11 Mayıs 2019, Cumartesi 23:13:50

İstanbul Havalimanı'nda 'körük' kazası

İstanbul Havalimanı'nda yolcu köprüsü (körük) Turkish Do&Co catering aracına çarptı.
  • Sabiha Gökçen de haklı olduğu halde DO&CO aracına %100 kusur verildiğini, ehliyetinin alındığını ve 200 Euro ceza yazıldığını biliyor musunuz ? Tabi ki bilmiyorsunuz, boş yorum yapıyorsunuz... DO&CO personelinin arkasında durup bu cezaya itiraz etmiştir.
  • Do&co da sendikamı varmış?Ve sende bu eğitimsizlikle sendikalısın yani? İyiymiş torpil nerden?
  • Bu zamana kadar hiç bir personel uçağa yetişti diye madalya almadı. Ama bir çok arkadaşımız uçağa yetişmek isterken kaza yaptı. Bunun neticesinde ya işinden oldu yada hasarı cebinden karşılamak zorunda kaldı. İGA ceza kesmek için peşinizden koşmuyor. İGA bu tür kazalarının baş nedeni olan dikkatsizlik ve hızlı sürüşlere engel olmak için apronda rutin kontrollerini icra ediyor.
  • IGA'nın körüklerini Çelebi işletiyor diye haber okumuştum sanki.. Keser şimdi Çelebiye güzel bir ceza!!IGA neden yoksa bu işi başkasına versin, riski kendinden atıyor!!
  • Sanırım havalimanı lanetlenmiş heryerde kaza oluyor
  • O docco aracının orada ne işi var her zamanki tantana köprü park sahasında dolaşırsan biri gelir arkadan vurur
  • Şu havalimanında çalışan herkes sendikalı diyen do&co rumuzlu arkadaş nerede bu sendikalı olanlar söylermisin?Sadece THY çalışanları sendikalı gerisi Harranlı bilmiyorsan ögren...Sendikamı kaldı memleketde.
  • İnsan karşısındakini kendi gibi görür derler yaptığın yorumla nasıl bir şey olduğunu belli etmişsin
  • Bu Havalimanın’da Allah bütün çalışanların yar yardımcısı olsun. Bizler uçaklara yetişmek için hizmet verirken İGA ceza kesmek için kıçımızdan ayrılmaz hepsi ayrı bir stress kimse isteyerek kaza ve zarar vermez, bazı şeylerin değişmesi gerek Burası Atatürk değil ama bazı kuralları çok mantıksız buluyorum örneğin; bütün hizmetlerin uçağın sağından verilmesi gibi. Kazaya davet çok burda.
  • Bu kaçıncı kaza...

İstanbul Havalimanı'nda yolcu köprüsü (körük) Turkish Do&Co catering aracına çarptı.

F7R isimli körük, Türk Hava Yolları'nın (THY) uçak içi ikram şirketi Turkish Do&Co'ya ait kamyona çarptı. Yaşanan olay nedeniyle F7R körüğü arızalandı. 

Mecbur kalınmadıkça F7 park pozisyonuna uçak alınmaması talimatı verilirken, mecburiyet durumunda ise uçağa merdiven ile hizmet verilmesi gerektiği bildirildi. 

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre; Turkish Do&Co’ya ait aracın körüklerin manevra alanı olan araçların girmesi yasak tarakı bölgeye girdiği öğrenildi. Körük operatörünün görüş alanı dışında kalması nedeniyle araca çarptığı öğrenilirken, THY Do&Co araç sürücüsü ve körük operatörünün alkol muayenesine alındığı, körük operatörüne ise ehliyetinin geri verildiği belirtildi.

İstanbul Havalimanı'nda 'körük' kazası

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

DOCO ~ 5 yıl önce
Sabiha Gökçen de haklı olduğu halde DO&CO aracına %100 kusur verildiğini, ehliyetinin alındığını ve 200 Euro ceza yazıldığını biliyor musunuz ? Tabi ki bilmiyorsunuz, boş yorum yapıyorsunuz... DO&CO personelinin arkasında durup bu cezaya itiraz etmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Murat ~ 5 yıl önce
Do&co da sendikamı varmış?Ve sende bu eğitimsizlikle sendikalısın yani? İyiymiş torpil nerden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IGA-OPS ~ 5 yıl önce
Bu zamana kadar hiç bir personel uçağa yetişti diye madalya almadı. Ama bir çok arkadaşımız uçağa yetişmek isterken kaza yaptı. Bunun neticesinde ya işinden oldu yada hasarı cebinden karşılamak zorunda kaldı. İGA ceza kesmek için peşinizden koşmuyor. İGA bu tür kazalarının baş nedeni olan dikkatsizlik ve hızlı sürüşlere engel olmak için apronda rutin kontrollerini icra ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışmasanızda olur ~ 5 yıl önce
Boşuna işe gelip zahmet etmeyin. İşiniz gücünüz çalışmaya gelen insanlara zorluk çıkarıp artistlik yapmak.işe giriş yaptığımız kapılardan başlıyorsun can sıkmaya!!!
keser tabiki ~ 5 yıl önce
IGA'nın körüklerini Çelebi işletiyor diye haber okumuştum sanki.. Keser şimdi Çelebiye güzel bir ceza!!IGA neden yoksa bu işi başkasına versin, riski kendinden atıyor!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lanet ~ 5 yıl önce
Sanırım havalimanı lanetlenmiş heryerde kaza oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köprü ~ 5 yıl önce
O docco aracının orada ne işi var her zamanki tantana köprü park sahasında dolaşırsan biri gelir arkadan vurur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 5 yıl önce
Nasıl olsa do-co ya ceza yazılmıyor Onun için çok rahatlar Sabiha Gökçen de bile geçiş üstünlüğü var Bu cezayı da başkasına yikarlar
Do co ~ 5 yıl önce
Boş yorum yapma ...körük cizgisinde insan bayılsaydı o körükçüyü dikkatsizliği yüzünden insanı ezseydi..o insanı niye bayıldınmı diyeceksin...HATA KÖRÜKÇÜDE
Sendika yok ~ 5 yıl önce
Şu havalimanında çalışan herkes sendikalı diyen do&co rumuzlu arkadaş nerede bu sendikalı olanlar söylermisin?Sadece THY çalışanları sendikalı gerisi Harranlı bilmiyorsan ögren...Sendikamı kaldı memleketde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 5 yıl önce
Do&co personeliyim ve sendikalıyım. Sen bilmiyorsan ögeren eger taşören bir firma aracılığıyla calışıyorosan hava yollarına baglı bir şirkette sendika olmaz ama kadroluysan sendikasız kadrolu olmazsın.
Mehmet Akif ~ 5 yıl önce
İnsan karşısındakini kendi gibi görür derler yaptığın yorumla nasıl bir şey olduğunu belli etmişsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çöpcüler ~ 5 yıl önce
Bu Havalimanın’da Allah bütün çalışanların yar yardımcısı olsun. Bizler uçaklara yetişmek için hizmet verirken İGA ceza kesmek için kıçımızdan ayrılmaz hepsi ayrı bir stress kimse isteyerek kaza ve zarar vermez, bazı şeylerin değişmesi gerek Burası Atatürk değil ama bazı kuralları çok mantıksız buluyorum örneğin; bütün hizmetlerin uçağın sağından verilmesi gibi. Kazaya davet çok burda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
Bu kaçıncı kaza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Knn ~ 5 yıl önce
Saydın mı söyle kaçıncı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000