03 Temmuz 2022, Pazar 09:33:24

İstanbul Havalimanı'ndaki yiyecek-içecek fiyatları gündem oldu

Bir sosyal medya kullanıcısının, havalimanının restoran bölümünde çektiği fotoğrafta yer alan ürünlerin fahiş fiyatları, Twitter'da tartışma konusu oldu.
  • Çok basit havalimanına gelmeden evde yemek yiyip çıkın yola
  • Havalimanı birçok konuda uluslararası bir alan. Almanyadan gelmiş birinin 2 euroya pizza yemesini istemem. Bu da ayrı bir bakış açısı
  • Abi yaparsın yaprak sarmasini,yanına gözleme,alırsın 2.5 lt sade gazoz açarsın çıkını restaurantin yanında afiyetle yersin okadar
  • Avrupa'da nerede 30 euroya sıradan bir pizza yersin ve hangi yabancı için fiyatlar normal? Onlar bile isyan ediyor ne konuşuyorsun sen?
  • Euro kazanıyorsan uygun ama tl ve onu da az kazanıyorsan uygun mu peki?
  • Oralara gidenler,yiyen,içenler,ev,araba alanlar toplumun kaçta kaçı onu niye yazmıyorsun? Avrupa'da nüfusa göre kişi başı et alım ve tüketiminin en az olduğu ülkeyiz. Burası Afganistan falan değil nüfusa oranla az da olsa zengini ve euro,dolar,pound,frank gibi çok değerli döviz kazanan milyonlarca gurbetçisi ayrıca kara paracı,havadan,pis işlerden para kazanan,aileden zengin,ayda 100 bin tl ve üstü kazanan yöneticiler,rantçılar vs de var !
  • Burda domino's pizzada 2 boy buyuk pizzayi yaninda buyuk sise soda 25 euroya aliyorum 5 kisi icin
  • Ülkede her şey pahalı bir tek insan ucuz. Çarşı,pazar fiyatlarını görünce havalimanındaki fiyatlara çok da şaşırmamak lazım ki enflasyon ve ona bağlı olarak fiyatlar her alanda daha da artacak herkes hazırlıklı olsun bilhassa da 20 yıldır akape'ye oy verenler !
  • Restoranin kirasini da yazin. Ona gore suclayin insanlari
  • THY ile uçmak farz oldu desenize :)) Yoksa bir bilet parası da yemeğe gidecekk !!

Bir sosyal medya kullanıcısının, havalimanının restoran bölümünde çektiği fotoğrafta yer alan ürünlerin fahiş fiyatları, Twitter'da tartışma konusu oldu.

Fotoğrafta yer alan büyük boy pizzanın 530 TL, sandviçin 110 TL olduğu görülürken, kutu kolanın 63 lira olması dikkat çekti.

Paylaşılan fotoğrafta yer alan ürünler ve fiyatları şöyle:

Büyük boy pizza: 530 TL
Orta boy pizza: 245 TL
Sandviç: 110 TL
Kutu Kola: 63 TL
Bira: 150 TL
Su: 31 TL







İstanbul Havalimanı'ndaki yiyecek-içecek fiyatları gündem oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

737 ~ 2 yıl önce
Çok basit havalimanına gelmeden evde yemek yiyip çıkın yola

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cumhur ~ 1 yıl önce
şakacı seni aktarma yolcuları ne yapacak? zaman zaman 12 saatin üstüne çıkıyor süreler
Fiyatlar ~ 2 yıl önce
Havalimanı birçok konuda uluslararası bir alan. Almanyadan gelmiş birinin 2 euroya pizza yemesini istemem. Bu da ayrı bir bakış açısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 2 yıl önce
Abi yaparsın yaprak sarmasini,yanına gözleme,alırsın 2.5 lt sade gazoz açarsın çıkını restaurantin yanında afiyetle yersin okadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp ~ 2 yıl önce
Avrupa'da nerede 30 euroya sıradan bir pizza yersin ve hangi yabancı için fiyatlar normal? Onlar bile isyan ediyor ne konuşuyorsun sen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum'a ~ 2 yıl önce
Euro kazanıyorsan uygun ama tl ve onu da az kazanıyorsan uygun mu peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yoruma yazan ~ 2 yıl önce
Avrupa avrupa bi bitmediniz gel yasa gor. Avrupada ayda €1800 kazaniyosun €1600u kira gaz elektrik saglik sigorta tel aboneye fln gidiyor birikebiliyorsan sans senden yana
Drago ~ 8 ay önce
Aşırı pahalı havaalanindaki yeme içme fiyatlari.Bizim için sıkıntı yok yılda 2 kez uçağa biniyorum.Otobuse bindik mola verdi 2 çay içtik 40 TL 2 çorba 200 TL yani havaalaninda fiyatların öyle olması normal market pahalı geliyorsa sorun var demekki
XXX yazana ~ 2 yıl önce
Oralara gidenler,yiyen,içenler,ev,araba alanlar toplumun kaçta kaçı onu niye yazmıyorsun? Avrupa'da nüfusa göre kişi başı et alım ve tüketiminin en az olduğu ülkeyiz. Burası Afganistan falan değil nüfusa oranla az da olsa zengini ve euro,dolar,pound,frank gibi çok değerli döviz kazanan milyonlarca gurbetçisi ayrıca kara paracı,havadan,pis işlerden para kazanan,aileden zengin,ayda 100 bin tl ve üstü kazanan yöneticiler,rantçılar vs de var !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grb ~ 2 yıl önce
Burda domino's pizzada 2 boy buyuk pizzayi yaninda buyuk sise soda 25 euroya aliyorum 5 kisi icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fiyatlar ~ 2 yıl önce
Ülkede her şey pahalı bir tek insan ucuz. Çarşı,pazar fiyatlarını görünce havalimanındaki fiyatlara çok da şaşırmamak lazım ki enflasyon ve ona bağlı olarak fiyatlar her alanda daha da artacak herkes hazırlıklı olsun bilhassa da 20 yıldır akape'ye oy verenler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kirasi neymis? ~ 2 yıl önce
Restoranin kirasini da yazin. Ona gore suclayin insanlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kirası ~ 2 yıl önce
Kiralarken farkında değil miydi? Nasıl bir cahilane bir savunmadır bu
İkram ~ 2 yıl önce
THY ile uçmak farz oldu desenize :)) Yoksa bir bilet parası da yemeğe gidecekk !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000