02 Aralık 2019, Pazartesi 14:41:47

İstanbul Havalimanı'nda bir anda dumanlar yükseldi

İstanbul Havalimanı'nda yangın paniği yaşandı. Türk Hava Yolları'na ait binada bir anda dumanlar yükselmeye başlayınca olay yerine ARFF ekipleri yönlendirildi.
  • pilod kule hata yapar biz düzeltiriz.
  • Elemanlar gelmeden yazayım dedim ARFF!! sizler olmasanız bizler hiçizzz
  • Öztekin polat thy istasyon baş müdürümü havalimanı valisimi artık bu adam dur demeli her taşın altından bu adam çıkıyor yaptığı onca ahlaksızlıkları kul haklarına rağmen hala duruyor thy nin tüm imkanlarını yandaşlarına kullandırıp at koşturuyolar burda

İstanbul Havalimanı'nda yangın paniği yaşandı. Türk Hava Yolları'na ait binaya yakın bölgede bir anda dumanlar yükselmeye başlayınca olay yerine ARFF ekipleri yönlendirildi.

Türk Hava Yolları'na ait binanın da olduğu alana giden ekipler olaya müdahale ederken, yangının kaynak işlemi sırasında çıktığı belirtildi. Kaynak işlemi yapıldığı sırada etrafta bulunan köpüklerin alev aldığı öğrenildi. Olaya kısa sürede müdahale edilmesiyle yangın büyümeden söndürüldü. 

Yaşanan olay sırasında kimsenin yaralanmadığı bildirildi.

İstanbul Havalimanı'nda bir anda dumanlar yükseldi

Yorumlar

DAHMİ ARİFF ~ 4 yıl önce
pilod kule hata yapar biz düzeltiriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 4 yıl önce
Elemanlar gelmeden yazayım dedim ARFF!! sizler olmasanız bizler hiçizzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GUVENLIKCI OZTEKIN POLAT ~ 4 yıl önce
Öztekin polat thy istasyon baş müdürümü havalimanı valisimi artık bu adam dur demeli her taşın altından bu adam çıkıyor yaptığı onca ahlaksızlıkları kul haklarına rağmen hala duruyor thy nin tüm imkanlarını yandaşlarına kullandırıp at koşturuyolar burda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gggggg ~ 4 yıl önce
Çok doğru söylüyorsun dostum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000