26 Ocak 2022, Çarşamba 11:06:33

İstanbul Havalimanı'ndan 680 uçuş yapılacak

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle operasyonların durduğu İstanbul Havalimanı'nda seferler yeniden yapılmaya başlandı. Planlanan sefer sayısı da belli oldu.
  • Bir Turk olarak, hayatimda bu kadar rezil rusva oldugumu bilmem. Singapore Airline oldugumuz icin once Turk havayollarinin ucaklarini temizlemisler yollarini acmislar. Resmen ayrimcilik var. Singapore havayolarina uvey evlat gibi davraniyorkar. Hayatimda boyle ayrimcilik gormedim. Resmen surunduk 2 gündür. Hava kosullarina hic hazirlikli degildi ne Istanbul ne havayolu!! Yasli coluk cocuk demeden rezil oldu herkes. Thy ucaklar havalaniyor yabanci havayollarindan 1 tane gondermediler. Eski thy hostesiyim boyle rezillik gormedim
  • Bizi alana getirmek icin servis saglanmiyor ustune birde nasil gelirseniz gelin deniliyor. Hic kimse evin oldugu yerden haberi yok tabi . Acmislar ana yollari heryer acik diyolar . Mahalleden evden cikamadiktan sonra anayolu acip napcaksin .

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle operasyonların durduğu İstanbul Havalimanı'nda seferler yeniden yapılmaya başlandı. Planlanan sefer sayısı da belli  oldu.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı açıklamada öğlenen kadar yaklaşık 130 sefer planlandığını duyurmuştu. 

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; bugünün sonuna kadar İstanbul Havalimanı'ndan toplam 680 sefer planlaması yapıldığı öğrenildi. Ayrıca saat 11:00 itibariyle 34 sol pisti sadece kalkışlara açıldı.

©AirportHaber.com



İstanbul Havalimanı'ndan 680 uçuş yapılacak

Yorumlar

duygu ~ 2 yıl önce
Bir Turk olarak, hayatimda bu kadar rezil rusva oldugumu bilmem. Singapore Airline oldugumuz icin once Turk havayollarinin ucaklarini temizlemisler yollarini acmislar. Resmen ayrimcilik var. Singapore havayolarina uvey evlat gibi davraniyorkar. Hayatimda boyle ayrimcilik gormedim. Resmen surunduk 2 gündür. Hava kosullarina hic hazirlikli degildi ne Istanbul ne havayolu!! Yasli coluk cocuk demeden rezil oldu herkes. Thy ucaklar havalaniyor yabanci havayollarindan 1 tane gondermediler. Eski thy hostesiyim boyle rezillik gormedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esaret mi ~ 2 yıl önce
Bizi alana getirmek icin servis saglanmiyor ustune birde nasil gelirseniz gelin deniliyor. Hic kimse evin oldugu yerden haberi yok tabi . Acmislar ana yollari heryer acik diyolar . Mahalleden evden cikamadiktan sonra anayolu acip napcaksin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 2 yıl önce
Bu sirketin calisanini gram dusundugu yok, hic caninizi yormayin.
XXX ~ 2 yıl önce
Her kış aynı mevzular arkadaş ya havalimanı ve çalışanlarının bir kabahati yok Istanbul artık yetmiyor bu kalabalığa düzensiz şehirleşmeye ve trafiğe.Bu 2016'da biz AHL'de çalışırkende bu replik böyleydi İstanbul Havalimanı içinde maalesef böyle.Her kış yaşanılacağını kabul edelim işe /uçusa nasıl gelirseniz gelin repliğini ✈✈✈

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000