26 Haziran 2018, Salı 12:15:35

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 'BMW İ8' dönemi

Yapmına hızla devam edilen İstanbul Yeni Havalimanı apronunda görev yapacak Follow Me araçları adeta göz kamaştırıyor.
  • Havacilikta calismis biri olarak söylüyorum, Genelde burda eleştiri yapanlar thy uçakta km, pilot neyse de ise girdikten sonra ilk senesinde evi olmadıgı halde bmw mercedes alip gereksiz yere borca girip sonra maas yetmiyor diye şikayet eden arkadaslar.
  • Arkadaşlar çok sevgili kolin limak cengiz vs. konsorsiyumu için Hükümet havaalanı yatırımlarını da devlet desteği kapsamına aldı ve gümrük vergisi muafiyeti, KDV istisnası, vergi indirimi diye başlayıp x desteği, y ittirmesi, z dampingi diye uzayıp giden bir liste mevcut. Dolayısıyla bu araçlar muhtemelen orta sınıf bir araç maliyetine gelmiştir.
  • THY TEKNİKTE STAJERİM ANADOLU HAVACILIKTA AVİONİC ÖGRENCİSİYİM KANUN OLARAK STAJERLERE ASGARİ ÜCRETİN YÜZDE 30 VERİLMEK ZORUNDAYMIŞ YANİ 450 LİRA CİVARI..SORUN ŞU THY BİZ STAJERLERE PARA VERMİYO NEREYE BAŞVURABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
  • elektrikli olmasini anlarim çevreci bakimindan ancak honda toyota veya nissan gibi markalardan birt anesi olmadi da bmw elektrikli oldu..acaba reklam yapacaz diye bedava mi aldilar arabalari..
  • Adamlarin kendi markalari kendi arabasi biz alman olduk herhalde
  • Bu nasıl bir arap özentiliğidir inanmakta zorluk çekiyorum. Böyle işler sadece katar, dubai vs görmemiş arap ülkelerinde olur sanırdım. İyice benzedik araplara. Umarım çağdaş bir yönetici atanır da bütün bu saçmalıklardan kurtuluruz.
  • Hani bir laf vardir ayranimiz yok icmeye, tahteravanla gideriz heryere ! Bu isletme param yok, kirami erteleyin dememismiydi, adama demezlermi kardesim madem kirani veremiyorsun neden bmw aliyorsun diye ? Pardon Turkiyede oldugumuzu bir anda unutmusum burada ancak asgari ucretliye aslinda iyi para halinize sukredin diye akil verilir ;)
  • ne kadar gereksiz bir harcama
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Benzin 20 lira olsun. Ötv %800 olsun. Vergilerimizi verip aç kalalım hatta ölelim. Yeter ki follow me hizmetimizi BMWi8 ile alalım.

Yapmına hızla devam edilen İstanbul Yeni Havalimanı apronunda görev yapacak  Follow Me araçları adeta göz kamaştırıyor.

Geçtiğimiz Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK'ın ilk kez iniş yaptığı yeni havalimanının açılışına artık sayılı günler kaldı.

Her haliyle sıra dışı olacak dünyanın en büyük havalimanındaki apron araçları da görenleri kendisine hayran bırakacak. Edinilen bilgiye göre; yeni havalimanında görev yapacak Follow Me araçları, BMW'nin İ8 modeli olacak. Bu araçlardan bir filo oluşturan İGA, apronda bu araçlarla hizmet verecek.

Hybrid teknolojisine sahip BMW İ8'in piyasa değeri 500 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor.

©AirportHaber

İşe İgaspotter'in Instagram'da yayınladığı o kare:

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 'BMW İ8' dönemi

Yorumlar Tüm Yorumlar (120)

memet ~ 6 yıl önce
Havacilikta calismis biri olarak söylüyorum, Genelde burda eleştiri yapanlar thy uçakta km, pilot neyse de ise girdikten sonra ilk senesinde evi olmadıgı halde bmw mercedes alip gereksiz yere borca girip sonra maas yetmiyor diye şikayet eden arkadaslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hulusi ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar çok sevgili kolin limak cengiz vs. konsorsiyumu için Hükümet havaalanı yatırımlarını da devlet desteği kapsamına aldı ve gümrük vergisi muafiyeti, KDV istisnası, vergi indirimi diye başlayıp x desteği, y ittirmesi, z dampingi diye uzayıp giden bir liste mevcut. Dolayısıyla bu araçlar muhtemelen orta sınıf bir araç maliyetine gelmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
STAJER ~ 6 yıl önce
THY TEKNİKTE STAJERİM ANADOLU HAVACILIKTA AVİONİC ÖGRENCİSİYİM KANUN OLARAK STAJERLERE ASGARİ ÜCRETİN YÜZDE 30 VERİLMEK ZORUNDAYMIŞ YANİ 450 LİRA CİVARI..SORUN ŞU THY BİZ STAJERLERE PARA VERMİYO NEREYE BAŞVURABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
elektrikli olmasini anlarim çevreci bakimindan ancak honda toyota veya nissan gibi markalardan birt anesi olmadi da bmw elektrikli oldu..acaba reklam yapacaz diye bedava mi aldilar arabalari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cano ~ 6 yıl önce
Adamlarin kendi markalari kendi arabasi biz alman olduk herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arabik ~ 6 yıl önce
Bu nasıl bir arap özentiliğidir inanmakta zorluk çekiyorum. Böyle işler sadece katar, dubai vs görmemiş arap ülkelerinde olur sanırdım. İyice benzedik araplara. Umarım çağdaş bir yönetici atanır da bütün bu saçmalıklardan kurtuluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş yorum ~ 6 yıl önce
Kardeş senin kadar boş yorum yapan görmedim bologna havalimanında daha önce gördüğümüz diyor sen burada yok arap özentiliği yok araplara benzedik diye boş boş konuşuyorsun araçları alırken seni mi borca sokuyorlar ki bu kadar zoruna gidiyor zorluk çekiyor bide inanmakta sen daha kim bilir neleri anlamakta inanmakta zorluk çekiyorsundur
isyan ~ 6 yıl önce
Hani bir laf vardir ayranimiz yok icmeye, tahteravanla gideriz heryere ! Bu isletme param yok, kirami erteleyin dememismiydi, adama demezlermi kardesim madem kirani veremiyorsun neden bmw aliyorsun diye ? Pardon Turkiyede oldugumuzu bir anda unutmusum burada ancak asgari ucretliye aslinda iyi para halinize sukredin diye akil verilir ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cuvaldız ~ 6 yıl önce
ne kadar gereksiz bir harcama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu ulke!!!! ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benzin 20 lira olsun ~ 6 yıl önce
Benzin 20 lira olsun. Ötv %800 olsun. Vergilerimizi verip aç kalalım hatta ölelim. Yeter ki follow me hizmetimizi BMWi8 ile alalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İ8 ~ 6 yıl önce
Elektrikli buarada

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000