23 Ocak 2023, Pazartesi 23:21:56

"İstanbul Havalimanı'na metrodan ulaşmak 1 dakika 38 saniye"

Geçtiğimiz Pazar günü açılışı yapılan İstanbul Havalimanı metro hattının havalimanı girişine uzak olduğu iddiaları üzerie Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
  • biz çöp dağlarını hastane kuyruklarını biliyoruz adamlar burda 500 metre yürüyemem hesabını yapıyor. havalimanına hızlı tren yaptılar neyini beğenmediniz aynısı pariste olsa fotoğraf çekip paylaşırdınız.
  • istemezuk nerdesiniz
  • Denedim gerçekten eziyet gibi geldi otobüse binmek daha mantıklı ama otobüse de full yabancılar biniyor. Onlara göre bedava geliyor 1 dolara İstanbul’un öbür ucuna gidiyor. Somurmeye geliyolar Türkiye’yi sevdiğinden değil. Ucuz tatil onlara göre. Bırakmıyorlar vatandaş binsin tatile gelmişsin git taksiye bin
  • Burada metro İnşaatı yarıya gelmişken yazdık ama kimse umursamadı. Bu havaalanına giden bir metro diye söyledik şimdi aklımızla dalga geçiyorlar. Müthiş planlama bravo. Kimin malını kime yutturmaya çalışıyorlar. Bu Havaalanı yarın halkın malı olacak ve metrosu olacak şekilde ihale edildi ancak ihaleden sonra kot farkı düşürüldü statik bozuldu ve metro havaalanı ile artık buluşamıyor.  Derhal işletmecilerden parası alınarak Havaray yapılmalı. 
  • Bu başarı Elettırrik ci Olcoş Metoş Hakoş un başarısı. Cereyan olmasa havalimanı ve metro ne ki. Tanzimatlarını verelim arkedeşlerin.
  • Keşke liyakat sahibi ibb mühendisleri şunu yapsaydı. Bugün teşekkürlerle dolup taşardı bu sayfa
  • Emlakçı ilanlarına benzemiş sanki
  • AHLde metro terminal altındayken çok mu iyiydi. Döne döne kaç kat çıka çıka 100lerce metre yürüyerek ulaşılıyordu yine
  • imamoğlu istanbula ne yaptı kayak ta partilerde reis 3 saat uyuyor bu geziyor kabin kokpit harbiden heykelcisiniz çogunuzda mimar kökenlidir zaten . biz yapılanları görüyoruz aptal mıyız 50 senedir istanbul dayız ümraniye yiye biliriz
  • ŞU HAVALİMANINDA O KADAR ÇOK SESSİZ İNSAN VARKİ DEĞİŞİM GÜNÜ SESLERİ NASIL ÇIKACAK ÇOĞU KİŞİ ŞAŞIRACAK

Geçtiğimiz Pazar günü açılışı yapılan İstanbul Havalimanı metro hattının havalimanı girişine uzak olduğu iddiaları üzerie Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen İstanbul Havalimanı metrosunun terrminal girişine çok uzak olduğu sosyal medyada gündeme gelmişti. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Dr. Yunus Emre Ayözen iddialara grafik ile cevap verdi Ayözen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul Havalimanı metrosundan indikten sonra terminale ulaşma süresini gösteren bir grafik paylaştı. 

Paylaşılan grafiğe göre metrodan indikten sonra yürüyen bantlar kullanıldığında terminale giriş 1 dakika 38 saniye olduğu belirtildi. 

 

"İstanbul Havalimanı'na metrodan ulaşmak 1 dakika 38 saniye"

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

aslan ~ 1 yıl önce
biz çöp dağlarını hastane kuyruklarını biliyoruz adamlar burda 500 metre yürüyemem hesabını yapıyor. havalimanına hızlı tren yaptılar neyini beğenmediniz aynısı pariste olsa fotoğraf çekip paylaşırdınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istemezuk ~ 1 yıl önce
istemezuk nerdesiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıncı ~ 1 yıl önce
Allah reisin işi zor bu kadar insanı memnun edemezsin heykel lazım bunlara bunlar alkol lgbt vaadi veren kişilere oy versinler gidin türklüğü anasayadan kaldıracak kişilere oy verin reis de yoruldu adam hastane havaalanlaro Osb ler kurdu yine ağlıyorsunuz çok ararsınız bugünleri
Akıncı ~ 1 yıl önce
Paralı trolsun artık anlaşılıyor
Denedim ~ 1 yıl önce
Denedim gerçekten eziyet gibi geldi otobüse binmek daha mantıklı ama otobüse de full yabancılar biniyor. Onlara göre bedava geliyor 1 dolara İstanbul’un öbür ucuna gidiyor. Somurmeye geliyolar Türkiye’yi sevdiğinden değil. Ucuz tatil onlara göre. Bırakmıyorlar vatandaş binsin tatile gelmişsin git taksiye bin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 1 yıl önce
Burada metro İnşaatı yarıya gelmişken yazdık ama kimse umursamadı. Bu havaalanına giden bir metro diye söyledik şimdi aklımızla dalga geçiyorlar. Müthiş planlama bravo. Kimin malını kime yutturmaya çalışıyorlar. Bu Havaalanı yarın halkın malı olacak ve metrosu olacak şekilde ihale edildi ancak ihaleden sonra kot farkı düşürüldü statik bozuldu ve metro havaalanı ile artık buluşamıyor.  Derhal işletmecilerden parası alınarak Havaray yapılmalı. 

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ELETTIRRİK ~ 1 yıl önce
Bu başarı Elettırrik ci Olcoş Metoş Hakoş un başarısı. Cereyan olmasa havalimanı ve metro ne ki. Tanzimatlarını verelim arkedeşlerin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbb ~ 1 yıl önce
Keşke liyakat sahibi ibb mühendisleri şunu yapsaydı. Bugün teşekkürlerle dolup taşardı bu sayfa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kızıl Apple ~ 1 yıl önce
Emlakçı ilanlarına benzemiş sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskiyi unutanlar ~ 1 yıl önce
AHLde metro terminal altındayken çok mu iyiydi. Döne döne kaç kat çıka çıka 100lerce metre yürüyerek ulaşılıyordu yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 1 yıl önce
AHL kaç yıllar önce yapıldı ve metro sonradan eklenmeye çalışıldı ama İstanbul havalimanı sonradan yapıldı baştan doğru düzgün neden planlanmadı sorun bu. Anlamıyorsun hala. Dünyada pek çok düzgün örneği varken neden örnek alınmadı bunlar da burada bu yazışmalar yapılıyor.
akp ~ 1 yıl önce
imamoğlu istanbula ne yaptı kayak ta partilerde reis 3 saat uyuyor bu geziyor kabin kokpit harbiden heykelcisiniz çogunuzda mimar kökenlidir zaten . biz yapılanları görüyoruz aptal mıyız 50 senedir istanbul dayız ümraniye yiye biliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 1 yıl önce
Ara sıra aç icraat izle. Ama sen Almanya'nın bizi kıskandığı ı sananlardansın değil mi?
59 senedir istanbullusun ~ 1 yıl önce
Ama maalesef hala cahilsin.
Kardaş ~ 1 yıl önce
Kardaş sen istanbulun sahibi İmamoglu mu sanıyorsun Aslanım Akp vs tanımam ama birşey çok garanti yeni liman çok yanlış bir yerde sana kısa bir anlıçan açıklama: Bir uçak saat ile madırafları hesablanıyor Bir uçak 24 saatin 25 saat uçması lazım. Şimdi bu uçak indikten sonra en az 20 dk yerde sürünüyor demeki 20 dk yakıt,motor kirası,tüm uçak masırafı ekipte içinde bu bir uçak! Limanın kendisi zaten sıkıntılı yazık paraya istanbul coook uzak.
comez cabinattendant ~ 1 yıl önce
hmm ye bakalim umraniyeyi
X ~ 1 yıl önce
Begenmeyenler metroya binmesin
Ümraniyeli ~ 1 yıl önce
Biz heykele tapmıyoruz , saygı gösteriyoruz.. şu yazıyı hangi psikolojide yazdın çok acıdım sana Allah akıl versin diyeceğim ama akıl Yok sende
Akp ~ 1 yıl önce
İstanbullu olmayan yorum yazamaz. Git memlektinde yaşa o zaman
TGS ~ 1 yıl önce
ŞU HAVALİMANINDA O KADAR ÇOK SESSİZ İNSAN VARKİ DEĞİŞİM GÜNÜ SESLERİ NASIL ÇIKACAK ÇOĞU KİŞİ ŞAŞIRACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000