yiyecek, maaş sorunları giderilecek diye niye dediler? Demek ki hatalarını biliyorlar. Devlet paranın bu kadar değerli olduğu zamanda elden maaş ile vergi kaybını hoş görür mü? Ayrıca insanda sabır diye birşey vardır bir yerde patlar, onu da öğrenin. Belki de işveren millete zamanında maaş vermeyeyim,kötü şartlarda çalıştırayım isyan çıksın da ben de maaş ve tazminat ödemeyeyim diye düşünmüş olamaz mı? Nasılsa iktidar her daim zengin, yandaş ve patronların yanında emekçi, memur, emekli'nin değil. Tabii onlar da her daim büyük çoğunlukla kendilerini ezen, sömürenlere oy verip duruyorlar o da ayrı.
  • Peki birde şu taraftan bakalım. Baktılar ki havalimanı açılışa yetişmiyor beceremediler tamamlamayı ayaklanmayı çıkarıp işçiyi galeyana geitirp chp hdp olmadı fetöye atarız diye hasır altından organize olmuş olmasınlar ????
  • daha yeni mi farkina variyorlar arkadas? 4 yildir nerdelerdi? böyle bi sacmalik olabilir mi... Gezi'yi unutmadik, ikinci bir gezi olursa bu sefer öyle ayaklanmalarina izin verilmeden isleri bitirilir unutmasinlar.. üc bes kurus icin kendilerini ona buna satmasinlar, vatanina milletine devletine ülkesine bayragina sadik kalsinlar. zira bu topraklar kan akitilarak alindi, bu vatan namusumuzdur serefimizdir!!
  • Anlamıyorum havaalanı nerenize batıyor. Açılacak arkadaşım. Ya öyle ya böyle. Zoruna gidiyosa git başka ülkeye sığınmacı ol. Zoruna gidiyosa çalışma bu ülkede . Senin gibilere ihtiyaç yok. Zoruna gidenler havaalanına!!
  • Bu tamamen palavra. Bunu bir önceki yorumdada belirtmiştim şimdi bu kodaman kadro bir yalan uydurur. Hızımızı kesmek için yapıyorlar diye. Halbuki. Kimse boş vere hakkımızı yiyorlar. Demez. Bunun öteki dünyaıda var.
  • Bu ülkede barinip bu vatana ihanet etmeye çalışan tüm hainlerin canı cehenneme. Bu kadar zaman sorun yoktuda açılışa çok az kala mı sorunlar göze göründü. Bu resmen baltalamak ve zarar vermektir. Bu havalimanı kimlerin neresine batıyor bilmiyorum artık. Rahatsızlık duyanlar başkalarının uydusu olanlar bu vatandan DEFOLUP gitsinler.

İstanbul Yeni Havalimanı’nda geçtiğimiz hafta yaşanan olaylarla ilgili şok iddialar ortaya atıldı. Emniyet birimlerine gelen ihbarlar doğrultusunda olayların perde arkasında “organize işler” olduğu iddia edildi.

Açılışına sayılı günler kalan İstanbul Yeni Havalimanı’nda geçtiğimiz hafta işçi ayaklanması yaşanmıştı. Yaşanan bu olayların planlı bir şekilde gerçekleştirildiği iddia edildi. İddialara göre İstanbul Yeni Havalimanı’nda olayların yaşandığı gün yağmurlu havayı fırsat bilen provokatörlerin ıslanan işçileri galeyana getirdiği ve ayaklanmanın bu şekilde başladığı öğrenildi.

Olaylar başladıktan sonra da işçilerin alanlara girişini engellemek için yolların otobüs ve iş makineleriyle kapatıldığı bu sayede de işçilerin öfkesinin artırılmaya çalışıldığı ifade edildi.

YATAKHANELERİ ATEŞE VERECEKLERDİ!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışını ötelemek amacında olduğu belirtilen provokatörlerin olaylar sırasında bir adım daha ileriye gitmeye çalışarak yemekhane ve yatakhanelerin olduğu bölümleri ateşe vermek istediği ancak bunun son anda engellendiği de iddia edildi.

Öte yandan söz konusu provakatörlerin daha önce de İstanbul Yeni Havalimanı’nda yüzlerce metre fiber optik kablonun çaldığı öğrenildi.

©AirportHaber.com

İstanbul Yeni Havalimanı olaylarıyla ilgili şok iddialar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

iğa ~ 6 yıl önce
Amariganın oyunu bunlar yhaa reisi indirmeye çalışıyorlar. avrupa da bizi gısganıyor hüloo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 6 yıl önce
Hdppkk lı ve onların uzantısı Chp li provakatörlerin sabotesi apaçık belli.Sizi geziciler sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost'a ~ 6 yıl önce
Oy için açılım ayağına teröristlerin ayağına hakim gönderenler, elele meydanlarda şarkı söyleyenler, oslo'da onlarla görüşen şerefsizdir deyip sonra görüştük ne var bunda diyenler, T.C ve andımızı yasaklayanlar, Türk diye bir şey yoktur, Türklük faşistliktir, Türk demeyelim Türkiye'li diyelim, milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenler, barzo'yu ankara da resmi törenle karşılayan, paçavrasını göndere çektiren kimlerdi peki?
Organize işler ~ 6 yıl önce
Örgüt olduğu kesin. Tutuklananın babası, biz kurulduğundan beri ailece AKP’ye oy verdik demiş. Örgütün adını deşifre etmiş adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 6 yıl önce
Dört senedir çalıştırdığı elemanlara tek kuruş vermeden kapı dışarı atmak için kasıtlı yapılan bir senaryodan başka bir şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
Madem öyle iga yöneticileri işçiler ile görüştüklerini onların barınma, temizlik, sağlık, yiyecek, maaş sorunları giderilecek diye niye dediler? Demek ki hatalarını biliyorlar. Devlet paranın bu kadar değerli olduğu zamanda elden maaş ile vergi kaybını hoş görür mü? Ayrıca insanda sabır diye birşey vardır bir yerde patlar, onu da öğrenin. Belki de işveren millete zamanında maaş vermeyeyim,kötü şartlarda çalıştırayım isyan çıksın da ben de maaş ve tazminat ödemeyeyim diye düşünmüş olamaz mı? Nasılsa iktidar her daim zengin, yandaş ve patronların yanında emekçi, memur, emekli'nin değil. Tabii onlar da her daim büyük çoğunlukla kendilerini ezen, sömürenlere oy verip duruyorlar o da ayrı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya böyleyse ~ 6 yıl önce
Peki birde şu taraftan bakalım. Baktılar ki havalimanı açılışa yetişmiyor beceremediler tamamlamayı ayaklanmayı çıkarıp işçiyi galeyana geitirp chp hdp olmadı fetöye atarız diye hasır altından organize olmuş olmasınlar ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni mi ~ 6 yıl önce
daha yeni mi farkina variyorlar arkadas? 4 yildir nerdelerdi? böyle bi sacmalik olabilir mi... Gezi'yi unutmadik, ikinci bir gezi olursa bu sefer öyle ayaklanmalarina izin verilmeden isleri bitirilir unutmasinlar.. üc bes kurus icin kendilerini ona buna satmasinlar, vatanina milletine devletine ülkesine bayragina sadik kalsinlar. zira bu topraklar kan akitilarak alindi, bu vatan namusumuzdur serefimizdir!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Anlamıyorum havaalanı nerenize batıyor. Açılacak arkadaşım. Ya öyle ya böyle. Zoruna gidiyosa git başka ülkeye sığınmacı ol. Zoruna gidiyosa çalışma bu ülkede . Senin gibilere ihtiyaç yok. Zoruna gidenler havaalanına!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Sen havacı değil suriyelisin. Yorum yapmayada hakkın yok. Vatanını sevmeyen ülkemden gitsin.
—- ~ 6 yıl önce
Bu tamamen palavra. Bunu bir önceki yorumdada belirtmiştim şimdi bu kodaman kadro bir yalan uydurur. Hızımızı kesmek için yapıyorlar diye. Halbuki. Kimse boş vere hakkımızı yiyorlar. Demez. Bunun öteki dünyaıda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 6 yıl önce
Öyle diyorsun da adama demezler mi şimdiyse kadar neredeydiniz açılışa 40 gün kala mı aklınız başınıza geliyor diye sen öyle kendini kandırmaya devam et
Şimdiye kadar!! ~ 6 yıl önce
Olay da bu zaten, inşaat bitiyor ve paraları ise hâlâ ödenmemiş, aynı zamanda 29 ekim hava limanı açılışını öne sürerek haddinden fazla çalıştırılıyor ve tahta kurları arasında bir yaşam sürdürüyorlar. Ve biliyorlar ki inşaat bittiğinde kimse yüzlerine bakmayacak bir daha. O yüzden de şimdi greve gitmişler. Açıkladıkları 15 maddeye baktım, bir tane devlet aleyhine, yada hinlik olan bir maddeye rastlamadım. Ama maalesef adamları vatan haini, casus, ajan... Gibi lanse edildiler. Yazık, ayıp, günah emeğinin karşılığını istemek bu olmamalı...
Sanal Havacı ~ 6 yıl önce
40 gün kala olmasının nedeni, işçilerin bir kısmına artık ihtiyaç duyulmayacak olması ancak onlara kıdem tazminatı ödenecek olması olabilir mi? Gerekçeyle işten atarsan o tazminattan da kurtulursun. Benim aklıma gelen oradaki patronların aklına neden gelmesin? Sal ortaya bir kaç provokatör, yık suçu alayına...
Miharbi ~ 6 yıl önce
Bu ülkede barinip bu vatana ihanet etmeye çalışan tüm hainlerin canı cehenneme. Bu kadar zaman sorun yoktuda açılışa çok az kala mı sorunlar göze göründü. Bu resmen baltalamak ve zarar vermektir. Bu havalimanı kimlerin neresine batıyor bilmiyorum artık. Rahatsızlık duyanlar başkalarının uydusu olanlar bu vatandan DEFOLUP gitsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000