30 Aralık 2019, Pazartesi 12:08:08

İstanbul Havalimanı'nda seferlere rüzgar engeli!

İstanbul'da özellikle kuzey kıyılarında etkisini artıran rüzgar nedeniyle uçaklar iniş yapmakta zorlanıyor.
  • Liman uygun degil. Ama en garip bir uçak iniyor 20 dk terminale gidiyor 20 dk piste gidiyor. İç hat uçtun 4 sefer IST geldin kaç uçagın var???? Arkadaş milli zarar degilde ne bu? Babanın çifligi mi bu birde şimdi insanların çanı tehlikede madem bukadar güzel limansa neden kendileri Atatürk limanını kulanıyorlar?
  • Noldu biloooooo acıdı mıııı???? )))))
  • Olağanüstü hava koşullarında uçuculara göstermiş olduğunuz soğukkanlı yaklaşımlarınızla bizleri emin ellerde hissettirdiğiniz için teşekkürler,iyiki varsınız
  • Hangi akıllı dört pisti de aynı istikamette yaptı ?
  • Önemli ben dedim yaptım.... Gerisi boş ....
  • Ya arkadaşlar bütün uçaklar rötar yapmış gibi konuşuyosunuz.arkadaşlsr ben uçak belgeseli izledim youtube da.yani her uçak modelinde olmaz bu o yüzden yeni uçak lazım.küçük uçaklar bu rüzgarlarda tabi perişan olur kem küm olurlar.ama büyük uçak öyle mi. Airbus A377 modellerinden almak lazım canavar gibiler.boeing 300 ler küçük kalıyor.
  • Bu hava alanı meteorogların raporlarında belırttıgı gıbı Kuzey Karadenız rüzgarlarına senenın ortalama 107 GUNU şiddetli fırtına alan bir yerıne yapılmış. Karadenızın fırtınası da .Dalgasıda Marmaraya benzemez. Bugun 30 Aralık 2019 Istanbul ruzgarlı gıt Silıvrı denız lımanı mendıregınde bir yuru. birde ŞİLE Denız lımanı mendıregınde sıkıysa bir yürü bakalım .O sebeble Hv Alanı oyle helıkopterden parmakla gösterilip buraya yapılsın la olmaz bu işler .öyle degılmı Sy. Bınalı bey.
  • Bu sefer akıllı ol, tekrar aynı hataya düşme. KANAL İSTANBUL’a HAYIR!!
  • Batacagınız günleride görücem işşşşşşalllllllllaaaaaahh..
  • Eyyy Arkadaş HAK diye bir kelime Günah diye bir kelime var sen kim oluyorsunda bunları basıp geçiyorsun???bir insanın burnu kanadıgı zaman vebalini kim ödüyeçek?? Yoksa ozamanda mı aldatıldık diyeçekler veya Fetö kelimesi arkadında saklanaçak!! Açın Atatürkü bitsin bu konu .

İstanbul'da iki gündür etkili olan yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle hava trafiği de olumsuz etkilendi.

Özellikle İstanbul Havalimanı'na inecek uçaklar hızı 45 knota kadar çıkan rüzgar nedeniyle iniş yapamazken  Marmara bölgesi üzerinde tur atmak zorunda kaldı. Bazı uçakların iniş yapmayı denediği ancak şiddeli rüzgar nedeniyle pas geçmek zorunda kaldıkları öğrenildi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yapacak uçaklarında yaklaşık (ortalama) yarım saatlik gecikmelerle havalanabildiği belirtildi.



 

İstanbul Havalimanı'nda seferlere rüzgar engeli!

Yorumlar Tüm Yorumlar (103)

İstanbul ~ 4 yıl önce
Liman uygun degil. Ama en garip bir uçak iniyor 20 dk terminale gidiyor 20 dk piste gidiyor. İç hat uçtun 4 sefer IST geldin kaç uçagın var???? Arkadaş milli zarar degilde ne bu? Babanın çifligi mi bu birde şimdi insanların çanı tehlikede madem bukadar güzel limansa neden kendileri Atatürk limanını kulanıyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ragnarrrr ~ 4 yıl önce
Noldu biloooooo acıdı mıııı???? )))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler App ve Twr ~ 4 yıl önce
Olağanüstü hava koşullarında uçuculara göstermiş olduğunuz soğukkanlı yaklaşımlarınızla bizleri emin ellerde hissettirdiğiniz için teşekkürler,iyiki varsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Huhujuu ~ 4 yıl önce
Hangi akıllı dört pisti de aynı istikamette yaptı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Viz ~ 4 yıl önce
Önemli ben dedim yaptım.... Gerisi boş ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşin uzmanı ~ 4 yıl önce
Ya arkadaşlar bütün uçaklar rötar yapmış gibi konuşuyosunuz.arkadaşlsr ben uçak belgeseli izledim youtube da.yani her uçak modelinde olmaz bu o yüzden yeni uçak lazım.küçük uçaklar bu rüzgarlarda tabi perişan olur kem küm olurlar.ama büyük uçak öyle mi. Airbus A377 modellerinden almak lazım canavar gibiler.boeing 300 ler küçük kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 4 yıl önce
Bu hava alanı meteorogların raporlarında belırttıgı gıbı Kuzey Karadenız rüzgarlarına senenın ortalama 107 GUNU şiddetli fırtına alan bir yerıne yapılmış. Karadenızın fırtınası da .Dalgasıda Marmaraya benzemez. Bugun 30 Aralık 2019 Istanbul ruzgarlı gıt Silıvrı denız lımanı mendıregınde bir yuru. birde ŞİLE Denız lımanı mendıregınde sıkıysa bir yürü bakalım .O sebeble Hv Alanı oyle helıkopterden parmakla gösterilip buraya yapılsın la olmaz bu işler .öyle degılmı Sy. Bınalı bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyy milletim ~ 4 yıl önce
Bu sefer akıllı ol, tekrar aynı hataya düşme. KANAL İSTANBUL’a HAYIR!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilal ~ 4 yıl önce
ilerlememizi istemeyen bir fetöcü daha.. cok yazik canim ülkem, kanal istanbul kurtuluşumuzdur..
Ragnarrrr ~ 4 yıl önce
Batacagınız günleride görücem işşşşşşalllllllllaaaaaahh..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 4 yıl önce
Seni gidi batasıca
... ~ 4 yıl önce
Hiçkimse memnun değil bu ucube yere taşınmaktan, hiç kimse buraya gelirken çok da severek gelmiyor ve yarın geri dönüyoruz deseler herkes mutluluktan havaya uçar ama ragnar mısın nesin o kadar da değil.. kabul edilebilir bir yorum değil..
Hangarrrr ~ 4 yıl önce
Ulaaa Sen Önce İnşaAllah yazmayı öğren. Gördüğün senin olsun.
HAK ~ 4 yıl önce
Eyyy Arkadaş HAK diye bir kelime Günah diye bir kelime var sen kim oluyorsunda bunları basıp geçiyorsun???bir insanın burnu kanadıgı zaman vebalini kim ödüyeçek?? Yoksa ozamanda mı aldatıldık diyeçekler veya Fetö kelimesi arkadında saklanaçak!! Açın Atatürkü bitsin bu konu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000