28 Mayıs 2020, Perşembe 15:06:57

İstanbul Havalimanı'nın belgeseli hazır

Tüm fazları tamamlandığında, yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine ulaşarak 350’den fazla destinasyona uçuş ve 100’e yakın havayoluna ev sahipliği yapacak İstanbul Havalimanı için çekilen belgesel izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.
  • Dunyada 65 ulkeye seyahat ettim. Diyebilirim ki dunyanin en passenger unfriendly havaalani IGA'dir. ABD'den gelen ucaktan inip ic hatlara gecmek benim icin (67 yasindayim) 35-40 dakikalik bir yurumeyi gerektiriyor, Havaalanından cok oldukca pahali bir AVM'dir. O kadar pahali ki bunlarin Duty free shoplarından 72 Euro'ya satlan bir Rum'i Texas'da vergili olarak 49 dolara aliyorum
  • Ölen yüzlerce işçiyi ve çevre tahribatını da anlatacaklar mı?
  • Türk havacılık tarihine leke olarak sürülen bu havalimanı hakiketen belgesele layik. Kaç ağaç kestik, kaç kişi öldü, doğayı nasıl katlettik gibi önemli konular var. Şimdi bu vizyonu dar arap meraklısı bademler kalkıp herşeye muhalifsiniz diyecekler. Çünkü hayatlarını para üstüne kurmuşlar. Böyle olayları görmeleri anlamaları mümkün değil. Keşke anlayabilselerdi.
  • Ne bakımdan belgesel yani ? :)))
  • Yorumları yayınlayalım lütfen
  • Merakla bekliyorum, çok çalıştım bu projede
  • Projenin parasını ziraat halk vakıfbank veriyor. Madem öle devlt nedn yap işlet devrt şeklinde garanti yolcu sözü vererek bu işi mütahite veriyor? Neden devlet herkesin devleti kazanç bir grup mütahitin merakımdan soruyorum. Neys Belgesel yayınlansın belki izleriz
  • Simdi biz bu havalimanin sevmiyoruz, cunku muhalifiz, bu belgeselden sonra da sevmeyiz, dunyanin en iyi havalimani olmus olsada, bu böyle biline!!!
  • Kadri yine gergin demekki başaramadığı her işte reklama dönüyor ama tutmaz artık bu reklamlar..etik olan istifa etmesi
  • Yıllar sonra HBO tarafından bu havalimanının gerçek bir belgeseli yapılacak. İlk sahnesi şöyle olacak “ Yalanların bedeli nedir? Onları gerçeklerle karıştıracak değiliz. Gerçek tehlike şu ki yeterince yalan dinlersek, gerçeği anlayamayız. O zaman ne yapabiliriz? Gerçekleri bir kenara bırakıp kendimizi hikayelerle memnun etmekten başka ne kalır elimizde? Bu hikayelerde kahramanların kim olduğunun önemi olmaz”

Tüm fazları tamamlandığında, yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine ulaşarak 350’den fazla destinasyona uçuş ve 100’e yakın havayoluna ev sahipliği yapacak İstanbul Havalimanı için çekilen belgesel izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’yi sivil havacılıkta önemli bir noktaya getirmesi planlanan İstanbul Havalimanı’nın, inşaatından bugüne kadar olan süreci konu alan “Bir Zafer Anıtı: İstanbul Havalimanı” belgeseli, 31 Mayıs Pazar günü ilk defa İGA İstanbul Havalimanı Youtube hesabında ve televizyon kanallarında 20:00’de yayınlanacak.

Belgeselde 42 aylık zamana karşı heyecanlı bir yarışın, azmin ve cesaretin zaferinin işlendiği belirtildi.

İşte o belgeselin ön gösterimi:
 

İstanbul Havalimanı'nın belgeseli hazır

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Gercek mi? ~ 4 yıl önce
Dunyada 65 ulkeye seyahat ettim. Diyebilirim ki dunyanin en passenger unfriendly havaalani IGA'dir. ABD'den gelen ucaktan inip ic hatlara gecmek benim icin (67 yasindayim) 35-40 dakikalik bir yurumeyi gerektiriyor, Havaalanından cok oldukca pahali bir AVM'dir. O kadar pahali ki bunlarin Duty free shoplarından 72 Euro'ya satlan bir Rum'i Texas'da vergili olarak 49 dolara aliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ölen işçiler ~ 4 yıl önce
Ölen yüzlerce işçiyi ve çevre tahribatını da anlatacaklar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarih ~ 4 yıl önce
Türk havacılık tarihine leke olarak sürülen bu havalimanı hakiketen belgesele layik. Kaç ağaç kestik, kaç kişi öldü, doğayı nasıl katlettik gibi önemli konular var. Şimdi bu vizyonu dar arap meraklısı bademler kalkıp herşeye muhalifsiniz diyecekler. Çünkü hayatlarını para üstüne kurmuşlar. Böyle olayları görmeleri anlamaları mümkün değil. Keşke anlayabilselerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne bakımdan yani ? ~ 4 yıl önce
Ne bakımdan belgesel yani ? :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 4 yıl önce
Yorumları yayınlayalım lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 4 yıl önce
Merakla bekliyorum, çok çalıştım bu projede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 4 yıl önce
Projenin parasını ziraat halk vakıfbank veriyor. Madem öle devlt nedn yap işlet devrt şeklinde garanti yolcu sözü vererek bu işi mütahite veriyor? Neden devlet herkesin devleti kazanç bir grup mütahitin merakımdan soruyorum. Neys Belgesel yayınlansın belki izleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bos isler ~ 4 yıl önce
Simdi biz bu havalimanin sevmiyoruz, cunku muhalifiz, bu belgeselden sonra da sevmeyiz, dunyanin en iyi havalimani olmus olsada, bu böyle biline!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadri reklam da yine ~ 4 yıl önce
Kadri yine gergin demekki başaramadığı her işte reklama dönüyor ama tutmaz artık bu reklamlar..etik olan istifa etmesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chernobyl ~ 4 yıl önce
Yıllar sonra HBO tarafından bu havalimanının gerçek bir belgeseli yapılacak. İlk sahnesi şöyle olacak “ Yalanların bedeli nedir? Onları gerçeklerle karıştıracak değiliz. Gerçek tehlike şu ki yeterince yalan dinlersek, gerçeği anlayamayız. O zaman ne yapabiliriz? Gerçekleri bir kenara bırakıp kendimizi hikayelerle memnun etmekten başka ne kalır elimizde? Bu hikayelerde kahramanların kim olduğunun önemi olmaz”

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000