24 Kasım 2021, Çarşamba 08:39:59

İstanbul Havalimanı'nda dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

İstanbul Havalimanı'ndaki koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında hijyen ekipleri, terminal girişinden uçağa kadar olan her bölgeyi büyük titizlikle dezenfekte ediyor.
  • İga havalimanına bak be 3.000 ₺ maaş veriliyor ve astarını istiyorlar çıkın biraz empati yapın kendinize kendiniz alın 3.000 ₺ ay sonunu getirebiliyor musunuz? İnsanın yüzünde gülücük yok artık sizin yüzünüzden helal olsun İGA BÖYLE DEVAM güvenliğe verdiğiniz değer kocaman bir 00 böyle devammmm azıcık merhametli olun maaşımızı adam gibi zam yapılsın ve eşitlikçi olun eşit tabiki hakçı olarak düşünüyorsanız !
  • Dünyanın en büyük havalimanını koruyoruz aldığımız maaş 3.000 bravo helal olsun benim çocuğum var 2 yaşında eşim çalışmıyor kira 2.000 yapılan haksızlık değil mi ve herkese eşit zam yapışmıyor bütün dünya duysun adam kayırmayın CUMHURBAŞKANINA MI ŞİKAYET EDELİM ADAM KAYIRMAYIN 2.000 kira geriye 1000 TL kalıyor elinizi vicdanına koyunuz !!!!
  • salla salla içleri boş onların görünüş yapıyorlar. güvenliğe 3 bin maaş veren yerleri temizler mi
  • Dunyanin her tarafindaki havaalnlarini bilirim, Yeni havalani digerlerine kiyasla iscilik cok kalitesiz, hicbir sanatsal guzelligi yok, konfor yok, hayati kolaylastirmak yok. sade hicbirsey vermeden yolmak bakisi ile yapilmis bir havalani, bir fare bir garibe dogmus, ortaya yansittigi bir duzey bir kultur yok
  • Personelin girdiği çıktığında dezenfekte esin. Asansörler 20 kişi binen personelleri durdurun o kadar önemliyse

İstanbul Havalimanı'ndaki koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında hijyen ekipleri, terminal girişinden uçağa kadar olan her bölgeyi büyük titizlikle dezenfekte ediyor.

İga'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımda, terminalden uçağa kadar olan bölümlerde gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları ile sağlık ekiplerinin yolcuların ateşlerini ölçme görüntüleri yer aldı.

Paylaşımda, "Kovid-19 ile mücadelede hayati bir rol üstlenen temizlik ekiplerimiz; yolcularımızın temas edebileceği, terminal girişinden uçağa kadar olan her bölgeyi büyük titizlikle dezenfekte ediyor. Sağlıklı yolculuklar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

 

İstanbul Havalimanı'nda dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

GÜVENLİK İGA ~ 2 yıl önce
İga havalimanına bak be 3.000 ₺ maaş veriliyor ve astarını istiyorlar çıkın biraz empati yapın kendinize kendiniz alın 3.000 ₺ ay sonunu getirebiliyor musunuz? İnsanın yüzünde gülücük yok artık sizin yüzünüzden helal olsun İGA BÖYLE DEVAM güvenliğe verdiğiniz değer kocaman bir 00 böyle devammmm azıcık merhametli olun maaşımızı adam gibi zam yapılsın ve eşitlikçi olun eşit tabiki hakçı olarak düşünüyorsanız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜVENLİK GÖREVLİSİ ~ 2 yıl önce
Dünyanın en büyük havalimanını koruyoruz aldığımız maaş 3.000 bravo helal olsun benim çocuğum var 2 yaşında eşim çalışmıyor kira 2.000 yapılan haksızlık değil mi ve herkese eşit zam yapışmıyor bütün dünya duysun adam kayırmayın CUMHURBAŞKANINA MI ŞİKAYET EDELİM ADAM KAYIRMAYIN 2.000 kira geriye 1000 TL kalıyor elinizi vicdanına koyunuz !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guvenlik ~ 2 yıl önce
salla salla içleri boş onların görünüş yapıyorlar. güvenliğe 3 bin maaş veren yerleri temizler mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 2 yıl önce
Dunyanin her tarafindaki havaalnlarini bilirim, Yeni havalani digerlerine kiyasla iscilik cok kalitesiz, hicbir sanatsal guzelligi yok, konfor yok, hayati kolaylastirmak yok. sade hicbirsey vermeden yolmak bakisi ile yapilmis bir havalani, bir fare bir garibe dogmus, ortaya yansittigi bir duzey bir kultur yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 2 yıl önce
Talihsiz bi yorum olmus inanilmaz derecede guldum dunyadaki her havalimanin son durumunu bilmeniz imkansiz pilot olsaniz dahi ayrica iscilik derken bu daha komik hatta ve hatta trajikomik
Boş işler ~ 2 yıl önce
Personelin girdiği çıktığında dezenfekte esin. Asansörler 20 kişi binen personelleri durdurun o kadar önemliyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000