04 Temmuz 2020, Cumartesi 14:03:25

İstanbul Havalimanı'nda cinsel içerikli ürünler ele geçirildi

İstanbul Havalimanı'nda Suudi Arabistan’a gönderilmek üzere alana getirilen toplam 5 bin 400 adet cinsel gücü arttırıcı ilaç ele geçirildi.
  • Araplarin zaten sapik olduklarini adim kadar iyi biliyorum ama bu sitede bir seye cok kiziyorum Atlas global ahava yollari calisanlari olarak cok magdur durumdayiz neden bizim haberimiz burda yayinlanmiyor birisi veya birilerinden mi korkuyorsunuz. Böyle eften püften haberler yayınlıyorsunuz biraz gündem den ve havacılık sektöründen ıssizlikten ve havacılık ekonomisinden bahsedin
  • Hem insanlara şu günah bu haram diye ahkam keserler,kendilerinden başkasını müslüman saymazlar hem de ne kadar günah,haram,sapıklık varsa rezilce yaparlar ! Birilerinin özendiği,örnek aldığı suud işte bu !

İstanbul Havalimanı'nda Suudi Arabistan’a gönderilmek üzere alana getirilen toplam 5 bin 400 adet cinsel gücü arttırıcı ilaç ele geçirildi. Operasyonun devamında İstanbul'da izinsiz üretim yapan 3 ayrı adrese baskın yapan ekipler, piyasa değerinin 2 milyon 750 bin TL olan 31 bin 364 adet cinsel içerikli ürün daha ele geçirildi.

İstanbul Havalimanı geçici depolama alanında bulunan, Suudi Arabistan’a gönderilmek üzere alana getirilen 6 gönderinin, ekipler tarafından yapılan analizinde riskli bulgulara rastlandı. Söz konusu gönderilerin, x-ray taraması neticesinde, şüpheli yoğunluk tespit edildi ve kolilerin açılarak aranmasına karar verildi. İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince açılan kolilerin içerisinde, toplam 5 bin 400 adet cinsel gücü arttırıcı ilaç ele geçirildi. İlaçların yurda yasa dışı yollardan sokulduğu ya da yurt içinde izinsiz üretildiğinin anlaşılması üzerine, soruşturma derinleştirilerek, yapılan istihbarat faaliyetleri sonucunda, üç ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında; yurt dışına çıkarılmak üzere paketlenmiş çok sayıda cinsel içerikli ürün ele geçirildi ve ürünlerin üzerinde cinsel gücü arttırıcı hap, macun, jel, krem ve yağ ibarelerinin bulunduğu anlaşıldı. İstanbul’da bulunan 3 ayrı adreste sonlandırılan, başarılı operasyon neticesinde; yakalanan 31 bin 364 adet cinsel içerikli ürünün piyasa değerinin 2 milyon 750 bin Türk Lirası olduğu belirlendi. Konuya ilişkin olarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde yürütülen soruşturma kapsamında Suriye uyruklu iki şahıs gözaltına alındı.





İstanbul Havalimanı'nda cinsel içerikli ürünler ele geçirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Atlas zede ~ 4 yıl önce
Araplarin zaten sapik olduklarini adim kadar iyi biliyorum ama bu sitede bir seye cok kiziyorum Atlas global ahava yollari calisanlari olarak cok magdur durumdayiz neden bizim haberimiz burda yayinlanmiyor birisi veya birilerinden mi korkuyorsunuz. Böyle eften püften haberler yayınlıyorsunuz biraz gündem den ve havacılık sektöründen ıssizlikten ve havacılık ekonomisinden bahsedin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahah ~ 4 yıl önce
bu yorumu bu haberin altına neden yaptın onu çok merak ettim sevgili atlas zede
Umrecilerin olmasın? ~ 4 yıl önce
Hacı hoca yobaz takım sever bunları ensar denen cocuk tacizcilerinn olmasın?
suud ! ~ 4 yıl önce
Hem insanlara şu günah bu haram diye ahkam keserler,kendilerinden başkasını müslüman saymazlar hem de ne kadar günah,haram,sapıklık varsa rezilce yaparlar ! Birilerinin özendiği,örnek aldığı suud işte bu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suud! ~ 4 yıl önce
Akıllı müslümanların suudu örnek almaması gerektiğini zaten bilir sen merak etme. Biz peygamberimizi örnek alıyoruz. Bizim ülkemizde müslüman çoğunluk dersin ama her türlü sapıklık,tecavüz, hırsızlık ne ararsan var maalesef.
Gerçek ~ 4 yıl önce
Hepiniz bütün Arapların müslüman olduğunu sanıp yazıyorsunuz ya, ben size ne diyim kara kafalar sizi.
Ne alaka ~ 4 yıl önce
Cinsel gücü arttiran ilac nezamandir haram? Kullananlar nezamandir sapik ? Sacma sapan yorum yapiyorsun hayatan haberin yok

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000