01 Ekim 2018, Pazartesi 18:18:52

İstanbul uçuşlarına fırtına engeli

İstanbul'da şiddetli fırtına nedeniyle Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarından da aksamalar meydana geldi.
  • torpille pilot olanlar hemen anlaşılıyor...
  • Hadi bakalim pilot maasi/degeri verilen hostesler bu ucaklari indirsin de gorelim
  • Ne fırtınası kardeşim kasırga ülkemizi teğet geçti heryerde bahsediyor bazıları işgüzarlık yapmayı seviyor olmayan fırtınadan tırsıp kaçan korkak pilotlara biraz da olsa haberleri takip etmelerini tavsiye ediyorum
  • Son yaklaşmada karşı rüzgârda, zaman ayrımına göre ayrımlar yapılmazsa beşinci havaalanı da açılsa göğü ısıtmaya devam ederiz. Bugün 45 dakika bekleyerek fazladan 2500 kg yakit yaktım. Sadece entropiyi arttırdık. LHR'yi örnek alın. Sonra zarar ediyoruz diye , personel ücretlerinde, harcılarahlara artı 1 30 ilave gibi cin fikirlerle , nereye gidiyoruz.
  • IGA mis gibiydi bugün.
  • Ne İstanbul ve arkadaş. Havası trafik yeri trafik hiçbir yerinde rahatlık yok. Beğenmiyorsam gideyim değil mi. Onun da sırası gelecek
  • Becerebilen CAT3 ile gayet rahat iniyor
  • Kimse içinde maaş geçen yorum yazmamış henüz şaşırdım. Kabin falan da dememiş kimse. Ooo

İstanbul'da şiddetli fırtına nedeniyle Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarından da aksamalar meydana geldi.

İstanbul'da akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli fırtına nedeniyle Atatürk Havalimanı hava trafiğinde gecikmeler yaşanırken, Sabiha Gökçen Havalimanı hava trafiğinde ise yönlendirmeler meydana geldi.

Pegasus Havayolları'nın Roma, Viyana ve Paris'ten İstanbul'a gelen uçakları, olumsuz hava muhalefeti nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na divert etti.

Lufthansa'nın ise Frankfurt'tan Atatürk Havalimanı'na gelen uçağı Ankara'ya divert etti.

 

İstanbul uçuşlarına fırtına engeli

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

kaptan ~ 5 yıl önce
torpille pilot olanlar hemen anlaşılıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jale ~ 5 yıl önce
Hadi bakalim pilot maasi/degeri verilen hostesler bu ucaklari indirsin de gorelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne fırtınası ~ 5 yıl önce
Ne fırtınası kardeşim kasırga ülkemizi teğet geçti heryerde bahsediyor bazıları işgüzarlık yapmayı seviyor olmayan fırtınadan tırsıp kaçan korkak pilotlara biraz da olsa haberleri takip etmelerini tavsiye ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Time based separation ~ 5 yıl önce
Son yaklaşmada karşı rüzgârda, zaman ayrımına göre ayrımlar yapılmazsa beşinci havaalanı da açılsa göğü ısıtmaya devam ederiz. Bugün 45 dakika bekleyerek fazladan 2500 kg yakit yaktım. Sadece entropiyi arttırdık. LHR'yi örnek alın. Sonra zarar ediyoruz diye , personel ücretlerinde, harcılarahlara artı 1 30 ilave gibi cin fikirlerle , nereye gidiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu iyi zamanlar ~ 5 yıl önce
daha dur bu iyi zamanlar havadaki yakilan yakit daha cok articak bu durum hava sartlariylada alakali degil hava trafiginin artmasindan kaynakli beklemeler her sene dahada ozellikle istanbul hava sahasi uzeri articak ucaklar istenilen seviyelerde degil tahditli verilden RAD yuzunden seviye alamiycaksnz hatta isteyemiyceksiniz bile onceden seviyenin planlanmasi gerekicek yogun hava sahasina bide cekmeyen frekanslarimizi eklersek verimlilik beklemek tamammen hayal krikligi olucaktir. tabi para konusuna gelirsek hava trafikciler hosteslerden de az para aliyor butun isi de sırtına yukluyor pilotlar bizleri bilir daha bu insanlar ne yapicak bilmiyorum. is yuku kadar maas istiyoruzz....!!!!
Ops ~ 5 yıl önce
IGA mis gibiydi bugün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ll ~ 5 yıl önce
Ne İstanbul ve arkadaş. Havası trafik yeri trafik hiçbir yerinde rahatlık yok. Beğenmiyorsam gideyim değil mi. Onun da sırası gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAT3 ~ 5 yıl önce
Becerebilen CAT3 ile gayet rahat iniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gnc ~ 5 yıl önce
Ruzgarin CAT 3 ile ne ilgisi var, bilmeden yazmayin
Meleke ~ 5 yıl önce
CAT 3 ile lodosta değil poyrazda inersin.
hayret ~ 5 yıl önce
Kimse içinde maaş geçen yorum yazmamış henüz şaşırdım. Kabin falan da dememiş kimse. Ooo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000