12 Şubat 2019, Salı 12:18:13

İstanbul Havalimanı'nda yolcu sayısı 250 bine dayandı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'ndan taşıdığı yolcu sayısı 232 bin 818'e ulaştı.
  • Tüm dünyaya rezil olmussun farkinda degilsin. Yapilan elestiriyi anlayamayacak kadar yavan.. 29 Ekim 2018 den beri acilmasini bekliyoruz. 3 defa ertelendi. Bu da mi sana bu iste bir yanlislik var dedirtemiyor. Yandaslik böyle birseydir. Biz 29 Ekimden önce ne diyorsak simdi de aynisini diyoruz. Tam hazir olmadan acilamaz..mümkün degil dedik. Sizler Dünya kiskaniyor dediniz. Dünyanin en büyük ve metrosu olmayan bir havaalaninin bu sekilde olmasini icine sindiriyorsan haklisin. 250 Bin yolcuya sevinelim hatta Devlet töreni ile kutlayalim.
  • inşallah bu sene sonuna kadar 200 milyonu görecek
  • Cok fazla yolcumuz yanlislikla isl den bilet alip, bilet satiatan biletlerini degistieiyor. IGA da calisan personellerimiz cok az yolcu oldugunu soyluyor. Satilan bilet sayisimi? Ucan yolvu sayisimi? Darbeden sonrada aciklama yapilmisti, sn. Basbakanimiz ucak sayisinda rekorlar yapildigini idda etmisti ama ucaklarin hepsi bostu ve ucak basi en fazla 3 yolcu gidiyordu.. O yuzden haber yaparken net bilgi almak onemlidir.
  • İnşallah herşey daha iyi olucak, Bu mücadelenin bu savaşın galibi inananlar olucak, Ulaşımıda çözülür, yoluda yeterki inanın... olumsuz yorum yapanların Atatürkte çalışan yerinden yurdundan olmak istemeyen düzeni bozulmasın isteyen bikaç kendini bilmez olduğunu düşünüyorum, Silkelenin kendinize gelin okyanusta boğulmadık gölde mi boğulucaz... Bu iş YA OLACAK YA OLACAK geri dönüşü artık yokk..
  • SAYEMİZDE..
  • Geçen yıl sadece temmuz ayında Atatürk havalimanı 6,5milyon yolcuya hizmet vermiştir. Anadolu meydanı gibi şu an için.
  • Sayın Ekşi, taşınan yolcu sayısını ortalama doluluk oranı ile verseydi de bizde gerçekten bilgilenmiş olsaydık, keşke !
  • İyi güzel de, bilet alayım dedim, fakat ulaşım durumunu incelediğimde Beylikdüzü tarafına o saatlerde ulaşım olmadığını öğrendim. Ulaşım var gözüküyor ama belirli saat aralığında.Öncelikle bu soruna çözüm bulunmalı.
  • 200 milyon yolcu kapasiteli dünyanin en büyük ve modern Havaalanini yaptik naralari ile yola cikacaksiniz. Sonra 253 Bin yolcu ile ucan bir havalani mansetlerini vatandasa okutacaksiniz.. 80 milyonu salak yerine koymak böyle birsey olmali.
  • kapak oldu birilerine, birazdan olumsuz yorum yazarlar zaten, azzzzz sonra

Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'ndan taşıdığı yolcu sayısı 232 bin 818'e ulaştı.

İstanbul Havalimanı'nın 29 Ekim'deki açılışından 2 gün sonra buradan tarifeli seferlerine başlayan ve artırarak uçuşlarına devam eden THY, 232 bin yolcu sayısını geçti. 

İstanbul Havalimanı'ndan 19 noktaya uçan THY, bugüne kadar 1843 sefer gerçekleştirdi.

Söz konusu rakamları Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi Twitter'dan duyurdu:

 

İstanbul Havalimanı'nda yolcu sayısı 250 bine dayandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Abidin ~ 5 yıl önce
Tüm dünyaya rezil olmussun farkinda degilsin. Yapilan elestiriyi anlayamayacak kadar yavan.. 29 Ekim 2018 den beri acilmasini bekliyoruz. 3 defa ertelendi. Bu da mi sana bu iste bir yanlislik var dedirtemiyor. Yandaslik böyle birseydir. Biz 29 Ekimden önce ne diyorsak simdi de aynisini diyoruz. Tam hazir olmadan acilamaz..mümkün degil dedik. Sizler Dünya kiskaniyor dediniz. Dünyanin en büyük ve metrosu olmayan bir havaalaninin bu sekilde olmasini icine sindiriyorsan haklisin. 250 Bin yolcuya sevinelim hatta Devlet töreni ile kutlayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maşallah ~ 5 yıl önce
inşallah bu sene sonuna kadar 200 milyonu görecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ic hat personeli ~ 5 yıl önce
Cok fazla yolcumuz yanlislikla isl den bilet alip, bilet satiatan biletlerini degistieiyor. IGA da calisan personellerimiz cok az yolcu oldugunu soyluyor. Satilan bilet sayisimi? Ucan yolvu sayisimi? Darbeden sonrada aciklama yapilmisti, sn. Basbakanimiz ucak sayisinda rekorlar yapildigini idda etmisti ama ucaklarin hepsi bostu ve ucak basi en fazla 3 yolcu gidiyordu.. O yuzden haber yaparken net bilgi almak onemlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Santos ~ 5 yıl önce
İnşallah herşey daha iyi olucak, Bu mücadelenin bu savaşın galibi inananlar olucak, Ulaşımıda çözülür, yoluda yeterki inanın... olumsuz yorum yapanların Atatürkte çalışan yerinden yurdundan olmak istemeyen düzeni bozulmasın isteyen bikaç kendini bilmez olduğunu düşünüyorum, Silkelenin kendinize gelin okyanusta boğulmadık gölde mi boğulucaz... Bu iş YA OLACAK YA OLACAK geri dönüşü artık yokk..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 5 yıl önce
SAYEMİZDE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 5 yıl önce
Geçen yıl sadece temmuz ayında Atatürk havalimanı 6,5milyon yolcuya hizmet vermiştir. Anadolu meydanı gibi şu an için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 5 yıl önce
iyi de hocam adamlar zaten şu an operasyonları test etmek için uçuş yapıyorlar. bu anlamda yeterince yüksek değil mi?
Rakamlarla Dans... ~ 5 yıl önce
Sayın Ekşi, taşınan yolcu sayısını ortalama doluluk oranı ile verseydi de bizde gerçekten bilgilenmiş olsaydık, keşke !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sc ~ 5 yıl önce
İyi güzel de, bilet alayım dedim, fakat ulaşım durumunu incelediğimde Beylikdüzü tarafına o saatlerde ulaşım olmadığını öğrendim. Ulaşım var gözüküyor ama belirli saat aralığında.Öncelikle bu soruna çözüm bulunmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abidin ~ 5 yıl önce
200 milyon yolcu kapasiteli dünyanin en büyük ve modern Havaalanini yaptik naralari ile yola cikacaksiniz. Sonra 253 Bin yolcu ile ucan bir havalani mansetlerini vatandasa okutacaksiniz.. 80 milyonu salak yerine koymak böyle birsey olmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abidine ~ 5 yıl önce
Havalimanına tam geçiş sağlanmamışken çeyrek milyon yolcuyu küçümseyecek beyniniz var dar alandan çıkamayan. Dünyanın birçok noktasına yeni hatlar ve halihazırda uçulan hatlarında sefer sayıları arttırılıyor. Bu havalimanı avrupanın en iyisi olan şirketimiz THY yi şahlandıracak. Sizler anca muhalefet olursunuz gururlanacağınıza. Az ötede oynayında işimizi yapalım.
Gurv ~ 5 yıl önce
Geçiş yosaydınız kardeşim. Bu bir batak projedir. Ortaklar kaçacak yer arıyor. THYnin kucağında patlayacak.
kapak oldu bak kimlere ~ 5 yıl önce
kapak oldu birilerine, birazdan olumsuz yorum yazarlar zaten, azzzzz sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000