25 Ağustos 2019, Pazar 11:34:18

İstanbul Havalimanı'na giden turistler ölümden döndü!

İstanbul Havalimanı'na yolcu taşıyan tur acentesi aracı, bariyerlere ok gibi saplandı. Araçta bulunan 2 turist yaralandı.
  • Bu yolu çok desteklemesem de (yapılış mantığı ve ücretlendirilmesinden dolayı), suç yolda değil, kuralsız, dikkatsiz, saldırgan şekilde araç kullanan şöförlerde. Yol kötü bile olsa doğru şöför aracını yol şartlarına göre kullanmayı bilir.
  • Suan trafikte en son kuralsızlar bu araçları kullananlar.Taxiler den bile kötü,saygısız,kuralsız kullanıyorlar.Geçen kavşakta 80 ile dönüş yapıyorum,biri arkamda biri sağımda kalarak beni resmen kazaya sürüklediler.En sağ şeritte 90 ile sabit hızda devam ediyorum,arka tamponuma nerdeyse yapışıp uzunlarını yakmayı marifet biliyorlar. Yani sözün özü nerede bu siyah minübüsleri gördüğünüz de daha dikkatli olun. Heeee bir de şirket arabaları Beyaz binek Fiat ve Renault lar Ve Doblo tarzı araçlar İnanılmaz trafik terörü estiriyorlar Her 1 km de bir kamera Sistemi kurulmalı Denetimler arttırılmalı Heee bu arada çakarlı abiler de her yerde:)))
  • Sürekli uçuşa gidip gelen birisi olarak söylüyorum mi o yolun hız sınırı 90. En sol hatta orta şeritte 90-95 ile giderken sürekli bu can taşıyan otobüslerin arkamdan selektör yapıyor. Selektörde şu yüzden. “ Hadi... Az daha hızlı git. Ya da bana yol ver geçeyim”
  • Rahati bozulan havalamanina yola laf atiyor. Cahillikten öleceksiniz.
  • Ya buranın altında yatır falan mı var. Ne cenabet yermiş
  • Bu kazada Allah'tan can kaybı olmadı. Ama koca otoyol işletmesi bu şekilde yol ayrimlarına darbe emici bariyer koyamiyor mu?
  • Dumping sistemi kurulmalı ivedi olarak.
  • Evet vitoları biliyoruz canavar gbi kullanmasınlar adam gibi edepli kullan tedbirini al ilk gerisi kısmet
  • Tırlar bile 120-140 ile gidiyorsa o yolda kaza olur. En iyi anladığımız terbiye şekli, para cezası. Kontrolün, yaptırımların sıklaştırılması bir nebze çözüm olur belki
  • Rant için yapılmış havaalanı. Hizmet için değil. Allah da işleri rast getirmiyor.

İstanbul Havalimanı'na yolcu taşıyan tur acentesi aracı, bariyerlere ok gibi saplandı. Araçta bulunan 2 turist yaralandı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu 3. Havalimanı yan yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ferit Kavalcı yönetimindeki 34 BUG 015 plakalı yolcu taşıyan bir tur acentesi aracı havalimanı istikametinde seyir halindeyken, bilinmeyen bir sebepten dolayı yol ayrımında bulunan bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan Vuchetich Laurenz ve Batarelo Vlademir Ante araç içerisinde savrularak yaralandı. Aşırı hızlı olduğu tahmin edilen aracın yol ayrımındaki bariyerlere ok gibi saplandığı görülürken, kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekipleri bariyerlere saplanan aracı kurtardı

Olay yerine gelen sağlık ekip yaralı sürücü ve turistlere ilk müdahalesini yaptıktan sonra kontrol amaçlı çevredeki en yakın hastaneye kaldırdı. Jandarma ekipleri olay yerine gelerek çevrede güvenliği sağladı. Hızla bariyerlere dalan aracı olay yerinden kaldırmak için çekici çağrıldı. İtfaiye ekipleri motor kısmına kadar bariyerlere saplanan aracı kurtarmak için çalışma başlattı. Bariyerlerin kesilerek müdahale edildiği olayda yaklaşık 1 saatlik süren çalışma ardından araç bariyerlerden kurtarılarak çekici yardımıyla kaldırıldı. Karayollarına bağlı ekipler kazanın meydana geldiği yerde kumlama çalışması yaptı.




 

İstanbul Havalimanı'na giden turistler ölümden döndü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Her ne kadar. ~ 5 yıl önce
Bu yolu çok desteklemesem de (yapılış mantığı ve ücretlendirilmesinden dolayı), suç yolda değil, kuralsız, dikkatsiz, saldırgan şekilde araç kullanan şöförlerde. Yol kötü bile olsa doğru şöför aracını yol şartlarına göre kullanmayı bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Purser ~ 5 yıl önce
Suan trafikte en son kuralsızlar bu araçları kullananlar.Taxiler den bile kötü,saygısız,kuralsız kullanıyorlar.Geçen kavşakta 80 ile dönüş yapıyorum,biri arkamda biri sağımda kalarak beni resmen kazaya sürüklediler.En sağ şeritte 90 ile sabit hızda devam ediyorum,arka tamponuma nerdeyse yapışıp uzunlarını yakmayı marifet biliyorlar. Yani sözün özü nerede bu siyah minübüsleri gördüğünüz de daha dikkatli olun. Heeee bir de şirket arabaları Beyaz binek Fiat ve Renault lar Ve Doblo tarzı araçlar İnanılmaz trafik terörü estiriyorlar Her 1 km de bir kamera Sistemi kurulmalı Denetimler arttırılmalı Heee bu arada çakarlı abiler de her yerde:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
-34- ~ 5 yıl önce
Sürekli uçuşa gidip gelen birisi olarak söylüyorum mi o yolun hız sınırı 90. En sol hatta orta şeritte 90-95 ile giderken sürekli bu can taşıyan otobüslerin arkamdan selektör yapıyor. Selektörde şu yüzden. “ Hadi... Az daha hızlı git. Ya da bana yol ver geçeyim”

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nameless ~ 5 yıl önce
Rahati bozulan havalamanina yola laf atiyor. Cahillikten öleceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 5 yıl önce
Ya buranın altında yatır falan mı var. Ne cenabet yermiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Darbe emici bariyer ~ 5 yıl önce
Bu kazada Allah'tan can kaybı olmadı. Ama koca otoyol işletmesi bu şekilde yol ayrimlarına darbe emici bariyer koyamiyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yol kenarina park edenler ~ 5 yıl önce
havalimanina yaklaşırken park eden onlarca cahile ne demeli..eds ile denetleniyor yazısı altına park eden cahiller...ülkenin gelişmişliğ bu kadar..altda milyonluk araba...ama inatla dizilenler..kaç kere jandarmaya uyarıda bulundum..cevap ekip yolluyorum..ee sen yolluyosunda adamalr hep orda..beyfendi köşedeki araç 20 dakikadır orda ama tek motorlu devriye olduğumdan gidemiyorum..ülkenin hali bu...cahil cuhela kural tanımaz trafik magandaları
Mustafa ~ 5 yıl önce
Dumping sistemi kurulmalı ivedi olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan gibi kullansın ~ 5 yıl önce
Evet vitoları biliyoruz canavar gbi kullanmasınlar adam gibi edepli kullan tedbirini al ilk gerisi kısmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hız yarışı ~ 5 yıl önce
Tırlar bile 120-140 ile gidiyorsa o yolda kaza olur. En iyi anladığımız terbiye şekli, para cezası. Kontrolün, yaptırımların sıklaştırılması bir nebze çözüm olur belki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 5 yıl önce
Rant için yapılmış havaalanı. Hizmet için değil. Allah da işleri rast getirmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 5 yıl önce
Tenekeden ses geldi.İcin bos olunca sesin cikiyo iste:))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000