07 Mart 2021, Pazar 16:22:15

İstanbul Havalimanı'nda endişelendiren görüntü

İstanbul Havalimanı'nda bugün yolcu yoğunluğu yaşandığı ve yolcuların sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü.
  • allah aşkına ne alaka. Uçağın içindeki hava 3 dakikada bir hepa filtreleriyle temizleniyor. havaalanının içindeki hava aynı hızda temizlenmiyor. ikisini nasıl bir tutuyorsunuz te allam.
  • uçakta zaten dip dibe oturacaklar burda mesafe olsa ne olur? her şey göstermelik resmen.
  • 28 Ekim'de İstanbul'dan günübirlik Ankara'ya gidip döndüm, alanda kurallara gayet dikkat ettik ama dönüşte yanımda 2 tane İran'lı kadın oturuyordu dört gün sonra covid19 pozitif oldum, kimsenin günahını almak istemem ama uçakta mı yakalandım acaba diye düşünmeden edemiyorum.
  • Yorumlara baktım da hala iga’yı savunan zihniyet var. Diğer havalimanlarında neden böyle olmuyor diye kendinize bir sorsanıza. Bu balık baştan kokmuş. Yapacak birşey yok. Oradan buradan toplama personelle ancak bu kadar işte. İyisini beklemeyin
  • Okullar açılmış , kafeler full. Burda mesafe olsa ne yazar?
  • Alanda mesafe kurallarına uyulsa ne olacak ki, uçağa binince 1 saat yan yana oturuyoruz zaten.
  • Plandemi tayfalarını mı?
  • Unutmayalım wuhanda bir kişiden yayıldı bu virüs. Bu kadar insan mesafesiz tüm dünyaya pompalanıyor . İllaki içlerşnden taşıyıcı vardır. Sayı oldukca azalmadan uçuşlar başlamamalıydı. Butun emekler bosuna gıdıcek
  • Bu neki siz bide gelin devir saati asansorleri görün bunca insanın vebalini aliyor bu iga allahinizdan bulun
  • orda mesafeli durdurlar diyelim,peki ucagin icinde nasil olacak??laf olsun diye haber yapmayin,200 kisi ayni ucakta giderken mesafelide,ordami mesafesiz.

İllere göre haftalık koronavirüs vaka sayısı her 100 bin kişide 111,57'e ulaşan İstanbul'da tedirgin eden bir tablo oluştu. Öte yandan İstanbul Havalimanı'nda bugün yolcu yoğunluğu yaşandığı ve yolcuların sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü.

Koronavirüs önlemleri kapsamında bugün uygulanan sokağa çıkma yasağında İstanbul Havalimanı'nda yolcu yoğunluğu yaşandı. Pasaport kontrol noktası önünde yoğunluk oluşurken, yolcuların sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kabine toplantısının ardından risk grubuna göre bazı illerde hafta sonu yasağının kaldırıldığını, riskli olan illerde ise pazar günü devam edeceğini duyurmuştu. Risk grubunda yer alan İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, İstanbul Havalimanı'nda ise yolcu yoğunluğu yaşandı.

Uçuşlarına gitmek için havalimanına gelen yolcular nedeniyle havalimanı güvenlik, check-in kontuarları ve pasaport kontrol noktalarında yoğunluk yaşandı. Yolcuların sosyal mesafe kuralına uymadıkları gözlemlendi.(Hürriyet)

 

İstanbul Havalimanı'nda endişelendiren görüntü

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

ne alaka ~ 3 yıl önce
allah aşkına ne alaka. Uçağın içindeki hava 3 dakikada bir hepa filtreleriyle temizleniyor. havaalanının içindeki hava aynı hızda temizlenmiyor. ikisini nasıl bir tutuyorsunuz te allam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamil seven adam ~ 3 yıl önce
uçakta zaten dip dibe oturacaklar burda mesafe olsa ne olur? her şey göstermelik resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 3 yıl önce
28 Ekim'de İstanbul'dan günübirlik Ankara'ya gidip döndüm, alanda kurallara gayet dikkat ettik ama dönüşte yanımda 2 tane İran'lı kadın oturuyordu dört gün sonra covid19 pozitif oldum, kimsenin günahını almak istemem ama uçakta mı yakalandım acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumlar ~ 3 yıl önce
Yorumlara baktım da hala iga’yı savunan zihniyet var. Diğer havalimanlarında neden böyle olmuyor diye kendinize bir sorsanıza. Bu balık baştan kokmuş. Yapacak birşey yok. Oradan buradan toplama personelle ancak bu kadar işte. İyisini beklemeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Veli ~ 3 yıl önce
Okullar açılmış , kafeler full. Burda mesafe olsa ne yazar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 3 yıl önce
Alanda mesafe kurallarına uyulsa ne olacak ki, uçağa binince 1 saat yan yana oturuyoruz zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O zaman. ~ 3 yıl önce
Yolda gördüğün herkese de sarıl o zaman.
Kimi korkutmuş? ~ 3 yıl önce
Plandemi tayfalarını mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korkutan gelecek ~ 3 yıl önce
Unutmayalım wuhanda bir kişiden yayıldı bu virüs. Bu kadar insan mesafesiz tüm dünyaya pompalanıyor . İllaki içlerşnden taşıyıcı vardır. Sayı oldukca azalmadan uçuşlar başlamamalıydı. Butun emekler bosuna gıdıcek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
-2 asansör devir saati ~ 3 yıl önce
Bu neki siz bide gelin devir saati asansorleri görün bunca insanın vebalini aliyor bu iga allahinizdan bulun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 3 yıl önce
orda mesafeli durdurlar diyelim,peki ucagin icinde nasil olacak??laf olsun diye haber yapmayin,200 kisi ayni ucakta giderken mesafelide,ordami mesafesiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000