22 Ekim 2020, Perşembe 11:57:39

İstanbul Valiliği'nden kaza açıklaması

İstanbul Büyükçekmece'de düşen eğitim uçağıyla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı.
  • Pilot kardeşimize ve Ayjet camiasına çok geçmiş olsun.
  • Çocuğun ailesi için çok acı bir olay. İnşallah kötü bir şey olmaz ve sağlığına kavuşur. Tanrı yardımcısı olsun. Ailesine ve Özyeğin üniversitesine geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun diyorum, umarım öğrenci en kısa sürede sağlığına kavuşur.
  • Büyük geçmiş olsun kardeşimize acil şifalar diliyorum
  • Başta Ayjet ve Özyeğin üniversitesi olmak üzere tüm havacılık camiasına geçmiş olsun. Umarım öğrenci kardeşimiz en kısa zamanda yeniden gökyüzüyle buluşur.
  • Herkese verilmemeli.
  • geçmiş olsun.
  • Arkadaş a geçmiş olsun fakat artık şu baba parasıyla, sağdan soldan borç bulayım pilot olayım kafasını bi geçin. Uçağada yazık olmuş, kendinede. Tk akademi nasıl adamlar hocasız uçmuyor nerdeyse. Burda parasını basan ucak kaldırıyor. Neyse çok geçmiş olsun.
  • Some Özyeğin problems...

İstanbul Büyükçekmece'de düşen eğitim uçağıyla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı.

Yapılan açıklama:

İstanbul Hezarfen Ahmet Çelebi Havaalanından bugün saat 10.56'da havalanan özel bir havayolu şirketine ait eğitim uçağı, alınan ilk bilgilere göre motor arızası nedeniyle inişe geçtiği sırada saat 11.05'te havalimanı yakınlarında düşmüştür. İstanbul Hezarfen Ahmet Çelebi Havaalanından havalanan eğitim uçağı, motor arızası nedeniyle inişe geçtiği sırada düşmüştür. Uçağın pilotaj lisans öğrencisi yaralı olarak kurtarılmıştır.

GÖRGÜ TANIKLARI KONUŞTU

Kazayı gören Uğur Önver, ''Yetkililer ve ekipler de olay yerine ulaştıktan sonraki görüntü bu. Artık profesyonel bir müdahale gerçekleşiyor'' diye konuştu.

Yine görgü tanıklarından Mehmet Değirmenci, ''Maalesef bu üzücü olaya tanık oldum. Olay yerine ekipler yeni ulaşmışlar. Olayın 11.00-11.05 civarında olayın olduğunu düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla uçağın burnu maalesef toprağın içine girmiş. İnşallah ölen ya da yaralanan yoktur ama umutsuzum. Uçak düştükten sonra görüntüyü 11.07 civarında çektim. Yangın ya da dumanla ilgili herhangi bir şey yok. Orası tarım yapılan bir yer zaten. Kayalık bölge de değil. Maalesef uçak çakılmış durumda'' ifadelerini kullandı. 

İstanbul Valiliği'nden kaza açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

320fo ~ 3 yıl önce
Pilot kardeşimize ve Ayjet camiasına çok geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Acı ~ 3 yıl önce
Çocuğun ailesi için çok acı bir olay. İnşallah kötü bir şey olmaz ve sağlığına kavuşur. Tanrı yardımcısı olsun. Ailesine ve Özyeğin üniversitesine geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet K. ~ 3 yıl önce
Çok geçmiş olsun diyorum, umarım öğrenci en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Patkavak ~ 3 yıl önce
Büyük geçmiş olsun kardeşimize acil şifalar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patkavak ~ 3 yıl önce
ne şifası ya? uçak akordiyon olmuş, vefat etti pilot
Cadet ~ 3 yıl önce
Başta Ayjet ve Özyeğin üniversitesi olmak üzere tüm havacılık camiasına geçmiş olsun. Umarım öğrenci kardeşimiz en kısa zamanda yeniden gökyüzüyle buluşur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucak ~ 3 yıl önce
Herkese verilmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne verilmeli ~ 3 yıl önce
Sana da ne verilmeli ben biliyorum ama yazmayayım buraya!!!
GL ~ 3 yıl önce
geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıldırım ~ 3 yıl önce
Arkadaş a geçmiş olsun fakat artık şu baba parasıyla, sağdan soldan borç bulayım pilot olayım kafasını bi geçin. Uçağada yazık olmuş, kendinede. Tk akademi nasıl adamlar hocasız uçmuyor nerdeyse. Burda parasını basan ucak kaldırıyor. Neyse çok geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baba parasi ~ 3 yıl önce
Parasiz ekmek alamiyorsun, senin babanda yoksa olanin sucu ne. Sen cok calis cocugunda baba parasiyla biyere gelsin. Bu isin maliyeti karsilanmak zorunda, egitimden sora lineda herkes tek....
şakacı ~ 3 yıl önce
hocasız uçmuyor derken ?
Sen insan mısın??? ~ 3 yıl önce
Bu yorumu yaparken hiç utanmadın mı sen? O çocuğun ne yaşadığını nasıl pilotaj aldığını sen nerden bilebilirsin.! İnsanların hayatını kıskanıp, kazaya ve ölümüne bile kötü şeyler yazacak kadar pis yüreklisiniz!!!!!
... ~ 3 yıl önce
Some Özyeğin problems...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Solo uçuş ~ 3 yıl önce
Arkadaşlar solo uçuş yapmak zorunda zaten yapmadan pilot lisansını alamaz bir sürü pic saati var doldurması gereken. Kaldı ki sürekli hoca ile ucsa kendini geliştiremez. Çok geçmiş olsun kardeşime inşallah tez zamanda iyileşir. Burda kabahat aranacaksa sadece teknik arıza verdi ise uçak ve periyodik bakımı gecikti ise ona aranır.
Saygı ~ 3 yıl önce
Lazım insana. Soyadında olduğu gibi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000