13 Nisan 2019, Cumartesi 12:25:50

İstanbul Havalimanı'nda paralel inişler yeniden başladı

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı’na geçiş sonrasında hayata geçirilen iki uçağın aynı anda yan yana pistlere indirilmesi uygulamasına yaşanan sorun nedeniyle ara verilmek zorunda kalınmıştı. Giderilen sorunla birlikte paralel iniş-kalkışlar yeniden başladı.
  • uçaklar boş
  • Her Video da Rüzgar Sesi , O Rüzgar oradan eksik olmayacak Emniyetli Uçuşlar
  • Değişmeyen tek şey değişimdir. Türkiye artık 1960 ların Türkiyesi değil. Değişime ve çağa seyirci kalırsanız yolda kalırsınız. Sonrada bu avrupa ne kadar ilerlemiş diye seyredip durursunuz. Bu duruma düşmemek için yeni havalimanı son derece gerekli ve cesurca yapılmış bir yatırımdır. Daha şimdiden alınan yolcu-uçak rakamları bile ne kadar büyük bir potansiyeli olduğunu doğruluyor. Bu harika yatırımı eleştirenler asla Türkiye'nin iyiliğini isteyen kimseler değildirler.
  • HER YER PARALEL OLMUŞ
  • Bunlar leyla, birbirlerini seyreder inişte, mazallah sonu iyi olmaz. Hemen durdurulmalı.
  • Geçen olumsuz yazan gerzekler neredeler
  • Gene durdururlar, Turkiye’de beceremezler bu isi.
  • güzel haberleri birden yazmayın alıştıra alıştıra verin. muhalif cancişlerin yüreğine inecek şimdi.
  • Bırakın paraleli ne olacak halimiz.Lütfen bi havalimanı yaparken ahldeki kapasite yeterlimi yeni havalimanına aynı kadrola gidebilmek kolaymı oturan sistemi bozmak bu kadar basit olabilirdi bravo. Herkese! Ülke olarak üzerimize baskı ve köleleştirilme sistemi %100 başarılı oluyor. Ve buna gözyummama gerekirken hoşnut olabilenler var.. Ne yazık ki güzel ülkemizin ne çok borcu vardır ki öde öde bitmiyor. Dün bedelliden fon çıkarmaya çalışıp borç ödeme derdine düşenleer bugün garibanın kıdem tazminatına göz dikmiş bulunmakta yazık diyorum donumuza kadar alacaklar... Ver mehteri

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı’na geçiş sonrasında hayata geçirilen iki uçağın aynı anda yan yana pistlere indirilmesi uygulamasına yaşanan sorun nedeniyle ara verilmek zorunda kalınmıştı. Giderilen sorunla birlikte paralel iniş-kalkışlar yeniden başladı.

Dünyada sayılı havalimanında bulunan paralel inişlerin, kapasitenin maksimum kullanılmasında büyük etkisi olduğu bilinirken bir süredir paralel inişler durdurulmuştu. AirportHaber’in tarafından edinilen bilgiye göre, İstanbul Havalimanı hava radar sistemlerindeki salınımdan ötürü uçaklar olduğundan farklı konumda görünüyor ve bu da emniyetsiz bir durum ortaya çıkarıyordu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından radardaki salınımın giderildi ve sorunun çözülmesinden sonra paralel inişlerin tekrar başladı.

İşte o anlar:







©AirportHaber.com

İstanbul Havalimanı'nda paralel inişler yeniden başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

millet aç... ~ 5 yıl önce
uçaklar boş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sözcü kafası ~ 5 yıl önce
bence senin kafa boş
FO ~ 5 yıl önce
Her Video da Rüzgar Sesi , O Rüzgar oradan eksik olmayacak Emniyetli Uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cesur olmak ~ 5 yıl önce
Değişmeyen tek şey değişimdir. Türkiye artık 1960 ların Türkiyesi değil. Değişime ve çağa seyirci kalırsanız yolda kalırsınız. Sonrada bu avrupa ne kadar ilerlemiş diye seyredip durursunuz. Bu duruma düşmemek için yeni havalimanı son derece gerekli ve cesurca yapılmış bir yatırımdır. Daha şimdiden alınan yolcu-uçak rakamları bile ne kadar büyük bir potansiyeli olduğunu doğruluyor. Bu harika yatırımı eleştirenler asla Türkiye'nin iyiliğini isteyen kimseler değildirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLİR KİŞİ ~ 5 yıl önce
HER YER PARALEL OLMUŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyir ~ 5 yıl önce
Bunlar leyla, birbirlerini seyreder inişte, mazallah sonu iyi olmaz. Hemen durdurulmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyir’e ~ 5 yıl önce
Tüm havacılık emniyet yönetmeligini tek cümlede bitirdin ya bi harikasın dostum , Allahtan dış basın bu yorumu görmüyor .
Pampa ~ 5 yıl önce
Sen pilotların senin kafanda olduğunu mu düşünüyorsun
Palavra ~ 5 yıl önce
Geçen olumsuz yazan gerzekler neredeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Simdilik ~ 5 yıl önce
Gene durdururlar, Turkiye’de beceremezler bu isi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 5 yıl önce
Senin gibi çapı düşükler elbette beceremez. Bu işler senin gibi cahillerin anlayacağı işler değil.
Çap ~ 5 yıl önce
Seninki çok mu geniş?
Sade vatandaş ~ 5 yıl önce
Bu havalimanı ile ilgili eleştiriye tahammül edemeyen bir sürü gözü kapalı var. Bilip bilmeden konuşur ona buna sataşırlar. Bilimsel hiç bir görüşü dinlemezler. Oysa ülkenin en büyük kentinin 3 havalimanı olsun hepsiyle gurur duyalım adabıyla işletilsin, memlekete gelir getirsin zarar etmesin kim istemez? Ama böyle mi oluyor? Hayır. Bu limanın kar etmesinin en azından gelecek 15 sene için mümkün görülmediği hesaplanmış durumda. Tek kar eden işletmeci iga olacak o da yolcu garantisine sırtını dayayabildiğinden. Peki vatandaş sırtını neye dayayıp ödeyecek? Diğer yandan yerle ilgili, zeminle ilgili, kuşların göç yollarıyla ilgili çok sayıda bilimsel rapor var hiç biri kamuoyu ile paylaşılmadı bilen biliyor. Leylekler göçe başladıklarında sakatlık çıkmasın diye oturup dua etmekten başka çaremiz yok. Gösteriş yapalım derken ülkenin zararına olabilecek işlere girişmemek gerektiği görüşüne kim karşı çıkabilir? Bunları objektif olarak konuşunca hemen saldırı başlıyor işin ucu hemen biryerlere bağlanıyor, bu ülke böyle hiç bir yere gitmiyor işte.
birden yazmayın ~ 5 yıl önce
güzel haberleri birden yazmayın alıştıra alıştıra verin. muhalif cancişlerin yüreğine inecek şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he he ~ 5 yıl önce
güzel mi ?adamlar taahhüt nameye uygun yapmıyor üstüne ekstra masraf çıkarıyolar olması gerekeni yapınca da güzel haber çatlayın mı oluyor?bu ak koyun kafası bir başka dostum gel bi hgslere git gel dünya para ver üstüne 40 dk taxi yap görürüz
Abi paraleli velan fiktiret de.... Tgsli li li li ~ 5 yıl önce
Bırakın paraleli ne olacak halimiz.Lütfen bi havalimanı yaparken ahldeki kapasite yeterlimi yeni havalimanına aynı kadrola gidebilmek kolaymı oturan sistemi bozmak bu kadar basit olabilirdi bravo. Herkese! Ülke olarak üzerimize baskı ve köleleştirilme sistemi %100 başarılı oluyor. Ve buna gözyummama gerekirken hoşnut olabilenler var.. Ne yazık ki güzel ülkemizin ne çok borcu vardır ki öde öde bitmiyor. Dün bedelliden fon çıkarmaya çalışıp borç ödeme derdine düşenleer bugün garibanın kıdem tazminatına göz dikmiş bulunmakta yazık diyorum donumuza kadar alacaklar... Ver mehteri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
Zam yapılcak mı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000