17 Ocak 2019, Perşembe 12:24:45

İstanbul Havalimanı'na 8 bin personel kilidi

İlk etabı açılan İstanbul Havalimanında çalışacak personelin kabinleri de dijitalleşti. Kabinlerde 8 bin adet elektronik kilidin kullanıldığı açıklandı.
  • yapılmadık ne kaldı. Musluklar, taharetler, falan filan pardon birde kapı kolu.
  • Yeni havalimanının kilitleri bile haber oldu ya, daha ötesi ne olur kim bilir.
  • bildigin fitness salonu soyunma odası kilidi yani
  • Kilit konusu zaten muammaydı, hallolduğuna göre artık bu iş tamamdır.
  • Bu spor salonlarında bayadır kullanılan bir sistem bare parmak izi falan olaydı ama bakıyım o da spor salonlarında var:)
  • Insaat basladigindan beri okudugum en güzel haber. Kilit sisteminin bir Türk sirketinden temin edilmesi sevindirici. Keske bu havaalaninin %90 ini yerli imkanlar ile yapabilseydik. Iste o zaman gögsümü gere gere avrupa bizi kiskaniyor diye haykirabilirdim. Insallah bundan sonraki yillarda...
  • Guzel secim. Kale kilit buyuk bir ihtimalle Yale kilitinde sahibi olan Israil menseili Multilock firmasina satildi.
  • Içeriden olunca kapı kilit tutmazmış... mu ha ha ha. Günün esprisi
  • Ustam bu işin ustası nereye Gm veya Başkan olursa dertler biter hor görmeyin
  • 3 kez yanlis girildiginde alarm verecekmis dolap kilidi, iste bu. kainatin en buyuk havalimanina yakisan da budur. Teknolojide geldigimiz noktayi kimse inkar etmesin. Bosuna kiskanmiyor Almanya bizi.

İlk etabı açılan İstanbul Havalimanında çalışacak personelin kabinleri de dijitalleşti. Havalimanında personel kabinlerinin güvenlik ihtiyacı için Kale Kilit imzalı 8 bin adet elektronik kabin kilidi kullanıldığı açıklandı.

Yapılan bilgilendirmede; tamamlandığında 200 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak İstanbul Havalimanı’nda kullanılan elektronik kilitler, anahtar taşıma derdine son verecek. Kabin kilidi, dolap kapağının özel şifre belirlenerek kapatılmasıyla; önemli belgeleri ve kişisel eşyaları her türlü kötü niyetli kullanıma karşı güvenle saklamaya yardımcı olacak. Ayrıca kötü niyetli girişimlerde dolap kilidine 3 defa yanlış şifre girildiğinde kilit, alarm moduna geçerek sesli ikaz verecek.

Değişken ve sabit kilit özelliği bir arada

Ürün aynı zamanda; kullanım ihtiyacına göre bir yazılım, program ve ek bir teknik altyapıya ihtiyaç duymadan kişinin güvenlik seviyesini, kendisinin belirlediği şekilde oluşturmasına imkân verecek. Master kullanıcı özelliği sayesinde ise olası bir durumda veya tehlike anında aynı şifreyi kullanarak yetkili beş kişi kilidi açabilecek. Kullanıcının şifreyi unutması halinde, kilitlerin kurulumu esnasında tanımlanmış olan master şifre ile dolap açılabilecek. 

İstanbul Havalimanı'na 8 bin personel kilidi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

reklamı ~ 5 yıl önce
yapılmadık ne kaldı. Musluklar, taharetler, falan filan pardon birde kapı kolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebati ~ 5 yıl önce
Yeni havalimanının kilitleri bile haber oldu ya, daha ötesi ne olur kim bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 5 yıl önce
bildigin fitness salonu soyunma odası kilidi yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amani ~ 5 yıl önce
Kilit konusu zaten muammaydı, hallolduğuna göre artık bu iş tamamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
babameus ~ 5 yıl önce
Bu spor salonlarında bayadır kullanılan bir sistem bare parmak izi falan olaydı ama bakıyım o da spor salonlarında var:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kale ~ 5 yıl önce
Insaat basladigindan beri okudugum en güzel haber. Kilit sisteminin bir Türk sirketinden temin edilmesi sevindirici. Keske bu havaalaninin %90 ini yerli imkanlar ile yapabilseydik. Iste o zaman gögsümü gere gere avrupa bizi kiskaniyor diye haykirabilirdim. Insallah bundan sonraki yillarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kale kilit ~ 5 yıl önce
Guzel secim. Kale kilit buyuk bir ihtimalle Yale kilitinde sahibi olan Israil menseili Multilock firmasina satildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetmez ~ 5 yıl önce
Içeriden olunca kapı kilit tutmazmış... mu ha ha ha. Günün esprisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok guzel para harciyorlar ~ 5 yıl önce
Cok guzel para harciyorlar tebrik ederim. Teknologi satinalmalatina hastayim . Gereksiz alim yapmak ne kadar dogru... Ben teknologi lideriyim diye boy gosterenler . Sizler iyi satinalmacilarsiniz sadece... basariniz iyi satinalma :) be var be yok dose masaya yapmissiniz . Yarisindan cogu ilk 4 yila kullanilmadan cop. Ode babam ode supportu.. onuda haber yap ama oldumu :)). Kilide gelimce...personel kendo kilidini alir hocam biraz bosa masraf olmus gene....
Ustam ~ 5 yıl önce
Ustam bu işin ustası nereye Gm veya Başkan olursa dertler biter hor görmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iste bu ~ 5 yıl önce
3 kez yanlis girildiginde alarm verecekmis dolap kilidi, iste bu. kainatin en buyuk havalimanina yakisan da budur. Teknolojide geldigimiz noktayi kimse inkar etmesin. Bosuna kiskanmiyor Almanya bizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
super ~ 5 yıl önce
buyuk basari. O da birsey mi yol ve kopru yaptilar...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000