24 Eylül 2013, Salı 16:09:54

İSTANBUL TRAFİĞİNE HAVADAN ÇÖZÜM

Türkiye’nin ve bölgesinin en büyük helikopter filosu sahibi ve operatörü olan Skyline; İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da konuşlandırdığı 13 helikopterle şehirlerarası ve şehiriçi hava taksi ve hava ambulans hizmeti vermeye başladı.
  • Gece dersleri vermenizi bekliyoruz.
  • Skyline daha önce de sağlık bakanlığı ambulans operasyonunda hizmet yüklenicisi olmuştu ve bu operasyonla ülkemize çok iyi hizmetler verdiği ortadadır. Yeni başlamış olduğu bu operasyonda da önceki tecrübeleri ve deneyimli ekibiyle hem ambulans hem de hava taksi hizmetlerinde çok başarılı olacağına inanıyorum. Elinize sağlık. Vatana Millete Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun ama , bu güzel uygulamadan nasılsa yurdum insanı faydalanamaz onlar çevre yolunda dururken sağ şeritten giden sivil araçları ! seyreder durur. O şeriti kimin kullanacağına hala çözüm bulamadık ne ilginç değilmi. İşte bu yüzden o hava taxi lerede VIP biner bizde sağdaki lere bakar dururuz olduğumuz yerde. Herkese hayırlısı olsun.
  • Skyline daha önce yapmış olduğu operasyonla rüşt'ünü zaten ispatlamıştı, muhakkak'ki yeni başlamış olduğu bu operasyonda'da başarılı olacaktır, inanarak, iyi niyetlerle çıktıkları bu zorlu yolda başarılar diliyorum.
  • Güzel ülkeme hayal bile edilemeyen bir ilki yaşattınız ve başardınız.Tüm emeği geçenlere gönülden teşekkürler. Başardıklarınızın başaracaklarınızın teminatı olduğunu biliyoruz.Hayırlı olsun.
  • Yolun açık olsun Skyline.Beş yıl süreyle acılarına derman olduğun hastaların hayır duaları sana yeter.

Ankara merkezli hava taksi şirketi Skyline, 13 helikopterle şehiriçi ve şehirlerarası hizmet vermeye başladı. VIP ve hava ambulans uçuşlarını yüksek donanımlı, çift motorlu Agusta AW 109, Eurocopter EC 135 ve 145 tipi helikopterlerle yüksek güvenlik ve konforla gerçekleştiren Skyline, ayrıca filosunda bulundurduğu bir adet Hawker 400 XP jet uçağıyla da aynı hizmetleri veriyor.

Antalya’dan Belek, Alanya, Efes, Pamukkale, Dalaman, Marmaris, İzmir, Bodrum, Çeşme, Kapadokya, Kemer, Fethiye, Kaş, Patara, Demre, Düden, Kanyon, Aspendos, Manavgat, Side’ye, İstanbul’dan Çanakkale, Gebze, Tekirdağ, Çorlu, Adapazarı, Ankara, İzmir, Adalar, Edremit, Yalova, Gölcük, Bolu, Edirne, İzmit, Zonguldak’a, Ankara’dan İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir, Konya, Samsun, Trabzon, Amasya, Safranbolu, Bolu, Adana, Uşak, Kütahya, Isparta, Mersin, Tokat, Malatya’ya, İzmir’den Antalya, Ankara, Bodrum, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Efes-Selçuk Fethiye , İstanbul, Kaş, Pamukkale, Gökçeada, Rodos Adası, Dalaman, Sakız Adası Midilli Adası’na uçacak olan Skyline, hızlı ve konforlu ulaşım olanağı sunacak. İstanbul trafiğine de havadan çözüm bulacak olan şirket, yoğun trafikten kurtulmak isteyenler için iyi bir alternatif olacak.

Skyline, Sağlık Bakanlığı adına tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde 19 adet kendisine ait helikopter ile 5 yıldır yürütmekte olduğu helikopter hizmetlerinde toplamda 26 bin 500 saat uçuş gerçekleştirerek 15 bin 560 hastanın acil müdahalesini ve güvenle hastane ortamına naklini sağladı.

İSTANBUL TRAFİĞİNE HAVADAN ÇÖZÜM

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

ATPL ~ 10 yıl önce
Gece dersleri vermenizi bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Güzel Hizmet ~ 11 yıl önce
Skyline daha önce de sağlık bakanlığı ambulans operasyonunda hizmet yüklenicisi olmuştu ve bu operasyonla ülkemize çok iyi hizmetler verdiği ortadadır. Yeni başlamış olduğu bu operasyonda da önceki tecrübeleri ve deneyimli ekibiyle hem ambulans hem de hava taksi hizmetlerinde çok başarılı olacağına inanıyorum. Elinize sağlık. Vatana Millete Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kesinlikle ~ 11 yıl önce
hayırlı olsun ama , bu güzel uygulamadan nasılsa yurdum insanı faydalanamaz onlar çevre yolunda dururken sağ şeritten giden sivil araçları ! seyreder durur. O şeriti kimin kullanacağına hala çözüm bulamadık ne ilginç değilmi. İşte bu yüzden o hava taxi lerede VIP biner bizde sağdaki lere bakar dururuz olduğumuz yerde. Herkese hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 11 yıl önce
Skyline daha önce yapmış olduğu operasyonla rüşt'ünü zaten ispatlamıştı, muhakkak'ki yeni başlamış olduğu bu operasyonda'da başarılı olacaktır, inanarak, iyi niyetlerle çıktıkları bu zorlu yolda başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başar ~ 11 yıl önce
Güzel ülkeme hayal bile edilemeyen bir ilki yaşattınız ve başardınız.Tüm emeği geçenlere gönülden teşekkürler. Başardıklarınızın başaracaklarınızın teminatı olduğunu biliyoruz.Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biz ~ 11 yıl önce
Yolun açık olsun Skyline.Beş yıl süreyle acılarına derman olduğun hastaların hayır duaları sana yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000