06 Kasım 2019, Çarşamba 10:55:46

İstanbul Havalimanı'nda cadı avı!

İstanbul Havalimanı apronunda İGA ekipleri tarafından sigara içen personele yönelik adeta cadı avı operasyonu başlatıldı.
  • Ne. Yapalım. Çalışmak. Zorundayız. İnsanların. Uğraşçaklarına. Başga. Çözüm. Getirsinler. Ayıptır. Günah. İnsanlra
  • Calma yok cirma yok dayimiz yok diye isden atildik. Yaziklar olsun.. 6 ayimin dolmasina 2 gun kalmisti Bahaneler hazır istenilen ucus adedine yaklasamadik benim bayram tatilim ve giden yaz ayim ne olacak karsiliginida alamadim haram ediyorum
  • Bunlar işi öğrenemeyecekler
  • Yabancı dil bilmeyeni information ofisine masasına koymuşlar torpilin kralı İGa'da dönüyor asıl bir de ask me olupta yolcu ayartan personelleri de cabasıydı hadi gidin kumda oynayın..
  • Disiplinden bahsedenler hariç başkası riv riv... Hatta bla bla bla...
  • Eski yer iyidi ofislerde sucuklu yumurta yapiliyodu kahvaltı tabakları oluyodu şimdi nerde o günler böle disiplin olmuyo tabi alışkın değiliz!!!
  • Evet bir haber ve altindaki tgs yanli konusmalar. Oncelikle acin okuyun hangi havalimaninda sigara icmek serbest sirketiniz olan tgs ofislerinizi kapatmis sigara icme alanlarinizin teslimatini yapmis sizler o bos olan eski ofis onunde sigara icmeyimi savunuyorsunuz cok tuhaf. Tgs yer hizmeti alaninda guzel bir sirket ic yapilari her nekadar karisik olsada ve bunun yaninda hic bir sekilde kural tanimayan kendi icinde kendine has kurallar gelirstirmis her yasaga bir bahanesi olan bir sirket. Hic bir personelin pat sahalari ile alakali uyulmasi gereken kurallardan haberi yok olmayinca sonuc bu. Kesilen cezalar dhmi ye gider ayrica bunu da anlayamamak icler acisi. Calistiginiz yerin kurallarini okuyun arastirin kurallara uygun hareket edin. Ayrica Tgs is yukun yogunlugun cok fazla nasil calistirildiginizi da yazin sigara icme molamiz olmuyor mecbur kaliyoruz aciklamarinizi da ekleyin buralara. Bu kurallari iga cikarmadi bu kurallar uluslar arasi gecerlilige sahip kurallar. Tgs yoneticilerinin etkeni buyuk kurallar ile ilgili personellerinin bilinclenmeleri icin egitim versinler hic olmadi haa tabi kendi egitimlerini tamamladimi bu yoneticiler o da ayri bir konu. Balik bastan kokar.
  • Şu mesajlara bakıyorum yine kurallara uymamak olduğunda tgs yine önde yerini almış çelebiden Havaş’tan kimse yok kim ne derse desin havaş ve çelebi tgs’yi 5’e katlar.
  • Paralar igaya gitmiyor diye biliyorum. Dhmi almiyor mu? Ama sigara icenlerede acimiyorum. Hele B kapisi girisinde yakan cahillerde bi el atsinlar. Sabahin 6 sinda igrenc agzinizdan cikan dumani koklamak zorunda degil kimse.
  • Sigara içme alanında ceza kesildi gibi bir yalana ortalama zekaya sahip hiç kimse inanmaz diye düşünüyordum fakat yorumlardan durumun vahim olduğu aşikar

İstanbul Havalimanı apronunda İGA ekipleri tarafından sigara içen personele yönelik adeta cadı avı operasyonu başlatıldı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; İstanbul Havalimanı apronunda görev yapan başta TGS personeli olmak üzere tüm personellere yönelik çok sıkı bir denetim uygulamasına geçildi.

Özellikle dinleme alanlarında adeta pusuya yattığı belirtilen İGA ekiplerinin, en küçük bir hatayı affetmediği ve hatta sigara içilen alanlarda bile ceza kestiği öğrenildi. Hem personele hem de şirketlere ceza yazılırken, bazı personellerin iş akdinin de sonlandırılmasıyla neticelenen yaptırımların uygulandığı bildirildi.

Kısa bir süre önce başlatılan uygulamada İGA ekiplerinin sigara içen personellere adeta nefes aldırmadığı öğrenilirken, apronda görev yapan çalışanların büyük tedirginlik yaşadığı ve şirketlerine yaşadıkları huzursuzluğu dile getirdiği öğrenildi.

©AirportHaber

Denetim yapan İGA aracı:


İstanbul Havalimanı'nda cadı avı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (107)

Ayşe ~ 4 yıl önce
Ne. Yapalım. Çalışmak. Zorundayız. İnsanların. Uğraşçaklarına. Başga. Çözüm. Getirsinler. Ayıptır. Günah. İnsanlra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kovulan tgseli ~ 4 yıl önce
Calma yok cirma yok dayimiz yok diye isden atildik. Yaziklar olsun.. 6 ayimin dolmasina 2 gun kalmisti Bahaneler hazır istenilen ucus adedine yaklasamadik benim bayram tatilim ve giden yaz ayim ne olacak karsiliginida alamadim haram ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezil ~ 4 yıl önce
Bunlar işi öğrenemeyecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 4 yıl önce
Yabancı dil bilmeyeni information ofisine masasına koymuşlar torpilin kralı İGa'da dönüyor asıl bir de ask me olupta yolcu ayartan personelleri de cabasıydı hadi gidin kumda oynayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
görmeyeyim ~ 4 yıl önce
Disiplinden bahsedenler hariç başkası riv riv... Hatta bla bla bla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cufcuf ~ 4 yıl önce
Eski yer iyidi ofislerde sucuklu yumurta yapiliyodu kahvaltı tabakları oluyodu şimdi nerde o günler böle disiplin olmuyo tabi alışkın değiliz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!!!!!!!!!!!!! ~ 4 yıl önce
Evet bir haber ve altindaki tgs yanli konusmalar. Oncelikle acin okuyun hangi havalimaninda sigara icmek serbest sirketiniz olan tgs ofislerinizi kapatmis sigara icme alanlarinizin teslimatini yapmis sizler o bos olan eski ofis onunde sigara icmeyimi savunuyorsunuz cok tuhaf. Tgs yer hizmeti alaninda guzel bir sirket ic yapilari her nekadar karisik olsada ve bunun yaninda hic bir sekilde kural tanimayan kendi icinde kendine has kurallar gelirstirmis her yasaga bir bahanesi olan bir sirket. Hic bir personelin pat sahalari ile alakali uyulmasi gereken kurallardan haberi yok olmayinca sonuc bu. Kesilen cezalar dhmi ye gider ayrica bunu da anlayamamak icler acisi. Calistiginiz yerin kurallarini okuyun arastirin kurallara uygun hareket edin. Ayrica Tgs is yukun yogunlugun cok fazla nasil calistirildiginizi da yazin sigara icme molamiz olmuyor mecbur kaliyoruz aciklamarinizi da ekleyin buralara. Bu kurallari iga cikarmadi bu kurallar uluslar arasi gecerlilige sahip kurallar. Tgs yoneticilerinin etkeni buyuk kurallar ile ilgili personellerinin bilinclenmeleri icin egitim versinler hic olmadi haa tabi kendi egitimlerini tamamladimi bu yoneticiler o da ayri bir konu. Balik bastan kokar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep ağlayan tgs ~ 4 yıl önce
Şu mesajlara bakıyorum yine kurallara uymamak olduğunda tgs yine önde yerini almış çelebiden Havaş’tan kimse yok kim ne derse desin havaş ve çelebi tgs’yi 5’e katlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 4 yıl önce
Paralar igaya gitmiyor diye biliyorum. Dhmi almiyor mu? Ama sigara icenlerede acimiyorum. Hele B kapisi girisinde yakan cahillerde bi el atsinlar. Sabahin 6 sinda igrenc agzinizdan cikan dumani koklamak zorunda degil kimse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İGA ~ 4 yıl önce
Sigara içme alanında ceza kesildi gibi bir yalana ortalama zekaya sahip hiç kimse inanmaz diye düşünüyordum fakat yorumlardan durumun vahim olduğu aşikar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000