25 Ocak 2022, Salı 14:21:31

İstanbul Havalimanı'nda Gergin Anlar

İstanbul Havalimanı'nda kar nedeniyle uçuş operasyonları durdurulmuştu. Havalimanında mahsur kalan yabancı yolcular terminal içerisinde ihtiyaçların karşılanması için slogan atmaya başladı.
  • 2 toma bitirir işi
  • Hep dış güçlerin oyunu bu,aslında kar yağmadı,havalimanı yanlış yere yapılmadı,milyonlarca dolar verilen otoyol açık,peşkeş çekilen metro ihalesi zamanında bitirildi,İGA yönetimi pist ve apron temizliğini yaptı. Bu olanlar dış güçlerin ve muhalefetin oyunu,bizi kıskandıkları için bunlar yaşanıyor.hatta uçaklar kalkıyor ama yolcu uçağa binmeyip böyle göstermelik hareketler yapıyor.büyük Türkiye’yi kimse böyle gösteremez… allaha şükür görevimizin başındayız, according to the blabla ahet etc..
  • Adamlar haklı THY kimseyi mağdur etmeye hakkı yoktur
  • Sosyal medyada gordum, sesli bagirmalar gereksiz ve cocuksu davranislar. insallah en kisa zamanda vatana donerler.
  • Ucaklarin inis takimlarina takilar goc afrikalilar, derhal sinirdisi edilsinler
  • Bence her müdür evine en az iki kişiyi alıp misafir etsin. Ne kaaa güzel 23 Nisan gibi şenlenir mudurlerimizin evcağızları...
  • Metrosu olmayan,ulaşımı sorunlu bir yere tribüne oynamak için dünyanın en büyük havalimanını yaptık diye kasılanlar ve yağcıları ile krizi uzaktan çözmeyi seven ilker gitsin ilgilensinler bi zahmet.
  • Ekmek su değil , otel ihtiyaç.... Tahterevan var isterseniz... biz hep ona bineriz mesela...
  • İBB'ye dünden beri laf edenler bu rezaleti görmüyor tabi.Bakan varank bu haberi de izah et herşeyi çok biliyorsun ya :
  • NEOLDU THY ŞEFLERİ VE MÜDÜRÜLERİ AHKAM KESİYORDU ÖZELLİKLE ANKARA İÇİN TELSİZDEN ÇIKACAK GİBİ KONUŞUYORDU TGS PERSONELİNİ TEHDİTKAR KONUŞMALAR VARDI DÜN ONLRCA YOLCU OTELE ALINDI ONLARCA UÇUŞ GECİKMEYE GİRDİ AMA NE HİKMETSE BİR ALLAHIN KULU YOKTU ORTALIKTA TGS PERSONELİ DIŞINDA İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ DAVRANMAYIN SORSAN İŞİN ARKA KISMINDAKİ KAHRAMNALAR PAŞALARIM AMA PİSLİĞİ TEMİZLEYEN YİNE BZİZ ULAN PEGASUS IRAQ HAVAYOLLARI TÜM HAVA YOLLARI YETKİLİLERİ BİZZAT KENDİ YETKİLİLERİ AÇIKLAMALAR YAPTI.

İstanbul Havalimanı'nda kar nedeniyle uçuş operasyonları durdurulmuştu.

Havalimanında mahsur kalan yabancı yolcular terminal içerisinde ihtiyaçların karşılanması için slogan atmaya başladı.

Geceyi havalimanında geçiren yolcular, yiyecek-içecek temininde sıkıntı çektiğini ve konaklama yeri ayarlanması için slogan atmaya başladı. Yolcuların "We need hotel" sloganları sonrasında terminal içerisinde olay çıkmaması için emniyet güçleri yolcuların bulunduğu alana yönlendirildi.

Havalimanı içerisinde gergin bekleyiş sürerken, THY tarafından yapılan açıklamada uçuşların bugün 23:59'a kadar durdurulduğu ifade edildi.

Öte yandan İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın mağduriyetlerin giderilmesi için yoğun bir çalışma yürüttüğü belirtildi.

İşte İstanbul Havalimanı'nda çekilen o görüntüler:
 







İstanbul Havalimanı'nda Gergin Anlar

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

F84 ~ 2 yıl önce
2 toma bitirir işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dış güçler ~ 2 yıl önce
Hep dış güçlerin oyunu bu,aslında kar yağmadı,havalimanı yanlış yere yapılmadı,milyonlarca dolar verilen otoyol açık,peşkeş çekilen metro ihalesi zamanında bitirildi,İGA yönetimi pist ve apron temizliğini yaptı. Bu olanlar dış güçlerin ve muhalefetin oyunu,bizi kıskandıkları için bunlar yaşanıyor.hatta uçaklar kalkıyor ama yolcu uçağa binmeyip böyle göstermelik hareketler yapıyor.büyük Türkiye’yi kimse böyle gösteremez… allaha şükür görevimizin başındayız, according to the blabla ahet etc..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK-TGS CAREPOINT ~ 2 yıl önce
İşin en acı tarafı bu olaylar olurken carepointte yhm orada can tehlikesi ile çalışırken tk şeflerinin tgs şefleri ile köşeden izlemesi. Birtane delikanlı gelipte müdahale etmiyor yem gibi tgs yhm 'yi atıyorlar ne yaparsan yap diye.
Aykut ~ 2 yıl önce
Adamlar haklı THY kimseyi mağdur etmeye hakkı yoktur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gr ~ 2 yıl önce
Sosyal medyada gordum, sesli bagirmalar gereksiz ve cocuksu davranislar. insallah en kisa zamanda vatana donerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 2 yıl önce
Ucaklarin inis takimlarina takilar goc afrikalilar, derhal sinirdisi edilsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 2 yıl önce
Bence her müdür evine en az iki kişiyi alıp misafir etsin. Ne kaaa güzel 23 Nisan gibi şenlenir mudurlerimizin evcağızları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 2 yıl önce
Metrosu olmayan,ulaşımı sorunlu bir yere tribüne oynamak için dünyanın en büyük havalimanını yaptık diye kasılanlar ve yağcıları ile krizi uzaktan çözmeyi seven ilker gitsin ilgilensinler bi zahmet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Re ~ 2 yıl önce
ilerde metro da olur. Sabir
Kpt. ~ 2 yıl önce
Ekmek su değil , otel ihtiyaç.... Tahterevan var isterseniz... biz hep ona bineriz mesela...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şerif ~ 2 yıl önce
İBB'ye dünden beri laf edenler bu rezaleti görmüyor tabi.Bakan varank bu haberi de izah et herşeyi çok biliyorsun ya :

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAHTSIZ TGS ESB Lİ ~ 2 yıl önce
NEOLDU THY ŞEFLERİ VE MÜDÜRÜLERİ AHKAM KESİYORDU ÖZELLİKLE ANKARA İÇİN TELSİZDEN ÇIKACAK GİBİ KONUŞUYORDU TGS PERSONELİNİ TEHDİTKAR KONUŞMALAR VARDI DÜN ONLRCA YOLCU OTELE ALINDI ONLARCA UÇUŞ GECİKMEYE GİRDİ AMA NE HİKMETSE BİR ALLAHIN KULU YOKTU ORTALIKTA TGS PERSONELİ DIŞINDA İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ DAVRANMAYIN SORSAN İŞİN ARKA KISMINDAKİ KAHRAMNALAR PAŞALARIM AMA PİSLİĞİ TEMİZLEYEN YİNE BZİZ ULAN PEGASUS IRAQ HAVAYOLLARI TÜM HAVA YOLLARI YETKİLİLERİ BİZZAT KENDİ YETKİLİLERİ AÇIKLAMALAR YAPTI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
25.01 ~ 2 yıl önce
Kendi yöneticilerimiz bile kulak vermedi bize. Başımızın çaresine bakmaya çalıştık. Rabb`ime emanettik her zaman olduğu gibi. Herşeyin zamanı var herşeyin vakti gelecek. Sabır.
25.01 yazana ~ 2 yıl önce
Siz, size akıl verdim iyi yönde kullanın,hakkınız için savaşacaksınız diyen Rabb'e emanet olmaya,sabretmeye devam edin ama hiç hakkınızı yiyenlere,sizi sömürenlere birlik olup tepki vermeyin sonra da burada yorum yazın...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000