05 Mart 2021, Cuma 10:06:41

İstanbul Havalimanı'ndaki operasyonda 6 tutuklama

İrtikap ve tırnakçılık yoluyla nitelikli hırsızlıkla suçlanan 7 kişi, emniyetteki sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
  • Atatürk havalimanında gümrüğe takıkan içkileri imha etmesi gerekirken eksi katlardaki ofislerde tüketiyordu gümrük memurları hiç şaşırmadım bir de pasaportaki polis şeflerini takip etseler daha neler çıkacak...
  • Yaziklar olsun...
  • İyi olmuş da 3-5 ay yatar çıkarlar götürdükleri de yanlarına kar kalır. Hani ülkede rüşvet,yolsuzluk bitmişti ne oldu? Ki bunlar yakalananı. Adam gibi ağır ve caydırıcı cezalar konmaz ve denetlenmezse bu işler bitmez. Ayrıca alanda sigara satan büfelerden vatandaş kredi kartıyla karton sigara almak istediği zaman büfeci vatandaşa burada kira,elektrik vs masrafım çok o yüzden banka komisyonunu ben ödemem sen ödersin diyor ya fazla para çekiliyordu ya da başka şeyler de alması isteniyordu veya dövizini düşükten bozuyorlardı zamanı kısıtlı olan vatandaş da mecburen tamam diyordu kaç kere şikayet edildi ne oldu hiç. Bu rezilliğin adı ne peki ?
  • Devletin verdiği yetmiyor memur ne yapsın!
  • Eminim hiç bir yöneticinin haberi ya da payı yoktur. AKP liler alnı secdelidir, kul hakkı yemezler. Yoksa böyle değil mi ? Bu adamların akp li olmadığını kim iddia edebilir.
  • malesef kokuşmukluk içimize işlemiş artık..hırsız bizim hırsızımız dersen böyleee olur sonuçları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Havalimanı'ndaki Hazine ve Maliye Bakanlığı Gümrük Saymanlık Müdürlüğü'ne bağlı veznede çalışan 7 memur önceki gün gözaltına alındı.

Memurların yurt dışından gelen ve yurt dışına çıkacak olan yabancıların vize ihlal cezalarını ödemeleri sırasında dolar ve eurolarını düşük kurdan bozan ve yine el çabukluğuyla paralarının çaldıkları iddia edildi.

İrtikap ve tırnakçılık yoluyla nitelikli hırsızlıkla suçlanan 7 kişi, emniyetteki sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan 7 kişiden 6'sı tutuklanarak dün akşam cezaevine gönderildi. 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Havalimanı'ndaki operasyonda 6 tutuklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Tgs Cip ~ 3 yıl önce
Atatürk havalimanında gümrüğe takıkan içkileri imha etmesi gerekirken eksi katlardaki ofislerde tüketiyordu gümrük memurları hiç şaşırmadım bir de pasaportaki polis şeflerini takip etseler daha neler çıkacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Inanamiyorum ~ 3 yıl önce
Yaziklar olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heryer çürümüş ~ 3 yıl önce
İyi olmuş da 3-5 ay yatar çıkarlar götürdükleri de yanlarına kar kalır. Hani ülkede rüşvet,yolsuzluk bitmişti ne oldu? Ki bunlar yakalananı. Adam gibi ağır ve caydırıcı cezalar konmaz ve denetlenmezse bu işler bitmez. Ayrıca alanda sigara satan büfelerden vatandaş kredi kartıyla karton sigara almak istediği zaman büfeci vatandaşa burada kira,elektrik vs masrafım çok o yüzden banka komisyonunu ben ödemem sen ödersin diyor ya fazla para çekiliyordu ya da başka şeyler de alması isteniyordu veya dövizini düşükten bozuyorlardı zamanı kısıtlı olan vatandaş da mecburen tamam diyordu kaç kere şikayet edildi ne oldu hiç. Bu rezilliğin adı ne peki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 3 yıl önce
Devletin verdiği yetmiyor memur ne yapsın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akp cuntası ~ 3 yıl önce
Eminim hiç bir yöneticinin haberi ya da payı yoktur. AKP liler alnı secdelidir, kul hakkı yemezler. Yoksa böyle değil mi ? Bu adamların akp li olmadığını kim iddia edebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dirty 1 ~ 3 yıl önce
malesef kokuşmukluk içimize işlemiş artık..hırsız bizim hırsızımız dersen böyleee olur sonuçları

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000