12 Nisan 2017, Çarşamba 09:18:36

3. Havalimanı için yeni reklam filmi: "Bu eser hepimizin"

Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği İstanbul Yeni Havalimanı projesi için “Bu Eser Hepimizin” sloganıyla yeni bir reklam filmi hazırlayan İGA, filmde havalimanında gelinen son durum hakkında bilgi veriyor.
  • kimse bu projelere karsı degil konuları carpıtmayalım; Bu havalimanı ihalesinin adaletsiz yapılıp, sonrasında sartnamenin mutahit lehine 2 milyar dolar degismesi rahatsız etti... Bu 2 milyar dolar senin benim cebimden cıkacak... Yiyorlar ama yapıyorlarda kafasından rahatsızım, projeden degil...
  • Bir ülkede ulaşım ve altyapı olmadan sanayi, üretim, ihracat olmaz. Kalkınma olmadığı için bilim ve teknoloji gelişemez. Gelişmiş ülkeler seviyesine çıkamadığı için eğitim, sanat ve kültür seviyesi düşük kalır. Bunlar birbirleri ile zincirleme bağlı konulardır. Yapılan bu büyük yatırımları kendilerince önemsiz göstermeye çalışanlar, Türkiye'nin gelişmesinden rahatsızlık ve endişe duyan zararlı unsurlardır. Ülke kalkındıkça kendi konumlarının sarsılacağını bilen menfaat çevreleridir.
  • 10 ay kaldı görecez...
  • Adı ve iata icao kodu ne olacak, bunlar ne zaman açıklanacak
  • Birilerinin milletin orasına burasına koyarak para kazanması için milliyetçiliği ne de güzel kullanıyoruz. Şehitler ölmez vatan bölünmez diyerek de vatanı bölmek tam da bu sığır sürüsüne yakışan bir şey.
  • üretim yapmadan,patentli icadı,sanayisi,teknolojisi,bilimi olmadan,ihracat rekoru kırmadan sadece inşaat yaparak ki o da hep çoğunlukla marmara bölgesine yapılarak,kullanım ücretleri döviz bazında belirlenerek,yandaşlara,millete küfredenlere,şaibelilere ihaleler verilerek, 3'e bitecek iş 10'a bitirilerek, ileri gittiğini,dünya devi olduğunu sanan bir toplumuz. böyle topluma da böyle yöneticiler yakışır.
  • Ballı ihaleler, kupon araziler ile yandaş kısım zengin olurken vatandaş uyusun diye boyuna milliyetçilik masturbasyonu yapılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı projesi için yeni bir reklam filmi yayınlandı. Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak projenin geldiği son noktayı anlatan reklam filmi aynı zamanda eserin herkes tarafından sahiplenilmesi gerektiğine dikkat çekerken “Bu Eser Hepimizin” sloganını kullanıyor.

Bulutların üzerinde süzülen uçakla açılış yapan reklam filmi, “Bizim hayallerimiz de gönlümüz de sınır tanımaz!” söylemiyle projenin en başından günümüze kadar gelen döneme vurgu yapıyor.

Filmde “Biliriz ki büyük eserler için büyük düşünmek gerekir. Bu inançla, yeryüzünün en büyük havalimanı hepimizin olsun diye, güçlü ve büyük Türkiye için çalıştık, yolun yarısına vardık" ifadeleri kullanılıyor. Öncelikle İGA’nın tüm sosyal medya kanallarında gösterilen reklam filmi, ardından ulusal televizyon kanallarında ve diğer online mecralarda da yer almaya başladı.

3. Havalimanı için yeni reklam filmi: "Bu eser hepimizin"

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Cem ~ 7 yıl önce
kimse bu projelere karsı degil konuları carpıtmayalım; Bu havalimanı ihalesinin adaletsiz yapılıp, sonrasında sartnamenin mutahit lehine 2 milyar dolar degismesi rahatsız etti... Bu 2 milyar dolar senin benim cebimden cıkacak... Yiyorlar ama yapıyorlarda kafasından rahatsızım, projeden degil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
#EVET ~ 7 yıl önce
Bir ülkede ulaşım ve altyapı olmadan sanayi, üretim, ihracat olmaz. Kalkınma olmadığı için bilim ve teknoloji gelişemez. Gelişmiş ülkeler seviyesine çıkamadığı için eğitim, sanat ve kültür seviyesi düşük kalır. Bunlar birbirleri ile zincirleme bağlı konulardır. Yapılan bu büyük yatırımları kendilerince önemsiz göstermeye çalışanlar, Türkiye'nin gelişmesinden rahatsızlık ve endişe duyan zararlı unsurlardır. Ülke kalkındıkça kendi konumlarının sarsılacağını bilen menfaat çevreleridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gastroenterolog ~ 7 yıl önce
Sindirim sistemi sorunları olanlardır.
dostum ~ 7 yıl önce
evet yada hayır diyeceğiz de burada iş yapmayı lüx olarak göstermeniz hata değil mi ? Partiler zaten iş yapacağız diye iktidara aday olup seçiliyorlar. İnsan ülkesinin hep ayakta ve ferah durumda olmasından niye rahatsız olsun ki ?
gnd ~ 7 yıl önce
10 ay kaldı görecez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakiye ~ 7 yıl önce
11.1/2 ay....
Buranın ~ 7 yıl önce
Adı ve iata icao kodu ne olacak, bunlar ne zaman açıklanacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakışır ~ 7 yıl önce
RTE 2023
Büyük Reiz ~ 7 yıl önce
Tabiki RTE LTRE
İsim ~ 7 yıl önce
Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa, ismin yazılacak her taşa...
Tabi ya ~ 7 yıl önce
Birilerinin milletin orasına burasına koyarak para kazanması için milliyetçiliği ne de güzel kullanıyoruz. Şehitler ölmez vatan bölünmez diyerek de vatanı bölmek tam da bu sığır sürüsüne yakışan bir şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herşeyimiz film ~ 7 yıl önce
üretim yapmadan,patentli icadı,sanayisi,teknolojisi,bilimi olmadan,ihracat rekoru kırmadan sadece inşaat yaparak ki o da hep çoğunlukla marmara bölgesine yapılarak,kullanım ücretleri döviz bazında belirlenerek,yandaşlara,millete küfredenlere,şaibelilere ihaleler verilerek, 3'e bitecek iş 10'a bitirilerek, ileri gittiğini,dünya devi olduğunu sanan bir toplumuz. böyle topluma da böyle yöneticiler yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Motor ~ 7 yıl önce
Marmara bölgesi Türkiye'nin kalbi,25 milyon.
. ~ 7 yıl önce
Ballı ihaleler, kupon araziler ile yandaş kısım zengin olurken vatandaş uyusun diye boyuna milliyetçilik masturbasyonu yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tam yerinde ~ 7 yıl önce
aynen
Laz ~ 7 yıl önce
Bunada siyaset karistirdiniz ya bravo uzay ussu kurulsa yine ayni seyi soylersiniz parti gozuyle bakmayin turk vatandasi olarak gorun bir kere de
yuf ~ 7 yıl önce
be.. he o zaman hiç bişy yapılmasın havalimanı da olmasın de mi? Ne yapılsa aynı muhabbeti dolaştırıp bi halt ettiğiniz yok.
Patriot ~ 7 yıl önce
Kendine kan tahlili yaptı bence
Enderun ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Basurbasyon ~ 7 yıl önce
İzmir'den denize dökeriz !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000