19 Ekim 2021, Salı 16:22:43

İstanbul ve Antalya havalimanları ilk 10'da

İstanbul Havalimanı, 12-18 Ekim haftasında Amsterdam'ın ardından Avrupa'da en çok uçuş yapılan 2. havalimanı oldu. Antalya Havalimanı da uçuş sayısında 2019'a oranla en az düşüşe imza atan havalimanı olarak öne çıktı.
  • Nerede sunexpress %85 doluluğa ulaştı haberi,, yorumlar ağır geldi sunex yöneticileri haberi kaldırttımı yine,, Arşive girmedi haber tıpkı diğer haberler gibi,, paraya tapmayın doğruları yazın mağdurların sesini duyurun, biz okuyoruz sizleri patronlar değil.
  • İlk on'dalar da ne oluyor,işsizlik,torpil,haksızlık ve sömürü mü bitiyor,ekonomi mi iyileşiyor,döviz kuru mu düşüyor,liranın değeri ve alım gücü mü artıyor, çalışanlara insan gibi yaşama ve çalışma imkanları mı veriliyor? Bırakın artık bu içi boş gaz haberlerini,yeter !
  • Karın tokluğuna emek hırsızlığı ile tüm başarı diye anlattığınız saçmalıklar!

EuroControl 12-18 Ekim haftası Avrupa havalimanları uçuş verilerini açıkladı.

Buna göre söz konusu haftada en çok uçuş yapılan havalimanı 1081 sefer ile Amsterdam Schiphol olurken, İstanbul Havalimanı 989 uçuş ile listenin ikinci sırasında yer aldı.

Antalya Havalimanı da haftalık 716 uçuşla 7'nci sırada yer aldı. Antalya'da uçuşlar 2019'un aynı dönemine göre yüzde 6 düşük kaldı. Bu istatistikle Antalya Havalimanı uçuş sayısı pandemi öncesine en çok yaklaşan havalimanı oldu.

İstanbul Havalimanı'ndaki uçuş sayısı ise 2019'un yüzde 19 altında kaldı.

İstanbul ve Antalya havalimanları ilk 10'da

Yorumlar

Nerede ~ 3 yıl önce
Nerede sunexpress %85 doluluğa ulaştı haberi,, yorumlar ağır geldi sunex yöneticileri haberi kaldırttımı yine,, Arşive girmedi haber tıpkı diğer haberler gibi,, paraya tapmayın doğruları yazın mağdurların sesini duyurun, biz okuyoruz sizleri patronlar değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anca gaz ~ 3 yıl önce
İlk on'dalar da ne oluyor,işsizlik,torpil,haksızlık ve sömürü mü bitiyor,ekonomi mi iyileşiyor,döviz kuru mu düşüyor,liranın değeri ve alım gücü mü artıyor, çalışanlara insan gibi yaşama ve çalışma imkanları mı veriliyor? Bırakın artık bu içi boş gaz haberlerini,yeter !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hotcup ~ 3 yıl önce
Karın tokluğuna emek hırsızlığı ile tüm başarı diye anlattığınız saçmalıklar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000