07 Kasım 2019, Perşembe 16:48:45

İstanbul Havalimanı'nda sahipsiz bagaj paniği

İstanbul Havalimanı'nda unutulan bir bagaj paniğe neden oldu.
  • Geçen gün bkk airport a gittim. Metro katına indim. Toplu taşıma ile ilgili tüm sorularınızı cevaplayan iki tane personel vardı. Bize de koysalar keşke öyle bir iki tane eleman. Havaist için. Şuraya bin şuraya git. Falan diye.
  • Şu havaist belasından kurtulsak keşke. Sabiha da yıllardır metro yok. Ama hiç İstanbul havalimani gibi mağduriyet yaşayan yüzlerce lira taksi parası vermek zorunda kalan olmadı. Artık bırakın bu işi iett ye. Adamlar yarım saat bekle, ayakta git ya da taksiye bin diyor. Ne güzel. İhale şartlarına göre çalışmıyorlar. Seferler, sefer sıklığı, güzergahlar hiç biri ihale şartlarına göre değil. Bu şartlarla calisilacaksaydi belki daha yüksek fiyat veren firmalar olacaktı ihalede.
  • X raylar ne işe yarıyor o kadar kamera var. sardırın geriye x raydan geçtiyse biri unutmuştur. Saçma sapan işler.

İstanbul Havalimanı'nda unutulan bir bagaj paniğe neden oldu.

İstanbul Havalimanı'nda terminal binasının alt katında bulunan toplu ulaşım araçlarının duraklarında şüpheli bir bagaj bulundu. İETT'ye ait İstanbul Kart dolum makinalarının arasında unutulan valizle ilgili emniyete bilgi verilirken, vatandaşlar alandan uzaklaştırıldı.

Sahipsiz bagaja mühadale için bomba imha ekibinin geleceği belirtildi.



İstanbul Havalimanı'nda sahipsiz bagaj paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Bkk airport ~ 4 yıl önce
Geçen gün bkk airport a gittim. Metro katına indim. Toplu taşıma ile ilgili tüm sorularınızı cevaplayan iki tane personel vardı. Bize de koysalar keşke öyle bir iki tane eleman. Havaist için. Şuraya bin şuraya git. Falan diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 4 yıl önce
belli ki gitmemissin hic istanbul havalimanına. hem terminal icerisinde hemde ulasım katında 'ask me' personelleri var. ayrıca ulasım katında heryer havaist personeli zaten. isiniz gucunuz klavye basında herseyi kotulemek
Askme ~ 4 yıl önce
Ask me personelleri kaldırıldı haberiniz yok sanırım.
Havaist ~ 4 yıl önce
Şu havaist belasından kurtulsak keşke. Sabiha da yıllardır metro yok. Ama hiç İstanbul havalimani gibi mağduriyet yaşayan yüzlerce lira taksi parası vermek zorunda kalan olmadı. Artık bırakın bu işi iett ye. Adamlar yarım saat bekle, ayakta git ya da taksiye bin diyor. Ne güzel. İhale şartlarına göre çalışmıyorlar. Seferler, sefer sıklığı, güzergahlar hiç biri ihale şartlarına göre değil. Bu şartlarla calisilacaksaydi belki daha yüksek fiyat veren firmalar olacaktı ihalede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma sapan işler ~ 4 yıl önce
X raylar ne işe yarıyor o kadar kamera var. sardırın geriye x raydan geçtiyse biri unutmuştur. Saçma sapan işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000