30 Aralık 2019, Pazartesi 19:49:51

İstanbul Havalimanı’ndaki uçuşları rüzgar vurdu!

İstanbul Havalimanı bugün dünyada en fazla rötarın yaşandığı havalimanlarından biri oldu. İki gündür etkili olan yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle hava trafiği de olumsuz etkilendi.
  • Son irtifada 43 knt ikazı aldım windshear ani gelişti allah korudu bizi bugün detay yazmayacam
  • Vurmaması dogaya karşı gelmek olur..
  • havalimanını yapıcaktın silivriye ne güzel yazın dönüşte köfte falan yerdik yazlıklarda...
  • Bu havalimanı tansu çiller hanım zamanında gündeme geldi olmaz raporu verildi dendi vaz geçildi tekrar niye yapıldı kışın buraya belli aylarda uçak inmez zorlarlarsa zaten facia olur allah korusun ben geçensene iki defa fransadan geldim ikisindede çorlu havalimanına.indik dört saat sonra kalktı yeni havalimanına indik gidin yağmurlu havada heryerde plastik kovalar tavan akıyor yok akmıyor diyen varmı yer karoları kırık çatlak gidin görün yeşilköy havalimanı bir ilave pistole kullanılırdı gayet güzel metro dahi vardı düşünüyorum da kime neyin sözleri verildi ve aynı dayatma kanal istanbul için yapılıyor neden arkadaş neden yine birilerine sözler verildi galiba iyi seneler halkıma
  • Bu ruzgarsadece Istanbul havalimindami esiyor yoksa ruzgar global bir metorolojik fenomenmi? Ruzgari bile politikaya baglayan cahiller oldukca turkiyenin vay haline.iq 60 altinda.
  • 4. Havalimanı için yer bakıyomuş reis :))))))))3. Havalimanı yanında leblebi gb kalacakmış,bunun birde "siyasi" boyutu olacakmış :))))))sükseside ayrı olacakmış ;))
  • Daha kar yağmadı,asıl maç kardan sonra başlayacak ;))
  • Havacılık ve İklim koşulları arasındaki ilişkiyi bilmeyen herkes burda...Boş boş konuşuyorlar...Adam yolda yürüyemiyor...Havacılık hakkında ahkam kesiyor...İşinize bakın...
  • Bunlar bu ülkenin düşmanı , bu hava limanı da , Kanal da üst akıl projesi .. Evet bunlar iyi götürdüler , iyi Arpalandılar ama, asıl hedefin daha başka olduğunu düşünüyorum. Vardır bunun da gizli bir anlaşması.. Bu ülkeyi her anlamda bitirmek için görevli olarak başa getirildiler...
  • Böylesine büyük bir meydanda Digital ATIS nasıl olur da bir haftadır gayrı faal olur. Hiç yakışmıyor bu kadar reklama yatırıma.

İstanbul Havalimanı bugün dünyada en fazla rötarın yaşandığı havalimanlarından biri oldu. İki gündür etkili olan yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle hava trafiği de olumsuz etkilendi.

İstanbul’da iki gündür etkili olan sağanak yağış ve şiddetli rüzgar, hava trafiğini olumsuz etkiliyor. İstanbul Havalimanı’na iniş yapamayan uçaklar Marmara Bölgesi üzerinde tur atmak zorunda kaldı. Tüm dünyadaki havalimanlarının verilerinin toplandığı Flightradar24’e göre İstanbul Havalimanı bugün dünyada en fazla rötarın yaşandığı ikinci havalimanı oldu.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; 40 knotın üzerinde bir şiddetle esen rüzgarın etkisiyle uçaklar ortalama 37 dakika gecikmeli iniş yaparken, kalkışlar da ortalama 47 dakika rötarlı gerçektirilebildi.

İstanbul Havalimanı’ndaki uçuşları rüzgar vurdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (114)

43 knt stall ~ 4 yıl önce
Son irtifada 43 knt ikazı aldım windshear ani gelişti allah korudu bizi bugün detay yazmayacam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 4 yıl önce
Vurmaması dogaya karşı gelmek olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bzbz ~ 4 yıl önce
havalimanını yapıcaktın silivriye ne güzel yazın dönüşte köfte falan yerdik yazlıklarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arnavut ~ 4 yıl önce
Bu havalimanı tansu çiller hanım zamanında gündeme geldi olmaz raporu verildi dendi vaz geçildi tekrar niye yapıldı kışın buraya belli aylarda uçak inmez zorlarlarsa zaten facia olur allah korusun ben geçensene iki defa fransadan geldim ikisindede çorlu havalimanına.indik dört saat sonra kalktı yeni havalimanına indik gidin yağmurlu havada heryerde plastik kovalar tavan akıyor yok akmıyor diyen varmı yer karoları kırık çatlak gidin görün yeşilköy havalimanı bir ilave pistole kullanılırdı gayet güzel metro dahi vardı düşünüyorum da kime neyin sözleri verildi ve aynı dayatma kanal istanbul için yapılıyor neden arkadaş neden yine birilerine sözler verildi galiba iyi seneler halkıma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
Bu ruzgarsadece Istanbul havalimindami esiyor yoksa ruzgar global bir metorolojik fenomenmi? Ruzgari bile politikaya baglayan cahiller oldukca turkiyenin vay haline.iq 60 altinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 ~ 4 yıl önce
4. Havalimanı için yer bakıyomuş reis :))))))))3. Havalimanı yanında leblebi gb kalacakmış,bunun birde "siyasi" boyutu olacakmış :))))))sükseside ayrı olacakmış ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 4 yıl önce
Daha kar yağmadı,asıl maç kardan sonra başlayacak ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çamur at izi kalsın ~ 4 yıl önce
Havacılık ve İklim koşulları arasındaki ilişkiyi bilmeyen herkes burda...Boş boş konuşuyorlar...Adam yolda yürüyemiyor...Havacılık hakkında ahkam kesiyor...İşinize bakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cost Control ~ 4 yıl önce
Bunlar bu ülkenin düşmanı , bu hava limanı da , Kanal da üst akıl projesi .. Evet bunlar iyi götürdüler , iyi Arpalandılar ama, asıl hedefin daha başka olduğunu düşünüyorum. Vardır bunun da gizli bir anlaşması.. Bu ülkeyi her anlamda bitirmek için görevli olarak başa getirildiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JACKY ~ 4 yıl önce
Yazik bu milletin parasina, emegine, vergilerine.Rant ugruna hepsini heba ettiler, dogru yazmissiniz...
Dost ~ 4 yıl önce
Allah herkeze senin gibi firaset versin kardeşim
Digital ATIS ~ 4 yıl önce
Böylesine büyük bir meydanda Digital ATIS nasıl olur da bir haftadır gayrı faal olur. Hiç yakışmıyor bu kadar reklama yatırıma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000