26 Şubat 2021, Cuma 14:27:52

İstanbul Otoparkında ilave indirim

İstanbul Havalimanı otoparkında pandemi nedeniyle devam eden yüzde 50 indirime ilave olarak mobil ödeme seçeneğini kullananlar için yüzde 10 indirim uygulanmaya başladı.
  • Destek bölgesinde personelden bile otopark parası alıyorlar, İşine gelen insandan otopark parası alan işveren olurmu, BEN hizmet etmeye geliyorum, hizmet almaya değilki. İgada otoparkta bir delikanlı yetkili varsa çıkar anlatır bari dönen dolapları Valla yerde çöp görsem almıyorum, Neden personel otopark parası veriyor diyorum Müdürlerden TIK yok, Herkes ay başı gelsin, cukkamıza bakalım kafasında.
  • Istanbul gruound airport... güneş balcıkla sıvanmaz demiş aralarımız.... israf ettirenler bizden değildir...komşusu ac yatıyor artık milletin.
  • ülkemizin yüz akı, hepimizin çalışma nedeni çok kıymetli müteahhitlerimize neden böyle zorluklar cikariliyor anlamıyorum. Bence indirim bir yana, otoyollara olduğu gibi park ücretlerine de minimum yüzde yirmi zam yapılıp, otoparkta boş kalan her yer icin devletimiz garanti otopark ücreti ödemeli, bu insanlara iyi bakalım, onlar bizim kıymetlimiz
  • Zaten iga nın 1 yıllık borcu silinip; 2 yıllık ödemesi de yarıya düşürülmedi mi?
  • İflasla eşdeğer yürüsünler. Vampirler!
  • Sabiha Gökçen havalımanına gitmek daha karlı, İstanbul havalimanı gitmek Bi dert köprü
  • Airport haber havaist e zam geldi onu da paylassana. Bir çok hatta birleşti. 7-8 durakli havaist hatları var artık.
  • Aylık 50bin araç garantili diye biliyodum ben
  • Bu hafta 2 kez 6 saatlik park yaptım ve her seferinde 19.50 lira ödedim (%50 indirimli olarak) Kuzey Marmara otoyolu ise 16.50 lira alıyor (çatalca-havaalani arası) Otoyola girmeye gerek yok, belki 10km fazla gidersiniz. Pandemi öncesinde ise 12 saat üstü park parası olarak 50 lira ödediğimi iyi hatırlıyorum
  • Otopark sahipsiz bir şikayeti iletelim dedik müdürü aşagı gelmezmiş personeli biz sahipsiz buralarda bizim sorun çözülmediki sizin ki nereden çözülsün diyorsa bir yerde bedava yapsan ne olur..

İstanbul Havalimanı otoparkında pandemi nedeniyle devam eden yüzde 50 indirime ilave olarak mobil ödeme seçeneğini kullananlar için yüzde 10 indirim uygulanmaya başladı.

Pandemi sürecinde otopark alanlarında yüzde 50 indirim yapılan İstanbul Havalimanı'nda, otoparklar için ek bir indirim kararı alındı. İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, otopark hizmetinde ödeme tipleri arasında "nakit ödeme", "otomatik ödeme" ile birlikte "mobil ödeme" seçeneğini de hayata geçirdi.

Bu kapsamda havalimanı otoparkında kısa süreli aboneliklerde 4 günlük indirimli fiyatı 145 liradan yüzde 50 indirimle 72,5 lira iken mobil ödeme ile bu fiyat 65,25 liraya kadar iniyor. Ayrıca yüzde 50 indirimle 120 lira olan 7 günlük aboneliğin ücreti de yine mobil ödemeyle birlikte yüzde 10'luk indirim avantajıyla birlikte 108 lira oluyor.

Öte yandan otopark ücretleri ve abonelikleri Mart 2021'de de yüzde 50 indirimli olarak uygulanmaya devam edecek.

İstanbul Otoparkında ilave indirim

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Destek ~ 3 yıl önce
Destek bölgesinde personelden bile otopark parası alıyorlar, İşine gelen insandan otopark parası alan işveren olurmu, BEN hizmet etmeye geliyorum, hizmet almaya değilki. İgada otoparkta bir delikanlı yetkili varsa çıkar anlatır bari dönen dolapları Valla yerde çöp görsem almıyorum, Neden personel otopark parası veriyor diyorum Müdürlerden TIK yok, Herkes ay başı gelsin, cukkamıza bakalım kafasında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adi bile yerli milli ~ 3 yıl önce
Istanbul gruound airport... güneş balcıkla sıvanmaz demiş aralarımız.... israf ettirenler bizden değildir...komşusu ac yatıyor artık milletin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 3 yıl önce
ülkemizin yüz akı, hepimizin çalışma nedeni çok kıymetli müteahhitlerimize neden böyle zorluklar cikariliyor anlamıyorum. Bence indirim bir yana, otoyollara olduğu gibi park ücretlerine de minimum yüzde yirmi zam yapılıp, otoparkta boş kalan her yer icin devletimiz garanti otopark ücreti ödemeli, bu insanlara iyi bakalım, onlar bizim kıymetlimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 3 yıl önce
Zaten iga nın 1 yıllık borcu silinip; 2 yıllık ödemesi de yarıya düşürülmedi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 3 yıl önce
İflasla eşdeğer yürüsünler. Vampirler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yılcu ~ 3 yıl önce
Sabiha Gökçen havalımanına gitmek daha karlı, İstanbul havalimanı gitmek Bi dert köprü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 3 yıl önce
Zaten İstanbul havalimanı gitmek,
Havaist ~ 3 yıl önce
Airport haber havaist e zam geldi onu da paylassana. Bir çok hatta birleşti. 7-8 durakli havaist hatları var artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolmus ~ 3 yıl önce
Havaist bildigin dolmus ist oldu
Aa ~ 3 yıl önce
Aylık 50bin araç garantili diye biliyodum ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAĞLAM GEÇİYOR HAMDOLSUN ~ 3 yıl önce
Bu hafta 2 kez 6 saatlik park yaptım ve her seferinde 19.50 lira ödedim (%50 indirimli olarak) Kuzey Marmara otoyolu ise 16.50 lira alıyor (çatalca-havaalani arası) Otoyola girmeye gerek yok, belki 10km fazla gidersiniz. Pandemi öncesinde ise 12 saat üstü park parası olarak 50 lira ödediğimi iyi hatırlıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İndirim yerine bir tane müdür alsınlar ~ 3 yıl önce
Otopark sahipsiz bir şikayeti iletelim dedik müdürü aşagı gelmezmiş personeli biz sahipsiz buralarda bizim sorun çözülmediki sizin ki nereden çözülsün diyorsa bir yerde bedava yapsan ne olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000