29 Haziran 2020, Pazartesi 16:49:27

İstanbul Havalimanı'nda otopark indirimi

Temmuz ayında İstanbul Havalimanı’nda otopark ücretleri yüzde 50 indirimli olacak.
  • Siz daha neler indireceksiniz neler. Bu kadar hak yiyen bir güruhun iflah olma ihtimali yoktur ..inşaatı yoktan var edenlerin o muhteşem ekibin elleri yakanızdan düşmicek mahşerde bile!
  • Otoparka indirim fakat içerde bir sosisli kola hala 95 lira. Yersen ;))
  • IGA ne iş para mı bittti:)
  • Çok büyük bir lütuf...
  • Yani artık bedava degil ...))
  • sanki yolcu var emenike
  • Birde dalaman ılaveten yda---- celebı yapsa ne guzel olacak ama nerde pandemı bıter bıtmez hemen dikildi adamlar kapıya
  • İga şaka yapıyor.en güzel şakası aracımı bulda başka araç cıkması,daha güzeli kaç katı yürüyerek bulmak ve çıkışta o süreyide sizden tahsil etmek..
  • Sisteminiz bozukmuş İki kere para çekiyorsunuz,geri paranın gelmesi 2 ay,karisiyerler zaten igadan şikayetçi,indirim değil bedava olsa da havaistle gelmek mantıklı..yönetim sıfır...tav bundan ucuzdu ve hizmet vardı..otopark wc lerine pislikten girilmiyor..az ilgilenmek çok mu zor.bir araçtan alınan parayla teknoloji otoparkı açılır..
  • Otoparkta olan Sıkıntılar indirimle kapanmaz..bariyeri çalışmaz arabayı çekersin asit akar üstüne,derdini anlatmaya muhatap bulamazsın personeli zaten ne tele bakıyor nede bilgisi var müdür çağır dersin müdür ortada yok derler..valeye zaten tövbe ettik 25 dk da araba teslimi..indirim istemiyoruz aldıgınız fahiş fiyatın hakkını verseniz yeterdi...

Temmuz ayında İstanbul Havalimanı’nda otopark ücretleri yüzde 50 indirimli olacak. İstanbul Havalimanı’nda bulunan otoparklardaki indirimi İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, sosyal medya hesabından duyurdu.

İGA'nın resmi Twitter hesabından havalimanı otoparklarındaki ücretlere yönelik yapılan açıklamada, "İstanbul Havalimanı’nda tüm misafirlerimize otopark hizmetimiz Temmuz ayında yüzde 50 indirimli" ifadelerine yer verildi.

İstanbul Havalimanı'nda otopark indirimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Yetimler ~ 4 yıl önce
Siz daha neler indireceksiniz neler. Bu kadar hak yiyen bir güruhun iflah olma ihtimali yoktur ..inşaatı yoktan var edenlerin o muhteşem ekibin elleri yakanızdan düşmicek mahşerde bile!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Candidate ~ 4 yıl önce
Otoparka indirim fakat içerde bir sosisli kola hala 95 lira. Yersen ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 4 yıl önce
IGA ne iş para mı bittti:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Henry ~ 4 yıl önce
Çok büyük bir lütuf...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum )) ~ 4 yıl önce
Yani artık bedava degil ...))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 4 yıl önce
sanki yolcu var emenike

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelturrr ~ 4 yıl önce
Birde dalaman ılaveten yda---- celebı yapsa ne guzel olacak ama nerde pandemı bıter bıtmez hemen dikildi adamlar kapıya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 4 yıl önce
İga şaka yapıyor.en güzel şakası aracımı bulda başka araç cıkması,daha güzeli kaç katı yürüyerek bulmak ve çıkışta o süreyide sizden tahsil etmek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İgaya Cevap ~ 4 yıl önce
birde valeye verseydin bak aracı 30 dk dan önce alıyormuydun.buranın yönetimi gerçekten bitik her yerde şikayet,gelmeyenler muhalifliğe değil artık buranın bakkal tarzı yönetilmesine gelmiyor..
Otopark ~ 4 yıl önce
Şelalesi eksik olmayan,tavana asit yağan,tuvaletlerine girilmeyen otoparka yüzde 50 indirim için teşekkürler,kesin artık masraf azalsın diye inşaat kirligi hala üstünde duran asansörleride durdurmazlar..iğrenerek biniliyor buranın müdürleri ya alışık yada bizim bilmedigimiz kullandıkları yol var..
Vale ~ 4 yıl önce
Birde valeye verseniz 30 dk da araba teslim şakası var..
İndirim mi? ~ 4 yıl önce
Sisteminiz bozukmuş İki kere para çekiyorsunuz,geri paranın gelmesi 2 ay,karisiyerler zaten igadan şikayetçi,indirim değil bedava olsa da havaistle gelmek mantıklı..yönetim sıfır...tav bundan ucuzdu ve hizmet vardı..otopark wc lerine pislikten girilmiyor..az ilgilenmek çok mu zor.bir araçtan alınan parayla teknoloji otoparkı açılır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağa eğleniYor ~ 4 yıl önce
Otoparkta olan Sıkıntılar indirimle kapanmaz..bariyeri çalışmaz arabayı çekersin asit akar üstüne,derdini anlatmaya muhatap bulamazsın personeli zaten ne tele bakıyor nede bilgisi var müdür çağır dersin müdür ortada yok derler..valeye zaten tövbe ettik 25 dk da araba teslimi..indirim istemiyoruz aldıgınız fahiş fiyatın hakkını verseniz yeterdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000