19 Mart 2019, Salı 11:32:50

İstanbul Havalimanı’nda Sultanahmet tarifesi

İstanbul Havalimanı’nda bugün lansmanı yapılan Premium paketlerdeki fiyat farklılığı kafaları karıştırdı. Aynı fiyat olması gereken aynı ürün TL ve Euro olarak fiyatlandırılınca ortaya 6 kat farklı fiyat çıktı.
  • Tamam dsha artik Turk yolcu almazlar
  • Anladık yorum yapanlar Türk vatandaşı değil
  • Ben Hollandada calisiyorum. Afkeri ucret 1500€ nerede 3000€ aliyorsalar bizde gidelim orada calisalim
  • Antalya da oteller yabancı turiste 1 hafta uçak dahil 1000 TL, Yerli turiste 1 gecesi 1000 TL. Where is the adalet canısı?
  • Kokpite de hizli ylasim olsun terminalde yurumek istemem parasi neyse veririz zaten bize yine zam gelir. Kabin ve digerleri dusunsun.
  • Hayatimda gordugum sacmaligin danisgasi. Neden tourist gelmiyor ulkeye. Neden gelsin duduklenmek icin mi. Yazik kafasi ve vicdani beraber calisan yok mu bu ulkede.
  • Boşa sallayan arkadaşlar, arasıra avrupaya gidin, müzeleri gezin anlarsınız sebebini. Turist her yerde farklı tarifedir. Önce bilgi sahibi olup sonra yorum yapmak gerekir.
  • Google Store üzerindeki aplikasyon aktive edilemiyor asp server hata veriyor. Mesaj ile gelen link tıklanabilir değil. Aplikasyon yoğun batarya tükettiğinden android tarafından zorla durdurma uygulanıyor. App olmamış. Sistem android 9. Cihaz p20 pro
  • AirportHaberde son yıllarda okuduğum en mizahi haber. Yorumları da okudukça Bugünkü gülme ihtiyacımı fazlasıyla overbook oldu:)
  • Avrupalı en düşük 3.000 EUR kazanıyor. Türkiye’de de 3.000 TL kazandığımızı farz edelim. Aslında cok adil. Herkesten gelirine oranla %2 alınıyor

İstanbul Havalimanı’nda bugün lansmanı yapılan Premium paketlerdeki fiyat farklılığı kafaları karıştırdı. Aynı fiyat olması gereken aynı ürün TL ve Euro olarak fiyatlandırılınca ortaya 6 kat farklı fiyat çıktı.

6 Nisan’dan itibaren faaliyetlerine başlayacak olan İstanbul Havalimanı’nda bugün Premium Pass adı altında ürünlerin tanıtım toplantısı yapıldı. Şu sıralarda İGA’da devam eden toplantıda Premium ürünler hakkında basına bilgi verildi ve ürün içerikleri tanıtıldı.

Ancak, mobil uygulama üzerinden yapılan satışta bir detay Airporthaber’in dikkatinden kaçmadı. Premium ürünler içerisinde yer alan Dış Hat CIP salon kullanımı bir kişi için KDV dahil 59 TL olarak fiyatlandırılırken aynı ürün bir başka satın alan kişi için 59 euro olarak fiyatlandırıldı.

Aynı şekilde yolcu karşılama hizmeti bir kullanıcı için 99 TL, bir başka kullanıcı için ise 99 euro olarak ücretlendirildi.

Terminal içerisinde uçağa hızlı ulaşabilmek için kullanılacak olan Buggy adlı aracın kullanım ücreti ise yine kişi başı 5 TL ve 5 Euro olarak ücretlere yansıtıldı.
Paket halinde sunulan Plus, Extra ve Premium paketler ise 299 TL, 399 TL ve 799 TL yerine yine Euro cinsinden 299 euro, 399 euro ve 799 euro olarak fiyatlandırıldı.

Bunun bir uygulama hatası olup olmadığı konusu henüz bilinmezken, akıllara Sultanahmet esnafının Türklere ve turistlere yönelik şu tarifesi geldi: Tuvalet 1 TL & Toilet 1 euro

©AirportHaber

 

İŞTE O TARİFELER:


















İstanbul Havalimanı’nda Sultanahmet tarifesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Ganimet ~ 5 yıl önce
Tamam dsha artik Turk yolcu almazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 5 yıl önce
Anladık yorum yapanlar Türk vatandaşı değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 5 yıl önce
Ben Hollandada calisiyorum. Afkeri ucret 1500€ nerede 3000€ aliyorsalar bizde gidelim orada calisalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatilci ~ 5 yıl önce
Antalya da oteller yabancı turiste 1 hafta uçak dahil 1000 TL, Yerli turiste 1 gecesi 1000 TL. Where is the adalet canısı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BurakAFAcadet ~ 5 yıl önce
Kokpite de hizli ylasim olsun terminalde yurumek istemem parasi neyse veririz zaten bize yine zam gelir. Kabin ve digerleri dusunsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
You ~ 5 yıl önce
Hayatimda gordugum sacmaligin danisgasi. Neden tourist gelmiyor ulkeye. Neden gelsin duduklenmek icin mi. Yazik kafasi ve vicdani beraber calisan yok mu bu ulkede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sükut altındır ~ 5 yıl önce
Boşa sallayan arkadaşlar, arasıra avrupaya gidin, müzeleri gezin anlarsınız sebebini. Turist her yerde farklı tarifedir. Önce bilgi sahibi olup sonra yorum yapmak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gulcin ~ 5 yıl önce
799TL ve 799Euro tarife ötesi olmuş sanki. Avrupa ve Amerika'da böyle bir örnek yok.
App ~ 5 yıl önce
Google Store üzerindeki aplikasyon aktive edilemiyor asp server hata veriyor. Mesaj ile gelen link tıklanabilir değil. Aplikasyon yoğun batarya tükettiğinden android tarafından zorla durdurma uygulanıyor. App olmamış. Sistem android 9. Cihaz p20 pro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trajikomik ~ 5 yıl önce
AirportHaberde son yıllarda okuduğum en mizahi haber. Yorumları da okudukça Bugünkü gülme ihtiyacımı fazlasıyla overbook oldu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desem:) ~ 5 yıl önce
Avrupalı en düşük 3.000 EUR kazanıyor. Türkiye’de de 3.000 TL kazandığımızı farz edelim. Aslında cok adil. Herkesten gelirine oranla %2 alınıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Ada ~ 5 yıl önce
Ne desem Kardeş... Avrupali gelir 3000 Euro yazmışsın o zamanlar çok geride kaldı... Ortalama 2000 e düştü orta sektörde.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000